• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Psihoneuroimunologie - Explorarea Corpului Emotional - seminar la Constanta, 10 - 12 februarie 2012

Psihoneuroimunologie - Explorarea Corpului Emotional - seminar la Constanta, 10 - 12 februarie 2012

In perioada 10-12 februarie 2012 se va desfasura la Constanta un seminar intitulat: Psihoneuroimunologie - Explorarea Corpului Emotional - Lucrand cu sursele psihologice ale bolilor si tulburarilor fizice.

Seminarul va fi prezentat de Profesorul Jure Biechonski (Estonia), creatorul Hipno-Analizei Transpersonale.

Jure Biechonski este psihoterapeut, licentiat al facultatilor de istorie, filozofie, literature franceza, psihologie, membru de onoare al corpului profesoral al universitatilor: Universitata Chengdu, China; Universitatea St. Petersburg, Rusia; Universitatea Tartu, Estonia; este profesor asociat la numeroase colegii medicale din lume. Prof. Jure Biechonski este format in consiliere familiala (SUA), psihodrama (Berlin), terapie prin arta si dans (Italia), hipnoterapie (Anglia), fondator al scolii de hipnoterapie cognitiva si analitica, si creator al hipnoanalizei tranzactionale. Presedinte al Asociatiei Estoniene de Psihologie Transpersonala si director al SACH International-Scoala de hipnoterapie analitica si cognitiva, membra a societatii americane de psihologie, a asociatiei City&Guilds din Marea Britanie, a consiliului american de hipnoza.

http://www.youtube.com/watch?v=Ra3or3BM0NA

Psihoneuroimunologia este o stiinta relativ noua, care exploreaza tulburarile psihosomatice cauzate de starea noastra emotionala si mentala.
Bazandu-ne pe asumptiile teoretice ale Psihologiei Transpersonale, incorporand Analiza Tranzactionala si Arhetipurile Jungiene, ne vom referi la partile corpului ca la reflectii ale sub-personalitatilor noastre, explorand relatia cu mintea, corpul si sufletul nostru.

Vom experimenta corpul la niveluri emotionale, fizice si spirituale, vom explora partile din corpul nostru unde depozitam emotiile inradacinate adanc, si vom putea sa comunicam intre sub-personalitatile fizice si egou-ul constient.

Pe masura ce am separat si despicat mintea de corp, pentru a evita anxietatea, ne-am disociat fata de corpul nostru si am pierdut orice relatie cu el.
In mod inconstient, depozitam emotiile, stresul si anxietatea inauntrul corpurilor fizice, pentru a le ocoli existenta, dar facand asta, blocam fluxul energiei in corpurile noastre, creand blocaje energetice si dezvoltand boli care, in general, nu exista in lumea naturala.

Este posibil ca noi sa cream fiecare asa numita "boala" in corpul nostru. Corpul, ca orice altceva in viata, este o oglinda a gandurilor si credintelor noastre intrinseci. Corpul vorbeste mereu cu noi, doar daca ne-am aloca timp sa-l ascultam. Fiecare celula dinauntrul corpului tau raspunde la fiecare gand pe care il gandesti si la fiecare cuvant pe care il rostesti.

Acest curs informativ, practic si experimental ne va invata cum sa ne folosim mintea pentru a avea mai mult control asupra corpului. Vom invata metode pentru a ne ajuta pe noi insine, si pe ceilalti sa sporim sanatatea fizica si emotionala. Pentru cei care profeseaza, va aduce unelte in plus pentru a ajuta clientii sa atinga o integrare holistica intre minte si corp, si pentru a castiga o intelegere mai adanca despre propria lor responsabilitate cu privire la sanatate.

Tehnicile utilizate includ art-terapia, psihodrama, hipnodrama, imaginatie ghidata, miscare si muzica.
Vor fi incluse demonstratii de sesiuni de terapie.

Seminarul va dura 3 zile, incepand de la 10 a.m. pana la 18 p.m. zilnic. Vor fi acordate dilpome acreditate de Colegiul Psihologilor, cu 20 de credite, valide pentru orice Dezvoltare Profesionala Continua.

Costul seminarului este de 500 Ron pentru studenti si de 700 de Ron pentru persoane angajate. Acest seminar a fost prezentat in 46 de tari.

Pentru inscrieri si pentru mai multe informatii, trimiteti un email la: atelierelepropsi @ gmail.com sau andreea_neamtu @ ymail.com


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//