• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

bada 2.0 Power App Race - concurs international pentru dezvoltatorii de aplicatii mobila

bada 2.0 Power App Race - concurs international pentru dezvoltatorii de aplicatii mobila

Samsung Electronics a anuntat lansarea competitiei bada 2.0 Power App Race, un concurs international dedicat dezvoltatorilor de aplicatii găzduit de site-ul de dezvoltare al platformei Samsung bada (developer.bada.com), oferindu-le dezvoltatorilor sansa de a câstiga până la 100.000 de dolari.

La cea de-a doua editie, competitia bada Power App Race va lansa oficial platforma bada 2.0 pentru dezvoltatorii de aplicatii mobile, încurajându-i să creeze aplicatii noi, inovatoare folosind bada 2.0 SDK. Un număr de 10 aplicatii – incluzând cinci aplicatii pentru jocuri si cinci aplicatii generale – vor fi selectate si recompensate cu un premiu în bani în valoare totală de 1.000.000 de dolari. De asemenea,aplicatiile câstigătoare vor primi simbolul “Power App” în lista Samsung Apps, marketing exclusiv si promovare.

„Suntem încântati de lansarea bada 2.0 Power App Race, care va ajuta la propulsarea comunitătii dezvoltatorilor platformei bada, încurajând dezvoltatorii din întreaga lume să aducă inovatia în aplicatiile bada”, a declarat Kang-hyun Kwon, Vicepresedinte Senior al Media Solution Center, Samsung Electronics. De la lansarea sa, Samsung a îmbunătătit competitivitatea bada ca platformă realmente globală, cu un succes major al platformei bada pe piete variind de la Europa de Est până la China. Suntem dedicati sustinerii dezvoltatorilor din întreaga lume de a creste si a sprijini ecosistemul bada si de a lua parte la această reusită.”

Întrucât alte concursuri de aplicatii sunt jurizate în mod normal de organizatorii concursului, rezultatul competitiei Power App Race organizată de Samsung este decis de public, vânzarile fiind cele care determină câstigătorii. Dezvoltatorii care vor să participe trebuie să se înregistreze direct pe site-ul de competitiei. Înscrierile încep pe 18 octombrie si se vor finaliza pe 31 decembrie, la miezul noptii.

Creatorii primelor 10 aplicatii care vor cumula 100.000 de descărcări vor fi câstigătorii competitiei si vor fi anuntati pe site-ul de dezvoltare bada în momentul în care se va atinge target-ul.

Samsung a dezvăluit planul său de dezvoltare a platformei bada la evenimentul IFA din septembrie 2011, prin prezentarea smartphone-urilor ce sunt create cu ajutorul platformei bada 2.0, incluzând Samsung Wave 3, Wave M si Wave Y. În plus, Samsung plănuieste să introducă o gamă largă de viitoare programe de sustinere a dezvoltatorilor bada, inclusiv un tur global al zilei dezvoltatorilor bada pentru a spori gradul de constientizare al existentei ecosistemului bada.

Samsung Electronics Co., Ltd.  este lider mondial în industria semiconductorilor, a telecomunicatiilor, a dispozitivelor media digitale si a convergentei digitale, cu vânzări consolidate de 135.8 miliarde USD în anul 2010.

Compania are aproximativ 190.500 de angajati în 206 de birouri din 68 de tări, fiind alcatuită din nouă divizii principale de afaceri - Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Memory, System LSI si LCD.

Recunoscut ca unul din brandurile cu cea mai rapidă dezvoltare în lume, Samsung Electronics este lider în productia de monitoare digitale, chip-uri de memorie, telefoane mobile si televizoare TFT-LCD.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//