• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

GE alimenteaza sistemul energetic de rezerva pentru Londra 2012

GE alimenteaza sistemul energetic de rezerva pentru Londra 2012

GE (NYSE: GE) îmbunătăţeşte nivelul de securitate energetică la Jocurile Olimpice şi Paralimpice din Londra 2012 cu ajutorul soluţiilor de alimentare neîntreruptă (UPS) care permit menţinerea energiei în sistemele cheie. În eventualitatea întreruperii alimentării cu energie din reţea, personalul GE pentru asistenţă tehnică şi inginerie de pe teren va trece la alimentarea de rezervă pe bază de baterii — asigurând continuarea jocurilor până la revenirea curentului.

„Întreaga lume va urmări Jocurile non-stop, timp de peste patru săptămâni. Noi vom avea garanţia că oamenii au întotdeauna ceva de văzut, deoarece oferim un mediu sigur sportivilor şi spectatorilor”,  a declarat Adrian Corcoran, Director de Servicii pentru Tehnologia Locaţiilor pentru Comitetul de Organizare a Jocurilor Olimpice şi Paralimpice Londra 2012 (LOCOG). „Sportivii, naţiunile şi fanii aşteaptă timp de patru ani emoţia şi spectacolul uman oferite de cel mai important eveniment sportiv al lumii, iar noi le vom oferi o reprezentaţie remarcabilă.”

Peste 15.000 de sportivi din peste 200 de ţări sunt aşteptaţi la Jocurile Olimpice din Londra 2012. Cele 28 de zile de competiţie oferă peste 11 milioane de bilete la evenimente organizate pentru cele 26 de discipline sportive olimpice şi 20 de discipline sportive paralimpice.

Soluţiile UPS ale GE vor contribui la asigurarea alimentării neîntrerupte cu energie a operaţiunilor critice pentru Jocuri, cum ar fi iluminatul, securitatea, sistemele de punctare, transmisiile, partea informatică şi telecomunicaţiile în fiecare locaţie olimpică. Setul complet de „soluţiile la pachet” cuprinde transformatoare, baterii, întrerupătoare şi conectivitate plug-and-play. Formatul compact al sistemelor necesită mai puţin spaţiu, fiind şi mai uşor de instalat şi întreţinut. GE va asigura şi personal de asistenţă.

„În calitate de sponsor global al Jocurilor, GE este onorată de rolul cheie pe care îl joacă într-un eveniment care uneşte întreaga lume,” a declarat Tony Gale, Director General pentru Londra 2012, GE. „Infrastructura noastră UPS este doar una dintre numeroasele soluţii la care lucrează cei de la GE pentru a contribui la alimentarea cu energie, creşterea eficienţei, minimizarea impactului asupra mediului şi îmbunătăţirea siguranţei pe întreaga durată a Jocurilor din Londra.”

Echipa GE pentru Energie Digitală cu sediul în Leicester lucrează cu LOCOG de mai bine de trei ani la planurile şi cerinţele UPS. Pe lângă UPS, soluţia completă cuprinde resurse de generare suplimentare pentru a completa în mod durabil capacitatea reţelei.

„Organizatorii olimpici au făcut eforturi deosebite pentru a se asigura că aceste jocuri au un caracter cât mai durabil. Noi facem acelaşi lucru pentru sistemele UPS,” a declarat Gale. „GE face deja planuri să ajute LOCOG să transfere sistemele UPS ale Jocurilor către noi operaţiuni unde alimentarea cu energie este vitală — cum ar fi spitale, şcoli şi zone industriale cheie — unde pot continua să furnizeze energie sigură şi stabilă după stingerea flăcării olimpice de la Londra.”

GE a realizat prima soluţie statică UPS în 1966 şi a livrat în continuare performanţe avansate şi eficienţă energetică de primă mărime în industrie pentru gestionarea soluţiilor de rezervă la alimentarea cu energie.

GE este furnizorul exclusiv al unei game largi de produse şi servicii inovatoare esenţiale realizării unor Jocuri Olimpice de succes. GE colaborează îndeaproape cu ţările gazdă, oraşele şi comitetele de organizare pentru a oferi soluţii de infrastructură în locaţiile olimpice, inclusiv energie, iluminat, tratarea apelor şi transport. De asemenea, GE asigură spitalelor locale echipamente de imagistică pentru diagnosticare şi soluţii medicale informatice, cum ar fi tehnologii de ecografie, RMN şi înregistrare electronică a fişelor medicale pentru a ajuta medicii să trateze sportivii.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//