• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Sun Plaza - in Guinness World Records, cu cea mai mare moneda de ciocolata din lume

Sun Plaza - in Guinness World Records, cu cea mai mare moneda de ciocolata din lume

Pastrand traditia inceputa anul trecut, Sun Plaza a inregistrat un nou record mondial joi, 17 noiembrie 2011. De data aceasta, Cea mai mare moneda de ciocolata din lume a fost cea care i-a asigurat prezenta pentru al doilea an consecutiv in Cartea Recordurilor.

Moneda de ciocolata cantareste 265 de kg, are 1.35 m diametru si 14 cm grosime. Aceasta va fi expusa timp de doua saptamani in zona Blue Atrium (intrarea dinspre Piata Sudului), dupa care va fi taiata si impartita vizitatorilor.

La realizarea monedei a lucrat un maestru cofetar specializat in prelucrarea ciocolatei, alaturi de o echipa formata din 10 oameni, timp de 3 zile si 3 nopti. Pentru sustinerea si omologarea ei a fost nevoie de un suport special si un cantar de mare calibru. Transportarea, manipularea si expunerea s-au facut dupa o schema logistica foarte stricta care sa nu permita periclitarea integritatii proiectului, deoarece exista un mare risc de crapare la transport.


Criteriile de construire si omologare ale acestei monede au fost foarte riguros stabilite de reprezentantii Guinness World Records. In 2010, Sun Plaza a intrat in aceeasi vestita Carte a Recordurilor cu cea ma mare instalatie de lumini de Craciun, ce a numarat nu mai putin de 449.658 de beculete.

Dezvelirea monedei de ciocolata a avut loc in cadrul evenimentului de lansare a campaniei de iarna gazduit de centrul comercial. Cristian Popescu-Piedone, Primar al Sectorului 4, si reprezentantii Sun Plaza: Cristina Iordan, Director de Marketing, alaturi de Vicentiu Spatar, Directorul Centrului Comercial, au reaprins cu aceasta ocazie instalatia de lumini, marcand debutul unor sarbatori de poveste cu personaje feerice, reduceri de basm, distractie si cadouri magice.

"Traditia recordurilor stabilite la Sun Plaza a continuat si acest an. Pe langa aceasta, cu ocazia Sarbatorilor de Iarna am pregatit impreuna cu partenerii nostri multa distractie, cadouri, povesti de Craciun si promotii care fac din Sun Plaza destinatia de senzatie a intregii familii".

"Ar fi extraordinar ca la aniversarea a 10 ani, Sun Plaza sa intre in Cartea Recordurilor cu cele mai multe recorduri stabilite de un centru comercial", a declarat Cristina Iordan, Director de Marketing Sun Plaza.

Pentru prima oara in Romania, recordul omologat anul acesta se alatura evenimentului international dedicat recordurilor Guinness (Guinness World Records Day) la care participa peste 200.000 de oameni din intreaga lume. Printre recordurile stabilite pe 17 noiembrie s-au numarat: Cea mai mare adunare de spiridusi (in Dublin, Irlanda), Cel mai lung baton de ciocolata (13.11 m in Bologna, Italia), Cel mai batran instructor de yoga (Florida, SUA), Cea mai mare pictura 3D, Cea mai lunga pictura 3D (Londra, Marea Britanie) si altele.

Toate recordurile stabilite in cadrul Guinness World Records Day 2011 vor fi nominalizate pentru a fi incluse in editia din 2012 a Cartii Recordurilor. Recordul a fost acredidat de catre domnul Jack Brockbank, reprezentant oficial Guinness World Records.

Guinness World Records este o carte de referinta publicata anual, care contine o colectie recunoscuta international de recorduri mondiale, atat performante umane cat si lucruri extreme ale lumii naturale. Cartea in sine detine un record mondial, ca fiind cea mai bine vanduta serie de carte care detine drepturi de copyright.

Sun Plaza Shopping Center, centrul comercial dominant din sudul capitalei, este un proiect dezvoltat de EMCT Romania si S IMMO AG. Deschis in februarie 2010, Sun Plaza vine in intampinarea clientilor cu trei abordari distincte: cumparaturi de baza (hipermarket, magazine de bricolaj, mobilier si electrocasnice), zona de lifestyle, cu prezente de top din domeniul fashion (ancore pe suprafate medii si mari, magazine ale marcilor internationale), precum si o zona de divertisment si petrecere a timpului liber. Sun Plaza are o suprafata inchiriabila de 81,000 m2 si peste 210,000 m2 suprafata construita. Centrul are o parcare subterana cu 2,000 de locuri si o legatura directa cu statia de metrou Piata Sudului, realizata printr-un pasaj subteran.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//