• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Samsung - vanzari globale de 30 de milioane de unitati pentru Galaxy S si Galaxy S II

Samsung - vanzari globale de 30 de milioane de unitati pentru Galaxy S si Galaxy S II

Samsung Electronics Co., Ltd, unul dintre principalii producători de telefoane mobile, a anuntat că smartphone-urile GALAXY S si GALAXY S II au atins, împreună, 30 de milioane de unităti vândute la nivel global.

GALAXY S II a stabilit un nou record pentru Samsung, generând vânzări de peste 10 milioane de unităti la nivel global – mai rapide decât orice alt dispozitiv Samsung de până acum. Acesta continuă să câstige popularitate, ca dispozitiv flagship al Samsung – un telefon cu un design suplu, elegant si ultraportabil, ce îmbină experienta inegalabilă de vizualizare cu performanta procesorului dual core.

Lansat în 2010, Samsung GALAXY S a atins aproape 20 de milioane de unităti vândute, ceea ce îl face cel mai bine vândut dispozitiv mobil din portofoliul Samsung de până acum, reprezentând un alt record, atât al companiei, cât si al pietei de telefoane mobile. 

De la succesul lansării sale de acum doi ani, gama GALAXY S a dobândit o popularitate crescândă în rândul utilizatorilor si a făcut din numele „GALAXY” unul dintre cele mai cunoscute branduri mobile din lume.

„De la lansarea sa de acum numai 5 luni, GALAXY S II a avut un adevărat success în vânzări si a avut parte de recenzii apreciative din partea utilizatorilor si expertilor din industria dispozitivelor mobile de peste tot din lume. În acelasi timp, vânzările modelului GALAXY S, lansat la CTIA 2010, au fost într-o continuă crestere, iar modelul este încă foarte popular în rândul utilizatorilor,” a declarat  JK Shin, Presedinte si sef al Mobile Communication Business la Samsung.

„Succesul incredibil al acestor smartphone-uri demonstrează încă o dată faptul că gama GALAXY S reprezintă un veritabil standard în industria telefoanelor inteligente, la nivel global,” a adăugat acesta.

Samsung Electronics Co., Ltd.  este lider mondial în industria semiconductorilor, a telecomunicatiilor, a dispozitivelor media digitale si a convergentei digitale, cu vânzări consolidate de 135.8 miliarde USD în anul 2010.

Compania are aproximativ 190.500 de angajati în 206 de birouri din 68 de tări, fiind alcatuită din noua divizii principale de afaceri - Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Memory, System LSI si LCD.

Recunoscut ca unul din brandurile cu cea mai rapidă dezvoltare în lume, Samsung Electronics este lider în productia de monitoare digitale, chip-uri de memorie, telefoane mobile si televizoare TFT-LCD.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//