• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Epson, prezent la Photokina 2008

Epson, prezent la Photokina 2008

Epson, lider la nivel mondial in realizarea de produse in domeniul imaginii, va expune si va face demonstratii la cele mai noi produse din segmentul imprimarii foto si videoproiectarii la Photokina 2008.

Zona imprimarii profesionale si graficii din standul Epson se constituie din doua studiouri live pregatite pentru fotografie comerciala si portret si imprimare de inalta calitate. Fiecare produs subliniaza rolul pe care il joaca tehnologia Epson in aceste domenii. Pe langa imprimantele de format mare, Epson va face demonstratii si ale aplicatiilor software pentru studiourile fotografice. 

Venind in intampinarea exigentelor profesionistilor din industria publicitara, Epson va expune in cadrul Photokina 2008 o serie de suporturi de listare inovatoare, demonstrand importanta selectarii mediilor potrivite in imprimarea imaginilor fine art. Un numar de inovatii lansate de Epson pe parcursul anului 2008 certifica potentialul mediilor de printare de a imbunatati si a transforma imaginile. Epson a lansat de curand, in materie de medii de printare originale, Matte Backlit Film, Canvas GS si varianta de tip rola a Hartiei Foto Traditionale.

Imprimantele profesionale si comerciale folosite in productia publicitara trebuie sa ofere imagini de mare acuratete pe un material durabil.Matte Backlit Film de la Epson exceleaza in afisarea imaginilor clare si stralucitoare in orice culoare, materialul oferind cel mai extins gamut si cea mai mare densitate a culorilor disponibile in domeniu, oferind rezultate uimitoare la afisarea pe backlit. Matte Backlit Film distribuie lumina proiectata in mod uniform astfel incat imaginile sunt atragatoare, luminoase si clare; are o grosime de 170µm, fiind disponibil in role de la 24” pana la 60”.

De asemenea, Epson va expune la Photokina noul Canvas GS care ofera o suprafata cu o textura satinata si o tesatura de poliester-bumbac in proportie de 2:1. Acest tip de canvas a fost creat special pentru noua imprimanta Epson de format mare Stylus Pro GS 6000, ce foloseste un solvent ecologic care imbina calitatea printului de indoor si durabilitatea printului de outdoor, cu un gamut de culoare sporit (8 culori), fiind o solutie fara emisii de compusi organici volatili.

Invelisul panzei cu uscare rapida si inalta rezolutie este rezistent la intinderi, iar textura subtila creeaza o impresie artistica deosebita, facand-o suportul ideal de imprimare a imaginilor digitale fine art. Epson va face, in premiera la Photokina, demonstratii de imprimare a imaginilor fine art pe Canvas GS, folosind cerneluri cu solventi ecologici.

Hartia Foto Traditionala Epson a fost lansata anul trecut si este disponibila, in prezent, si in role. Hartia este un suport profesional de calitate, conceput pentru imprimantele ce folosesc tehnologia Micro Piezo si sistemul de cerneala UltraChrome K3 Ink cu Vivid Magenta.

Calitatile suportului vor fi apreciate mai ales de fotografii profesionistii care au lucrat in camera obscura si care vor aprecia cu nostalgie finisarea neteda si lucioasa, reminiscenta a fotografiilor create folosind tehnicile traditionale. Hartia Foto Traditionala Epson se usuca insa rapid, nu contine acizi sau lignina si isi pastreaza forma neteda inainte, in timpul si dupa tiparire pentru a oferi imagini de calitate. Hartia Foto Traditionala Epson este o hartie cu grosimea de 300 g/m² si este disponibila in role de la 17” pana la 64”.

"Suntem incantati si mandri de inovatiile noastre in materie de medii de printare pentru imprimare si fine art. Photokina este locul ideal in care Epson si partenerii sai pot demonstra potentialul noilor suporturi de imprimare si suntem convinsi ca produsele noastre vor inspira noi inovatii in domeniul imprimarii in viitor", a spus Frans Craandijk, Product Manager Large Format Printer Supplies, Epson Europe.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//