• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Asigurarea privata pentru sanatatea ta - lansata de BCR si BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group

Asigurarea privata pentru sanatatea ta - lansata de BCR si BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group

Banca Comercială Româna (BCR) împreună cu BCR Asigurari de Viaţă Vienna Insurance Group a lansat asigurarea privată de sănătate – Asigurarea privată pentru sănătatea ta.

„Este timpul ca fiecare dintre noi să ne responsabilizăm din timp pentru a ne asigura sănătatea. Situaţia actuală a sistemului de asigurari de stat impune acest lucru. Împreună cu BCR oferim clienţilor noştri o alternativă viabilă pentru a-şi proteja sănătatea în condiţii occidentate de care, până la urmă, este firesc să beneficieze orice persoană la costuri accesibile”, spune Florina Vizinteanu, Presedinte Directorat BCR Asigurări de Viaţă Vienna Insurance Group.

Asigurarea privată pentru sănătatea ta este un produs care oferă acces la servicii medicale de calitate, medici specialişti, metode, proceduri de diagnosticare şi tratament de ultimă generaţie, toate la standarde europene. Asigurarea  oferă clienţilor noştri posibilitatea de a alege unul dintre cele 5 pachete de asigurare puse la dispoziţia lor, în funcţie de nevoile medicale şi suma pe care pot să o aloce în scopul protejării sănătăţii.

Pachetele conţin de la analize medicale de bază (ex. analize de laborator, biochimie şi hematologie), până la investigaţii mai complexe (de exemplu RMN sau tomografie computerizată), precum şi reduceri substanţiale pentru alte servicii medicale (de exemplu cheltuieli de spitalizare şi intervenţii chirurgicale).

Serviciile medicale incluse în pachete sunt oferite de către clinicile şi spitalele din reţeaua Medlife - cel mai mare operator privat de servicii medicale, precum şi de către partenerii Medlife din întreaga ţară. Clienţii noştri vor avea acces la peste 160 de unităţi medicale private. Serviciile sunt disponibile oricând prin Call Center Medlife (021) 9646, număr disponibil atât pentru programări cât şi pentru alte informaţii.

Preţul unui astfel de pachet diferă în funcţie de serviciile medicale incluse gratuit şi porneşte de la 25 lei/ lună pentru pensionari sau 60 lei/ lună pentru persoane cu venituri medii. De asemenea, există şi un pachet avantajos destinat copiilor, care poate fi achiziţionat împreună cu unul dintre pachetele pentru adulţi.

Aceste pachete pot fi achiziţionate individual sau de către alte persoane care doresc să protejeze sănătatea celor dragi. De asemnea, şi companiile pot oferii aceste beneficii angajaţilor proprii, incluzând gratuit medicina muncii, iar preţul acestui pachet este în totalitate deductibil fiscal.

Pentru oricare din pachetele achiziţionate, clienţii loiali ai BCR care încasează salariul sau pensia în contul curent BCR beneficiază de o reducere a preţului de 10%, iar pentru orice client care optează pentru plata anuală integrală o reducere suplimentară de 5%.
„Oferim astfel clienţilor noştri oportunitatea de a beneficia de calitatea serviciilor medicale private şi de costuri decente atunci când se confruntă sau doresc să prevină o problemă de sănătate. Am decis să lansăm această asigurare împreună cu BCR Asigurari de Viaţă Vienna Insurance Group şi Medlife din convingerea că atunci când vine vorba de sănătate, cu toţii merităm ce este mai bun”, a declarat Catalina Zincenco, Supervizor Biroul Produse de Economisire şi Investiţii din BCR.

Asigurarea privată pentru sănătatea ta este disponibilă în întreaga reţea de unităţi BCR de la începutul acestei săptămâni.

BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group este o companie membra a Grupului Vienna Insurance Group.

Vienna Insurance Group este, cu un rating acordat de Standard & Poor´s de A+ (cu previziuni pozitive), cea mai bine clasată companie conform indicelui bursier ATX al bursei din Viena. Vienna Insurance Group (VIG), cu sediul în Viena, este unul din principalele grupuri de asigurări din Europa Centrală şi de Est. În afara pieţei de origine Austria,  Vienna Insurance Group este activă prin participaţiuni în Albania, Bulgaria, Germania, Estonia, Georgia, Croaţia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Cehă, Turcia, Ungaria, Ucraina şi Belorusia. Pe lângă acestea există filiale ale Wiener Städtische Versicherung în Italia şi Slovenia, precum şi ale Donau Versicherung în Italia.

Vienna Insurance Group (VIG) este prezentă pe piaţa austriacă împreună cu Wiener Städtische Versicherung, cu Donau Versicherung şi cu Sparkassen Versicherung.

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 17 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor şi 668 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa cardurilor şi a tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM - peste 2.000 de bancomate şi POS - peste 18.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, phone-banking şi e-commerce.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 30 septembrie 2011, Erste Group detinea active totale in valoare de 216,1 miliarde EUR, inregistrand un profit operational de 2.631,9 milioane EUR si un raport cost/venituri de 52.4%.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//