• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Oxygen PR - campania de brand PR Momente insufletite de Silva Dark

Oxygen PR - campania de brand PR Momente insufletite de Silva Dark

Oxygen PR, alături de echipa Silva Dark, semnează campania de brand PR „Momente însufletite de Silva Dark”. Campania se adresează publicului consumator de Silva Dark printr-un mesaj puternic: timpul trebuie pretuit si folosit în tihnă, pe-ndelete, alături de oameni dragi.

Campania s-a concretizat într-o serie de 5 interviuri cu personalităti din lumea culturală si artistică, pentru care cele mai importante valori ale timpului se întâlnesc într-un punct comun, timpul de calitate petrecut cu pasiune. Cele 5 personalităti din lumea muzicii, artei si a teatrului implicate în campanie sunt Alexandru Tomescu, Cosmin Bumbut, Medeea Marinescu, Mihai Călin si Ducu Darie. Interviurile pot fi savurate pe-ndelete pe contul de Youtube Silva Dark: youtube.com/SilvaDarkBeer, în diverse publicatii de lifestyle, precum si pe bloguri: bazavan.ro, petreanu.ro, adrianciubotaru.ro, andreirosca.ro, bucurenci.ro, hotcity.ro.

“Ne-am dorit dintotdeauna să realizăm o campanie Silva Dark care să se adreseze publicului pasionat de lucrurile care ne pot face viata mai frumoasă. I-am ales pe Mihai, Alexandru, Cosmin, Medeea si Ducu ca reprezentanti ai acestui segment de public, care întelege că fiecare dintre noi are anumite pasiuni sau mici plăceri, pentru care trebuie să ne alocăm timp. Ei sunt genul de oameni care reusesc să te fascineaze si să te inspire din primele minute de conversatie, chiar dacă vorbesc despre lucruri cotidiene, dar pline de semnificatie. Ne-am bucurat să-i ascultăm si sperăm să aducem acelasi sentiment si celor care vor citi si asculta interviurile”, explică Gabriela Gălătanu, Group Brand Manager.

Cele cinci interviuri au fost realizate de Cezar Paul Bădescu, unul dintre cei mai recunoscuti jurnalisti de cultură ai momentului. Temele de discutie s-au axat pe valoarea timpului – prieten si dusman, prin prisma clipelor petrecute alături de familie, pasiunilor si a dorintei de evadare din cotidian.

Silva Dark este o bere premium cu traditie, care a luat nastere acum 21 de ani în inima Transilvaniei. Prin gustul bogat si rafinat, marca transilvăneană si-a creat un public fidel care rezonează cu valorile si mesajul principal al brandului: „Făcută pe-ndelete pentru a fi savurată în tihnă.”

Echipa care a contribuit la realizarea campaniei „Momente însufletite de Silva Dark” din partea brandului Silva Dark: Livia Bucătică (Corporate Relations Specialist, Heineken România), Gabriela Gălătanu (Group Brand Manager), Răzvan Tucaliuc (Brand Manager) si din partea Oxygen PR: Tereza Tranaka (Managing Partner), Ruxandra Morariu (Account Manager), Irina Popescu (Senior Account Manager), Daniela stefănescu (Social Media Specialist).

Încă dinainte de 1989 numele acestei mărci era asociat cu una dintre cele mai bune beri din tară. Silva a fost relansată cu succes pe piata românească în 1991, fiind urmată în 1996 de Silva Dark.

Marca Silva se pozitionează în segmentul Premium si îsi trage seva din valorile autentice românesti. Este o marcă românească cu traditie, care inspiră elegantă.

Silva se produce în două sortimente: Silva Original Pils - bere blondă, cu o concentratie de alcool de 5.1% si Silva Strong Dark Beer - bere brună, cu o concentratie de alcool de 7%.

Oxygen PR, specializată în domeniul relatiilor publice si social media, este una dintre cele mai dinamice firme de PR din România. Agentia furnizează servicii integrate de comunicare: relatii publice, comunicare corporativă, afaceri guvernamentale, relatii cu media, traininguri, media, business coaching, comunicare de criză, brand PR, evenimente, CSR, interactive & social media, blog content, video casting/podcasting, precum si comunicare internă.
Portofoliul de clienti ai Oxygen PR cuprinde branduri locale si internationale, precum Garanti Bank, Heineken Romania, Vodafone, Cinema City, Olympus Dairy Industry, Sprider Stores, Oasis Development, Skoda, Bene, Genesis Development, Accace, Iris Titan Shopping Center, RABO etc.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//