• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

ASUS la CES 2012 - noile tablete Transformer si MeMO, monitorul VA278Q LED si ZENBOOK Rose Gold si Hot Pink

ASUS la CES 2012 - noile tablete Transformer si MeMO, monitorul VA278Q LED si ZENBOOK Rose Gold si Hot Pink

ASUS a lansat la Consumer Electronics Show (CES) 2012 noile tablete Transformer si MeMO, monitorul VA278Q LED cu diagonala de 27” si modelele ZENBOOK în culorile Rose Gold si Hot Pink. Lansările anuntă un start incredibil pentru noul an, sase produse ASUS fiind nominalizate în programul CES 2012 Innovations Design and Engineering Awards.

Recentul model ASUS Eee Pad Transformer Prime TF201 e o propunere interesantă pentru utilizatorii de tablete. Folosind în premieră un procesor NVIDIA Tegra 3 quad-core, Transformer Prime este si prima tabletă cu un plan de upgrade la sistemul de operare Google Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Update-ul FOTA a fost lansat mai întâi în America pe 9 ianuarie 2012, devenind disponibil în întreaga lume în perioada imediat următoare. Cu un profil de 8.3mm, Transformer Prime, are un învelis din aluminiu finisat în culorile gri ametist si auriu-sampanie. Dock-ul mobil comercializat în România împreună cu tableta sporeste autonomia la 18 ore, atunci când este montat.

Transformer Prime oferă o experientă audio-vizuală fără precedent pe ecranul Super IPS+ cu unghi larg de vizualizare (178°), culorile fiind vii, iar luminozitatea adecvată utilizării în conditii exterioare. Tehnologia exclusivă ASUS SonicMaster redă un sunet de calitate, neegalat de celelalte tablete de pe piată. Camera principală de 8MP cu focalizare automată si blit cu LED preia fotografii clare si precise. Aceasta poate filma clipuri HD 1080p. Senzorul CMOS iluminat din spate si diafragma F/2.4 îmbunătătesc claritatea si reduc drastic zgomotul imaginii.

Cu prilejul CES 2012, ASUS a lansat si noua serie Transformer 700, o tabletă premium cu ecran de 10.1”, care propulsează seria Transformer pe noi culmi. Similar modelului TF 201, sunetul poartă marca SonicMaster. Modelul beneficiază de un ecran cu rezolutie FullHD (1920x1200 pixeli), oferind un nou nivel de experientă vizuală pe o tabletă. Transformer 700 dispune de o cameră frontală de 2MP si una principală de 8MP cu diafragma F/2.4. Blitul cu LED permite realizarea de fotografii clare si luminoase în medii cu iluminare redusă. În termeni de productivitate, aplicatia preinstalată SuperNote este ideală pentru notite, având o interfată prietenoasă cu utilizatorul, care permite partajarea usoară a fisierelor în timp ce păstrează securitatea datelor.

ASUS înlătură bariera dintre tabletă si telefon prin noul ASUS MeMO 171, un echipament 2 în 1, care constă într-o tabletă MeMO cu ecran de 7” si un terminal telefonic MeMIC. Modelul MeMO 171 cu 3G dispune de un ecran de 7” cu rezolutia de 216dpi si un colorit mai bogat. Panoul răspunde la atingerea stiloului electronic din pachet sau la atingerea cu degetele.

Terminalul Bluetooth MeMIC care acompaniază produsul, permite utilizatorilor să caute în agendă, să trimită si să primească mesaje si să efectueze apeluri. Atunci când sunt conectate căstile, acesta serveste ca un echipament audio cu ajutorul căruia se poate asculta muzica stocată pe MeMO prin conexiunea Bluetooth. Stiloul electronic din pachet permite utilizatorului să navigheze cu usurintă printre functiile aparatului.

ASUS oferă si modelul MeMO 370T cu modul Wi-Fi, o tabletă PC cu ecran de 7” ce integrează un procesor NVIDIA Tegra.

Cu prilejul lansării locale din noiembrie 2011, ultrabook-ul ASUS ZENBOOK a uimit publicul din România, aducând un echilibru incredibil între elegantă si putere. La CES 2012, ASUS a anuntat noile variante cromatice Rose Gold si Hot Pink pentru linia ZENBOOK, ce vor fi disponibile din primăvară.

Contopind perfect arta cu tehnologia, ZENBOOK are linii suple, caracterizate de cercuri concentrice iar carcasa cu grosimea de numai 9mm în spate se subtiază până la 3mm în partea din fată. Tehnologiile proprietare ASUS permit utilizarea lui ZENBOOK similar unui smartphone, cu o reluare instant a activitătii în numai 2 secunde si un timp de asteptare de până la două săptămâni sau 65 de zile în modul sleep.

Ultrabook-ul utilizează cele mai noi procesoare Intel Core i7, o solutie de stocare SSD SATA Revision 3.0, Bluetooth V4.0 si porturi USB 3.0 cu facilitatea USB Charger+. Tehnologia Super Hybrid Engine II, patentată de ASUS, conservă în mod inteligent energia pentru a oferi modelului ZENBOOK o autonomie* cu 25% mai mare comparativ cu alte ultrabook-uri. Tehnologia ASUS SonicMaster, dezvoltată de echipa ASUS Golden Ear si Bang & Olufsen ICEpower, furnizează un sunet surround de calitate.

Monitorul ASUS VA278Q furnizează imagini vii, cu o claritate de cristal, gratie panoului de 27” cu rezolutie QHD 2560x1440. Modelul VA278Q are valoarea "pixel pitch" de numai 0.233mm, cu 25% mai mică decât la un monitor generic W FHD de 27", rezultând imagini mai clare si mult mai rafinate. Unghiul larg de vizualizare, de 178°, atât în plan vertical cât si orizontal al panoului cu iluminare LED, furnizează 100% din spatiul cromatic sRGB pentru o reproducere impresionantă a imaginii, cu o alterare minimă a culorii. Tehnologia ASUS Contrast Ratio generează un contrast înalt de 80,000,000:1. Conceput pentru artisti si fotografii profesionisti, VA278Q este caracterizat de functia QuickFit Virtual Scale, exclusivă ASUS, care afisează fotografii la dimensiuni reale si o grilă ce îi permite utilizatorului să previzualizeze cu acuratete si să editeze imaginile pe ecran.

Tehnologia ASUS Splendid Video Intelligence oferă 6 moduri preprogramate (Cinema, Peisaj, Joc, Noapte, sRGB si Standard) pentru a optimiza culorile si fidelitatea imaginii de pe ecran. VA278Q dispune de optiuni multiple de conectare si este compatibil cu DisplayPort si DVI dual-link. Design-ul său ergonomic permite înclinarea, pivotarea, rotirea si ajustarea pe înăltime pentru a asigura confortul în timpul utilizării.

Sase produse ASUS au fost recompensate cu premiile CES 2012 Innovations Design and Engineering: Eee Pad Transformer Prime TF201 cu procesor NVIDIA Tegra 3 quad-core, placa de sunet externă Xonar Essence One, placa video ROG MARS II cu două procesoare grafice NVIDIA GeForce GTX 580, plăcile de bază Rampage IV Extreme si P9X79 DELUXE si ASUS Padfone.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//