• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Tornado Technology - unic distribuitor Huawei in Romania

Tornado Technology - unic distribuitor Huawei in Romania

Tornado Technology, unul dintre cei mai importanti jucători pe piata de IT&C, a anuntat încheierea parteneriatului cu Huawei Technologies, lider mondial în comunicatii si IT.

Huawei Technologies, cu o cifră de afaceri globală de 28.5 miliarde de dolari, produce echipamente de comunicatii pentru switching, routing, comunicatii unificate, teleprezentă, wireless, video, servere si echipamente de stocare a datelor, echipamente pentru securitate IT. 

În virtutea faptului că piata de servere si storage este una foarte competitivă, Huawei Technologies vine în întâmpinarea cerintelor pietei cu o gamă completă de produse de acest gen foarte bine pusă la punct având si produse specializate pentru operatorii telecom.

Prin îmbogatirea portofoliului cu produsele si serviciile Huawei Technologies, Tornado Technology îsi propune cresterea cifrei de afaceri prin acoperirea pietei de networking si IT Security , respectându-si în acelasi timp misiunea de a oferi partenerilor săi cea mai bună ofertă de solutii si tehnologii IT.

Parteneriatul cu Tornado Technology reprezintă o nouă oportunitate pentru Huawei Technologies de a-si distribui produsele în cele mai bune conditii pe piata românească.

Începând cu luna octombrie, produsele si serviciile Huawei pot fi achizitionate prin reteaua partenerilor Tornado Technology.

Huawei Technologies este o companie chineză privată înfiintată în 1987, fiind unul dintre cei mai mari furnizori de solutii TIC la nivel global, cu venituri în anul 2010 de peste 28 miliarde USD.

Huawei Technologies are o prezentă în peste 140 de tări si deserveste peste o treime din populatia globului prin produsele si solutiile implementate. Huawei Technologies este prezentă în România începând din anul 2004.

Cu o traditie de 16 ani în domeniu, cu o retea nationala de peste 2000 de reselleri si parteneriate strategice,Tornado Technology, se pozitionează ca distribuitor cu valoare adăugată pentru parteneri si, indirect, pentru clientii finali.

Solutiile si produsele promovate de Tornado Technology se adresează tuturor categoriilor de clienti, de la firme mici si mijlocii, dar si corporatii - companii din domeniul financiar bancar si al administratiei publice.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//