• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

BCR a deschis unitatea cu numarul 600

BCR a deschis unitatea cu numarul 600

Banca Comerciala Romana (BCR) ) a deschis, pe 22 septembrie 2008, unitatea cu numarul 600 – Agentia Dimitrie Cantemir situata pe B-dul Dimitrie Cantemir, Nr. 2B, Bloc P1, Sector 4, Bucuresti.

Noua unitate bancara cu servicii integrate este cea de-a 17-a unitate operativa BCR din Sectorul 4 si a 111-a din Bucuresti.

Grupul BCR raspunde astfel numeroaselor solicitari primite din partea bucurestenilor care au nevoie de servicii bancare de calitate, intr-o gama cat mai larga si la costuri rezonabile.

"BCR pune serviciile bancare la dispozitia a mii de noi clienti din toata tara, inclusiv din zonele rurale, in fiecare an, si le face accesibile 24 de ore din 24 prin intermediul serviciului "24 banking". Dorim sa fim Banca pe care clientii nostri o recomanda datorita servirii asigurate de angajatii nostri din reteaua de unitati si prin prisma celorlalte servicii oferite. Personalul este atent selectionat - am angajat peste 160 de persoane in cele circa 40 unitati dechise in acest an", a declarat Dominic Bruynseels, presedinte executiv BCR.

Agentia BCR Dimitrie Cantemir are o structura functionala moderna care pune in valoare noua deschidere a BCR venind in intampinarea clientilor cu o oferta diversificata de servicii financiare bancare de calitate: economisire, investitii in unitati de fond, credite, operatiuni cu si fara numerar, carduri, produse de economisire-creditare, etc.

Clientii noii unitati beneficiaza de avantajele oferite de colaborarea cu o echipa tanara de profesionisti bancari. Dinamismul acestora creeaza pentru clienti cadrul perfect pentru dezvoltarea unei relatii durabile si avantajoase cu BCR.

La Agentia BCR Dimitrie Cantemir, clientii pot utiliza intreaga gama de produse si servicii a BCR: conturi curente, depozite bancare, credite in lei si valuta, carduri etc. Totodata, noua unitate dispune de o zona Easy 24 Banking BCR care ofera clientilor acces la operatiuni bancare fara a mai fi restrictionati de programul de lucru al unitatii.

Easy 24 Banking BCR este zona special amenajata in unitatile BCR pentru efectuare de operatiuni bancare prin intermediul ATM-urilor, Masinilor Multifunctionale, Automatelor de Schimb Valutar si cu ajutorul Telefonului.

In premiera, la Agentia BCR Dimitrie Cantemir clientii pot utiliza serviciile unui Infokiosk care asigura informatii financiare dar si acces la Click 24 Banking BCR, serviciul de internet banking al BCR, care le ofera acestora acces rapid si eficient la conturile lor.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//