• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Colectie de pahare din cristal RCR Aliseo - campanie exclusiva in statiile OMV cu VIVA

Colectie de pahare din cristal RCR Aliseo - campanie exclusiva in statiile OMV cu VIVA

Anul acesta, sărbătorile de iarnă încep mai devreme la OMV: prin intermediul unei promotii speciale la pahare de cea mai bună calitate, realizate de cel mai important producător italian de veselă din sticlă, RCR.

Colectia Aliseo Crystal contine produse exclusive, realizat în forme elegante si armonioase. Clientii OMV pot colecta punctele bonus, economisind astfel până la 55% la achizitionarea acestei colectii de pahare. Promotia începe pe 31 octombrie 2011 si va dura 18 săptămâni.

În pragul sezonului de iarnă, reteaua OMV vine cu o ofertă specială pentru toti clientii săi. La fiecare tranzactie în valoare de minim 20 de lei pentru automobile, respectiv 80 de lei pentru camioane, clientul va primi un autocolant cu un punct bonus. „Mecanismul este foarte simplu: clientii vor strânge punctele bonus într-un talon colector si vor primi o reducere de până la 55%. Astfel, putem oferi produse din cristal de cea mai bună calitate la un pret exclusiv. Prin participarea la tombola finală, clientii vor avea de asemenea sansa de a câstiga o minunată excursie pentru două persoane în Toscana,” a explicat mecanismul promotiei Radu Căprău, Head of Retail, OMV Petrom Marketing.

Totodată, OMV vine cu o ofertă suplimentară pentru pasionatii de vinuri de colectie. La fiecare produs Aliseo cumpărat, clientii vor primi si un cupon în baza căruia pot beneficia de o reducere de 30% la achizitionarea vinurilor Lacerta Cuvee IX 2009 si de 31% la achizitionarea vinurilor Lacerta Muscat Ottonel 2010.

RCR: simbol al designului si calitătii italiene RCR este unul dintre cei mai importanti producători de cristaluri din lume, ce detine o tehnologie de productie complet integrată si eco-sustenabilă.

„Vorbim despre pahare din cristal de calitate premium, realizate de cea mai mare companie italiană de produse din sticlă. Reteaua OMV este bine cunoscută pentru standardele înalte pe care le stabileste pentru întreaga gamă de produse comercializate. Suntem încântati de faptul că putem oferi clientilor nostri această ofertă exclusivă si astfel achizitiona cristaluri de cea mai bună calitate la un pret convenabil. Cum perioada sărbătorilor de iarnă se apropie, este momentul potrivit pentru a începe să colectezi puncte si a pregăti astfel cadoul potrivit”, a adăugat Radu Căprău.

Colectia de cristaluri Aliseo disponibilă la OMV cuprinde: set pahare pentru vin rosu, set pahare pentru vin alb, set pahare pentru sampanie, set pahare pentru apă, decantor.

Cu vânzările grupului de 23,32 miliarde de euro si o fortă de muncă de 31.398 de angajati în 2010, OMV Aktiengesellschaft este una dintre cele mai mari companii industriale austriece listate la bursă. În domeniul Explorare si Productie (E&P), OMV activează în două tări principale, România si Austria, si detine un portofoliu international echilibrat.

La sfârsitul anului 2010, OMV detinea rezerve dovedite de petrol si gaze naturale de aproximativ 1.15 miliarde bep si a înregistrat o productie de aproximativ 290.000 bep/zi în primele sase luni din 2011. În domeniul Gaze Naturale si Energie (G&P), OMV a comercializat aproximativ 18 miliarde m3 de gaze naturale în 2010. În domeniul Rafinare si Marketing (R&M), OMV are o capacitate anuală de rafinare de 22,3 milioane de tone si avea la sfârsitul lunii iunie 2011 aproximativ 4.700 de statii de distributie carburanti în 13 tări, printre care si Turcia.

În Austria, OMV operează o retea de conducte cu o lungime de 2.000 de km si cu o capacitate comercială de circa 89 miliarde m3 în 2010. Cu o capacitate comercială de aproximativ 34 miliarde m3 în 2010, platforma de gaze naturale a OMV, Central European Gas Hub, se numără printre cele mai importante centre de gaze naturale din Europa Continentală. OMV si-a consolidat pozitia prin cumpărarea pachetului de 97% din actiunile Petrol Ofisi, compania turcească lider în segmentul comercial si de retail.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//