• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Xerox 700 lucreaza pentru casa de creatie si productie tipografica Grafica si Tipar

Xerox 700 lucreaza pentru casa de creatie si productie tipografica Grafica si Tipar

Xerox a încheiat un contract de servicii pe o perioadă de trei ani cu casa de creaţie şi producţie tipografică Grafică şi Tipar, prin care le pune la dispoziţie echipamentul Xerox 700 şi serviciile specifice. 

Echipamentul Xerox 700 diversifică oferta de produse imprimate digital la Grafică şi Tipar, tipărind numeroase materiale rapid, în volume variabile, la o calitate remarcabilă, pentru clienţii tipografiei.

Grafică şi Tipar îşi dorea un echipament digital pentru a creşte calitatea produselor cu volum mic şi flexibilitatea – casa de producţie intenţiona să tipărească materiale în volume variabile, personalizate şi să reducă timpul de livrare a comenzilor către clienţi. De asemenea, îşi propusese să crească productivitatea, să aibă un control riguros al documentelor şi al costurilor şi să păstreze in-house toate operaţiunile care puteau fi realizate cu un echipament digital complex.

„Soluţia pe care am propus-o Grafică şi Tipar, în urma unei analize, a constat într-un echipament multifuncţional Xerox 700, amplasat în sediul firmei din Bucureşti”, afirmă Alina Bălan, Strategic Account Manager Xerox România şi Republica Moldova. „În cadrul acestui contract,  noi asigurăm pentru Xerox 700 consumabilele, piesele de schimb, asistenţă şi suport tehnic şi alte servicii auxiliare.”

„Dotat cu tehnologii, funcţii şi opţiuni performante de imprimare şi finisare, Xerox 700 îmbină perfect calităţile tiparului offset cu viteza şi flexibilitatea celui digital,  aducând un plus de valoare în două elemente cheie pentru Grafică şi Tipar: tehnic şi estetic. În acelaşi timp, echipamentul eficientizează procesele şi monitorizează atent fiecare document, făcând economii importante de timp, energie, consumabile şi, nu în ultimul rând de costuri. În plus, echipamentul asigură securizarea datelor”, a explicat Alina Bălan.

„După implementarea soluţiei Xerox de management al documentelor la Grafică şi Tipar, am crescut calitatea imprimării, iar producţia de materiale a devenit mult mai flexibilă. De asemenea, nivelul productivităţii a crescut invers proporţional cu timpul”, afirmă Dragoş Bălan, Manager Grafică şi Tipar. „Xerox 700 poate să tipărească pe o gamă variată de suporturi de imprimare, ceea ce ne-a oferit posibilităţi multiple de finisare, aducând plus valoare lucrărilor de volum mic. Cu ajutorul unui singur echipament am reuşit să păstrăm in-house o serie mai extinsă de operaţiuni, exact ceea ce ne doream. Mai mult, Xerox 700 respectă politica noastră ecologică, reducând semnificativ consumul de toner şi energie, ca să nu mai vorbim de faptul că este multifuncţional, ocupă un spaţiu mult mai mic şi înlocuieşte cu succes echipamentele digitale avute în trecut”. 

Xerox România şi Republica Moldova este subsidiară a companiei Xerox, având o activitate pe piaţa locală de 40 de ani. Compania oferă servicii complete de management al documentelor pentru clienţii săi, asigurând un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de către Xerox şi optimizarea proceselor de business care includ documente. Alături de cei 6 distribuitori, 25 de concesionari şi peste 200 de reselleri autorizaţi, Xerox România şi Republica Moldova oferă atât companiilor, cât şi clienţilor individuali soluţii, echipamente şi media de tipărire pentru administrarea eficientă a documentelor.

Grafică şi Tipar este o casă de creaţie şi producţie tipografică, cu 24 de angajaţi, prezentă în România din 2002, care oferă o serie de servicii, de la design creativ, optimizare de proiect şi imprimare la cerere, la realizarea de produse de promovare, precum broşuri, cataloage, postere, calendare şi agende. 


Aceasta mizează pe o politică de protecţie a mediului: o mare parte din procesul de producţie este ecologizat, iar compania sprijină şi se implică în evenimente dedicate protecţiei mediului. Grafică şi Tipar este membră International Waterless Printing Association, cu sediul în USA, care cuprinde tipografii ecologice la nivel mondial.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//