• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

GE a depasit obiectivul de vanzari pentru Jocurile Olimpice de la Beijing 2008

GE a depasit obiectivul de vanzari pentru Jocurile Olimpice de la Beijing 2008

GE, partener global al Jocurilor Olimpice, a anuntat depasirea obiectivului de vanzari stabilit pentru Jocurile Olimpice din Beijing 2008, prin castigarea a 400 de proiecte de infrastructura in centrul si in imprejurimile orasului Beijing, proiecte ce vor genera venituri de 700 milioane de dolari.

De asemenea, NBC Universal va inregistra venituri record de peste 1 miliard de dolari din publicitate, Jocurile Olimpice din Beijing devenind astfel editia cu cel mai mare succes din istoria GE.

GE, care de peste 70 de ani asigura tehnologie pentru Jocurile Olimpice si alte evenimente sportive importante, gestioneaza proiecte in toate cele 37 de locatii oficiale ale competitiei si in 168 de cladiri comerciale din interiorul si din imprejurimile orasului Beijing.

Unele proiecte reprezinta "premiere" tehnologice pentru China, printre acestea numarandu-se tehnologia de filtrare pentru apa potabila si reciclarea apei de la Stadionul National ("Bird’s Nest"), 73 de posturi de transformare pentru alimentarea cu energie a peste 50 de locatii din cadrul Jocurilor Olimpice si tehnologie avansata de control al bagajelor pe Aeroportul International al capitalei Beijing.

GE livreaza 120 de turbine eoliene pentru parcurile eoliene din Zhangbei si Shangyi, aflate la nord de Beijing, care asigura energia pentru zona centrala alocata Jocurilor Olimpice.

"Pozitionarea unica a GE permite companiei sa livreze o varietate de solutii tehnologice esentiale pentru orasele care gazduiesc Jocurile Olimpice", a declarat Jeff Immelt, Presedinte si Director Executiv GE.

"Compania este prezenta in China de peste 100 de ani si suntem mandri de colaborarea stransa pe care o avem cu Comitetul de Organizare a Jocurilor Olimpice din Beijing si cu ceilalti parteneri pentru a sussine pregatirea Chinei pentru cel mai mare eveniment sportiv din lume".
 
GE ofera sustinere proiectelor municipale si facilitatilor din intregul oras, inclusiv sistemelor de distributie a energiei din cadrul Biroului de alimentare cu energie din Beijing, al Liniei 4 a metroului din Beijing si al Aeroportului International al Capitalei Beijing. 

"Contributia adusa de GE la realizarea Jocurilor Olimpice din Beijing a asigurat un sprijin considerabil pentru transformarea orasului Beijing", a declarat Gerhard Heiberg, Presedintele Comisiei de Marketing a Comitetului Olimpic International. „Prin proiectele sale derulate in diferite domenii, de la infrastructura pentru oras la epurarea apei, GE contribuie la garantarea functionarii adecvate a facilitatilor Jocurlor pentru sportivi, spectatori si jurnalisti".


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//