• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Compania romaneasca Infopress Group achizitioneaza compania maghiara Revai

Compania romaneasca Infopress Group achizitioneaza compania maghiara Revai

Infopress Group România, deţinută de GED Capital, companie de administrare a fondurilor private de investiţii, a achiziţionat integral drepturile de proprietate asupra Révai Printing House Ltd. de la grupul britanic Polestar.

Această achiziţie va permite Infopress Group să susţină modernizarea tipografiei, valorificând experienţa dobândită de grup în urma derulării activităţii în România.

Cifra de afaceri consolidată a grupului va ajunge la 80 milioane euro, cu un număr de aproximativ 500 de angajaţi, devenind astfel cea mai mare tipografie din Europa Centrală şi de Est.

Bucureşti, 19 octombrie 2011, Infopress Group România, compania deţinută de GED Capital, administrator de fonduri private de investiţii, a achiziţionat integral Révai Printing House, principala tipografie din Ungaria, cu cea mai îndelungată tradiţie.

Jesús Castillo Ortega, Preşedintele Infopress Group, a declarat: „Pentru noi, această tranzacţie este o realizare deosebită şi, în calitate de noi proprietari, avem şansa de a face parte din istoria actuală a unei tipografii cu tradiţie din Ungaria. Intenţionăm să dezvoltăm producţia şi să îmbunătăţim nivelul serviciilor pentru clienţi punând accentul pe flexibilitate, consolidând astfel cota de piaţă şi rezultatele în următorii doi ani.”

Castillo Ortega a adăugat că „în prezent, Infopress Group România este singurul jucător de pe piaţa tipografiilor din Ungaria care dispune de capital nou pentru inovaţie şi dezvoltare. Sunt convins că vom reuşi să valorificăm această oportunitate şi să transformăm Révai într-o companie de mare succes pe viitor.”

Reprezentanţii GED Capital au fost încântaţi pentru modul în care au gestionat procesul de extindere şi internaţionalizare a companiilor româneşti, precum Infopress, în mediul economic actual. Investitorii noştri au astfel dovada că IMM-urile româneşti dispun de un potenţial solid pentru construirea unor companii mai mari în regiunea Europei Centrale şi de Est.

Grupul mixt va avea o cifră de afaceri consolidată de 80 milioane euro şi aproximativ 500 de angajaţi, devenind astfel cea mai mare tipografie din Europa Centrală şi de Est. Cu această achiziţie, GED a investit peste 15 milioane euro în ambele companii.

Révai este tipografia cu cea mai mare cifră de afaceri din Ungaria. Numeroşii ani de funcţionare fiabilă şi capacitarea de producţie substanţială au adus companiei un prestigiu deosebit în rândul multor edituri maghiare şi internaţionale. Cele mai mari lanţuri comerciale se bazează pe serviciile Révai, care deţine o poziţie importantă şi solidă pe piaţa cataloagelor şi broşurilor. În prezent, compania are 250 de angajaţi, având linii de producţie în Budapesta şi Fót. În 2010, cifra de afaceri anuală a Révai a depăşit 42 milioane euro.
 
Datorită celor 150 de ani de dezvoltare permanentă pe întreaga durată a existenţei sale, compania este acum un simbol al cunoştinţelor actuale şi exacte în domeniu, dar şi al multor decenii de experienţă. La începutul secolului trecut, Révai a publicat lucrările lui Mór Jókai, un celebru romancier maghiar şi renumita enciclopedie Great Encyclopedia a Révai. Schimbarea regimului a fost urmată de o privatizare care a transformat compania într-o tipografie web offset ca răspuns la schimbarea cerinţelor pieţei. Compania a devenit pionier pe piaţa maghiară prin introducerea numeroaselor inovaţii tehnologice: Révai Nyomda a cumpărat prima (şi singura) presă de tipar cu cinci culori din ţară în 1998 şi a fost prima care a instalat sistemul CTP în 2001, urmat în 2002 cea mai mare presă de tipar de 48 pt din ţară în momentul respectiv, care a fost pusă în funcţiune în unitatea de producţie Révai. Şase ani mai târziu a fost instalată o nouă presă de tipar de 72 pt, o altă investiţie revoluţionară, unicat în Ungaria chiar şi astăzi.

Infopress Group a fost înfiinţată în anul 1990, având ca obiect de activitate tipărirea ziarului local din Odorheiu Secuiesc. În anii care urmează, Infopress devine o tipografie modernă, specializată în tipărirea revistelor şi publicaţiilor comerciale de mare tiraj.

GED este una dintre cele mai importante campanii spaniole de administrare a fondurilor private de investiţii pe segmentul „middle market”. Compania administrează fonduri totale în valoare de 350 milioane euro, folosind diverse instrumente. Este prezentă în Europa de Est şi în Peninsula Iberică.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//