• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

G-Ticket de la Germanos - bilete la evenimentele lunii februarie 2012

G-Ticket de la Germanos - bilete la evenimentele lunii februarie 2012

Luna februarie vine cu o nouă serie de concerte, spectacole de teatru şi operă cu bilete disponibile prin G-Ticket, serviciul oferit de Gemanos Telecom România.

La Teatrul Naţional de Operetă - o nouă serie de reprezentaţii printre care se numără „Boxe Boxe” (2 februarie), „Văduva veselă” (4 şi 20 februarie), „Broadway Bucureşti” (5 februarie), „Voievodul Ţiganilor” (6 februarie), „Supermarket” (8 februarie), Romeo şi Julieta (23 şi 24 februarie).

"De asemenea, poţi merge la oricare dintre spectacolele susţinute de trupa Rhythm of the Dance în Bucureşti (Sala Palatului, 26 februarie) sau în ţară, la Timişoara (Filarmonica Banatul Timişoara, 21 februarie), Arad (Teatrul Clasic, 22 februarie) şi Braşov (Sala Sporturilor Braşov, 25 februarie)".

G-Ticket oferă bilete şi la recitalurile susţinute de Festival Flamenco la Sala Radio pe 10, 21 şi 22 februarie, iar cu ocazia Dragobetelui, poţi merge la concertul „Cele două cuvinte” susţinut de Taxi în Jukebox pe 24 februarie.

"Dacă eşti pasionat de tango, în data de 28 februarie, Gotan Project vine la Sala Palatului".

În linie cu obiectivele pentru anul 2012, serviciul G-Ticket a inclus şi bilete la evenimente de teatru, diminuand disconfortul provocat de aglomeraţiile de la casele de bilete. Astfel, procesul de achiziţionare şi posibilitatea de a alege locul preferat în sălile de concerte au fost semnificativ facilitate.

Detalii suplimentare despre evenimentele lunii februarie, la care biletele pot fi achiziţionate prin intermediul G-ticket, sunt disponibile în toate magazinele Germanos din ţară, precum şi pe site-ul Eventim.

G-ticket este un serviciu lansat de Germanos în urmă cu trei ani şi jumătate, în parteneriat cu Eventim – cel mai important jucător european de pe piaţa de ticketing a spectacolelor live şi entertainment.

Alături de produsele telecom şi produse digitale asociate, gama de servicii oferită de Germanos Telecom România include: G-Garanţie pe viaţă – garanţie pe toată durata utilizării telefonului mobil, G-agenda plus – transferul conţinutului multimedia dintr-un telefon mobil în altul, G-service tehnic, G-plata facturilor – pentru serviciile COSMOTE, Zapp, Romtelecom şi NextGen, G-creditare – posibilitatea achiziţionării produselor în rate sau G-ticket – bilete la marile evenimente, G-precomandă – oferă în avanpremieră cele mai noi produse de telefonie.

În România, GERMANOS este prezent din 1996, devenind principala reţea de retail şi distribuţie de produse şi servicii de telefonie mobilă.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//