• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Clabucet Residence din Predeal - garsoniere si apartamente de vacanta la munte, de vanzare

Clabucet Residence din Predeal - garsoniere si apartamente de vacanta la munte, de vanzare

O locuintă la munte este, fără îndoială, o idee cu care cei mai multi români au cochetat, însă de cele mai multe ori preturile ridicate au reprezentat un impediment. Tocmai din acest motiv, compania Italiana Edilizia a dezvoltat complexul Clăbucet Residence din Predeal, oferind preturi accesibile oricărei familii, spun reprezentantii companiei.

"Cu preturi cuprinse între 50.000 de euro, pentru o garsonieră, si 90.000 de euro, pentru un apartament de trei camere, Clăbucet Residence este răspunsul pe care îl oferim românilor ce îsi doresc o locuintă de vacantă", a declarat Ioana Ciocîrlan, responsabil relatii cu clientii pentru Italiana Edilizia.

Potrivit afirmatiilor sale, apartamentele sunt mult mai căutate decât casele de vacantă datorită pretului de achizitie si a costurilor mici de întretinere. În plus, oamenii sunt interesati de siguranta imobilului.

"Un apartament are un pret mult mai accesibil si beneficiază de costuri de întretinere mult mai mici decât în cazul unei case. În plus, apartamentele din complexurile rezidentiale au siguranta sporită fiind supravegheate chiar dacă proprietarii nu locuiesc permanent", a mai spus Ioana Ciocîrlan.

Aceasta a subliniat, în acelasi timp, că dincolo de preturile scăzute, achizitia unei locuinte în cadrul Clăbucet Residence aduce cu sine toate avantajele unei case la munte.

Oricine este obosit de zgomotul oraselor si de aglomeratia acestora. În acest caz, o locuintă la munte este refugiul ideal, aici diminetile fiind mult mai linistite, fără claxoane si vacarm. În plus, Clăbucet Residence este situat în una dintre cele mai linistite statiuni montane.

Proiectul dispune de 40 apartamente cu suprafete cuprinse între 58 de metri pătrati si 140 de metri pătrati si este situat la aproximativ 600 de metri de Gara Predeal si la doar 200 m de pârtia de schi. Clăbucet Residence este format din două clădiri tip parter + 3 etaje cu o suprafată construită de 3.000 mp.

Detinerea unei locuinte la munte mai are un alt mare avantaj. Concediile vor fi mai ieftine pentru ca nu mai este necesară plata hotelului care, de foarte multe ori, poate oferi surprize neplăcute. Nimic nu e mai plăcut decât să-ti petreci vacanta în propria locuintă!

În plus, în cazul Clăbucet Residence, Predealul este o destinatie turistică ideală pentru orice moment al anului. De la drumetiile montane din timpul verii, până la sporturile de iarnă, este imposibil ca în Predeal cineva să se plictisească.

Pentru multe familii cu copii, o casă la munte reprezintă una dintre cele mai mari dorinte. Copiii se pot juca in siguranta in curtea din jurul cladirilor sau sa faca mici drumetii pe munte.

"O locuintă de vacantă la munte poate fi o adevărată investitie. Pe lângă faptul că nu mai plătesti cazarea la hotel la preturi ridicate în vârfurile de sezon, aceasta poate aduce venituri suplimentare", sustine Ioana Ciocîrlan.

Potrivit afirmatiilor sale, aceste venituri pot proveni din închirierea locuintei în perioada în care aceasta nu este ocupată de proprietari. Astfel, o parte din investitie este recuperată treptat.

Pentru proiectul Clăbucet Residence, compania Italiana Edilizia a investit suma de 3 milioane de euro din fonduri proprii. Italiana Edilizia activează în România din 1999 în domeniul constructiilor de clădiri de birouri, pe care  ulterior le închiriză. Printre clientii săi s-au numărat de-a lungul anilor – Ericsson, Ernest&Young, Banca di Roma, RCS-RDS, Wienerberg, Oracle, EADS DCS, Romexterra Bank, IXIA, Enterprise Investors etc.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//