• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Pachet promotional pentru clientii IMM ai Millennium Bank

Pachet promotional pentru clientii IMM ai Millennium Bank

Millennium Bank lansează un pachet tranzacţional promoţional pentru IMM-uri, care oferă clienţilor în primele şase luni de la contractarea produsului o reducere totală de până la 80% faţă de costurile achiziţionării separate a produselor incluse în pachet.

Printre altele, Contul IMM conţine un cont curent în lei fără comision şi zece plăţi lunare în lei gratuite efectuate prin Internet Banking. Comisionul de administrare a pachetului este de 10 lei pe lună.

Clienţii Millennium Bank pot beneficia şi de recent lansatul Credit IMMediat, pentru care primesc aprobarea financiară în numai trei zile lucrătoare de la data depunerii dosarului şi costuri avantajoase. Creditul este acordat fie din fonduri BERD, fie din surse proprii ale Millennium Bank şi poate fi accesat pentru investiţii sau pentru capital de lucru, precum şi pentru alte nevoi financiare. Acesta se adresează companiilor cu o cifră de afaceri de peste 500.000 de euro şi are o structură transparentă de costuri.

„Contul IMM este o bună variantă pentru clienţi de a-şi administra fondurile într-un mod avantajos. Aceştia au costuri minime pentru operaţiuni şi acces facil la conturi oricând şi de oriunde. În plus, în actualul mediu economic, companiile se confruntă adesea cu nevoia de a accesa rapid finanţare. Creditul IMMediat satisface această nevoie şi oferă băncii şansa de a sprijini IMM-urile”, a declarat Ecaterina Ristea, Director Dezvoltare Produse Corporate la Millennium Bank.

Structura dobânzii Creditului IMMediat este flexibilă, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor companiilor. Clienţii pot alege o marjă de 2,8% în primele trei luni pentru creditele pe termen scurt sau în primele şase luni pentru creditele pe termen lung, aplicată indicatorului Robor/Euribor la trei luni. A doua variantă de structură a dobânzii constă într-o marjă fixă, competitivă, pentru toată durata creditului.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. Banca se adresează atât populaţiei, cât şi companiilor, printr-o gamă largă de produse.

Millennium bcp este un exemplu de succes pe piaţa bancară europeană. Fondată în 1985, Millennium bcp a înregistrat, în iunie 2011, active totale în valoare de 100 de miliarde de euro. Millennium este liderul pieţei bancare private portugheze şi este componentă a unor importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.

Millennium bcp are o reţea de peste 1.700 de unităţi şi mai mult de 21.000 de angajaţi în total.

Millennium bcp oferă o gamă largă de produse şi servicii, printre care produse de economisire, de investiţii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investiţii, private banking şi managementul activelor, punând la dispoziţie clienţilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte.

O atenţie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea şi inovaţia sa. De la înfiinţare, Millennium bcp a fost recunoscută pentru dinamismul, inovaţia, competitivitatea, rentabilitatea şi puterea sa financiară. S-a remarcat ca lider incontestabil pe diferite zone în domeniul financiar din Portugalia şi a devenit un pilon de referinţă la nivel internaţional în distribuţia de produse şi servicii financiare. Grupul Millennium bcp activează în Portugalia (ţara de origine), Polonia, Grecia, România, Elveţia, Mozambic, Angola, Franţa şi Luxemburg. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.

Millennium bcp pune accentul pe a crea valoare pe pieţele alese conform unui profil de risc controlat şi potenţialului mare de creştere, pentru a susţine excelenţa şi inovaţia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel internaţional.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//