• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Banca Comerciala Carpatica - pachete de produse destinate persoanelor juridice

Banca Comerciala Carpatica - pachete de produse destinate persoanelor juridice

Banca Comerciala Carpatica lanseaza noi produse destinate persoanelor juridice si asimilate acestora, oferind instrumente gandite si adaptate cerintelor pietei actuale.

Pachetele de produse de cash management permit clientului accesarea simultana a mai multor produse financiar bancare in conditii preferentiale si in functie de pachetul pentru care se opteaza, acesta poate contine: gratuitate la deschiderea si administrarea conturilor curente in RON sau valuta (EUR, USD, GPB)

serviciul de internet banking BCC e-Smart; un numar de incasari si plati lunare in lei efectuate prin conturile curente prin intermediul serviciului de internet banking in mod gratuit; card de debit in lei Mastercard Business Lider; un terminal POS fara comision de gestiune.

Pachetele de produse lansate de Banca Comerciala Carpatica sunt destinate noilor clienti ai bancii, persoane juridice si asimilate acestora, avand o valabilitate de 12 luni. Acestea contin solutii de cash management necesare oricarui intreprinzator: cont curent in orice valuta RON, EUR, USD, GPB, internet banking BCC e-Smart, card de debit Business Lider, POS, precum si operatiuni bancare la costuri preferentiale.

Avantajul achizitionarii unui astfel de pachet consta in faptul ca se obtine un beneficiu de 60% fata de achizitionarea individuala a fiecarui produs inclus in pachete.

Costul pachetelor este extrem de avantajos avand in vedere multiplele optiuni care pot fi accesate de catre clienti printr-un singur pachet. Acesta este cuprins intre 20 lei/ luna si 80 lei/ luna, in functie de pachetul solicitat. In conditiile in care clientul este dispus sa plateasca abonamentul anual, se acorda o reducere de 20% fata de plata lunara a abonamentului.

„Prin intermediul acestor noi produse ne adresam tuturor celor care vor sa se alature Bancii Carpatica in calitate de noi clienti, ca parteneri egali de afaceri. Am avut in vedere in principal optimizarea si eficientizarea costurilor in utilizarea serviciilor financiar bancare de catre persoanele juridice. Pentru cei care vor decide sa devina clientii nostri, accesarea acestor pachete le va aduce facilitati multiple, care se concentreaza pe activitatile cu flux continuu desfasurate de o firma, pe solutii care stau la baza oricarei afaceri. Una din directiile strategice abordate de Carpatica in acest an este reprezentata de adaptarea tuturor produselor din portofoliu la conditiile actuale de piata, precum si oferirea de solutii si consultanta financiara de calitate tuturor celor interesati de produsele si serviciile Bancii Carpatica”, declara George Ciobanasu, Director General Adjunct al Bancii Comerciale Carpatica.

Banca Comercială Carpatica este o instituţie financiară cu capital social majoritar românesc, ale cărei acţiuni sunt listate la categoria întâi a Bursei de Valori Bucureşti.

Banca Comercială Carpatica a fost înfiinţată la Sibiu în data de 15 iulie 1999. În prezent, banca deţine o reţea teritorială vastă acoperind toate judeţele ţării şi Bucureşti. Produsele şi serviciile financiare oferite de BCC sunt dintre cele mai diversificate şi adaptate cerinţelor clienţilor persoane fizice, IMM-uri şi Corporaţii. BCC promovează inteligenţa autohtonă, capitalul uman şi financiar, dovedind transparenţă, operativitate şi flexibilitate în rezolvarea problemelor partenerilor săi de afaceri.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//