• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

ChatON - serviciul de comunicare multi-platforma - impartasirea continutului multimedia

ChatON - serviciul de comunicare multi-platforma - impartasirea continutului multimedia

Samsung Electronics Co. Ltd., unul dintre principalii furnizori de telefoane mobile, a anuntat lansarea pe piată a ChatON, un serviciu gratuit de comunicare, care le permite utilizatorilor să comunice instantaneu cu alte telefoane mobile.

ChatON le oferă utilizatorilor o modalitate simplă de a comunica cu prietenii si familia oriunde în lume, indiferent de platforma de telefon folosita. Utilizatorii pot împărtăsi în timp real continut multimedia si mesaje animate, precum si mesaje conventionale. 

Acest serviciu va fi disponibil la nivel global. Utilizatorii pot descărca gratuit ChatON prin intermediul Samsung Apps sau Android MarketTM  si o pot folosi pe varii dispozitive mobile, inclusiv pe Samsung Galaxy S II. ChatON va fi preinstalat pe smartphone-urile bada si anumite feature phones ale Samsung începând cu luna octombrie si va fi disponibil treptat pe alte platforme până la finalul lui 2011.

„După lansarea din septembrie, ChatON s-a bucurat de un răspuns pozitiv la IFA 2011. Multi dintre vizitatorii standului nostru au fost încântati de experienta de utilizare si ne-au oferit feedback pozitiv,” a declarat Kang Min Lee, Vicepresedinte Senior al Media Solutions Center la Samsung Electronics. „Prin multi-platformă si disponibilitatea global, ChatON deschide o nouă eră a comunicării mobile.”

Functionalitătile unice ale lui ChatON permit utilizatorilor să îsi creeze propriul mesaj animat, prin scrierea de text, adăugarea unui fisier audio sau alegerea pozei de fundal. În plus, fiecare fereastră de conversatie contine un Trunk ce inventariază toate fisierele multimedia trimise si primite în cadrul conversatiei.

Disponibilitatea lui ChatON pe mai multe platforme permite tuturor utilizatorilor să se alăture conversatiei, prin partajarea instantanee de continut în mai multe formate. Functii precum Group Chat si Interaction Rank permit utilizatorilor să aibă mai mult control asupra retelelor lor sociale.

Un lucru la fel de interesant, ChatON oferă o experientă interactivă prin intermediul microsite-ului său (http://www.chaton.com/chataway). Utilizatorii se pot bucura de filmul HD „Chataway”, ce implică luarea unor decizii pentru a alege drumul personajului principal. Filmul are rolul unui ghid pentru ChatON, ajutându-i pe utilizatori să înteleagă cum să folosească software-ul.

Utilizatorii pot crea sesiuni de chat în grup si micro-comunităti. Această functie le permite utilizatorilor să discute cu mai mult de 2 prieteni într-o singură fereastră, în timp ce mesajele de tip „broadcast” pot fi trimise mai multor prieteni dintr-o dată.

Interaction Rank

Utilizatorii pot vedea cât de des discută pe chat cu prietenii lor prin intermediul acestei functii.

Buddies Say

Users can post comments directly to offline contacts profile pages.

Animation Message

O fereastră de partajare a continutului permite utilizatorilor să creeze si să împărtăsească mesaje animate prin folosirea unor desene de mână, imagini de fundal si prin adăugarea de fisiere audio.

Trunk

Această functie inovatoare de stocare a continutului permite utilizatorilor să vizualizeze întregul continut partajat din conversatiile anterioare, prin intermediul unei singure ferestre, usor de accesat.

Comunicare multimedia

ChatON permite comunicarea prin video, voce si prin partajarea locatiei, îmbunătătind calitatea totală a comunicării.

Acces web

Utilizatorii pot partaja continut si discuta cu prietenii prin intermediul oricărui dispozitiv ce dispune de un browser web, inclusiv pe laptopuri si PC-uri.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//