• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Libra Bank a semnat conventia cu CNPAS pentru virarea pensiilor pe card

Libra Bank a semnat conventia cu CNPAS pentru virarea pensiilor pe card

Libra Bank si Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale au semnat o conventie privind virarea pensiilor in conturi curente sau pe carduri bancare care vor fi create pentru pensionarii solicitanti. Libra Bank se alatura astfel demersului autoritatilor romane de a incuraja incasarile drepturilor banesti prin metode moderne, eliminand dificultatile de gestionare si distribuire de numerar, astfel incat pensionarii sa aiba acces cat mai rapid si sigur la fondurile care li se cuvin.

Pentru pensionari, incasarea pensiei pe card prezinta avantaje numeroase, intre care se numara evitarea aglomerarii la ghiseu si a timpului irosit cu asteptarea la rand, dar si accesul la banii proprii in orice moment prin bancomat, independent de programul de lucru al bancii.

In orice sucursala Libra Bank, orice pensionar care face dovada acestei calitati prin talonul de pensie si decizia de pensionare poate solicita deschiderea unui cont curent (daca nu il are deja) sau emiterea unui card de debit Libra Salary VISA, in care CNPAS urmeaza sa le vireze pensia lunar. Deschiderea contului curent se face pe loc, iar emiterea cardului in termen de 5 zile, dupa personalizarea acestuia cu numele clientului.

Documentatia este minima, iar pe cererea standard ce urmeaza a fi depusa de pensionar la Casa Teritoriala de Pensii de care apartine, reprezentantul Libra Bank completeaza codul IBAN al clientului, semnatura si stampila bancii. Cererea standard in forma stabilita de CNPAS este disponibila in sucursalele Libra Bank.

Dupa deschiderea contului / emiterea cardului si eliberarea extrasului de cont, clientul Libra Bank aflat la pensie depune cererea standard, impreuna cu extrasul de cont, la Casa Teritoriala de Pensii, care urmeaza sa o aprobe si sa comunice bancii acest aviz.

Casa Teritoriala de Pensii va transmite instructiunile de plata catre Libra Bank, apoi va vira drepturile banesti ale tuturor clientilor pensionari ai Libra Bank in conturile / pe cardurile acestora. Incasarea drepturilor banesti de catre pensionari incepe in data de 14 ale fiecarei luni sau in ziua urmatoare, daca 14 este zi nelucratoare.

La incasarea pensiei, clientului i se percepe un comision de 3 RON , acesta fiind singurul comision aplicat de Libra Bank pentru acest serviciu. Cardul Libra Salary este scutit de comisioanele de emitere, de comision de administrare, de comision pentru plata la comercianti si retragere de numerar de la ATM Libra Bank.

Libra Bank se implica in protejarea intereselor si sigurantei clientilor sai. Odata cu semnarea acordului cu CNPAS, Libra Bank se alatura demersului Politiei Capitalei de a-i informa pe clientii varstnici despre cum se pot proteja de eventuale riscuri prin cateva masuri simple. Clientii sunt sfatuiti sa nu imprumute nimanui cardul, sa nu divulge nimanui codul PIN nici macar la telefon, sa nu accepte ajutorul aparent binevoitor al persoanelor care se ofera sa ii ajute sa utilizeze cardul, clientii putand apela la personalul bancii in acest sens. Se recomanda totodata sa sune la banca pentru orice probleme intampinate la bancomat si sa fie insotiti de o persoana de incredere cand ridica sume mari.

Virarea pensiilor in cont sau pe card in baza conventiei cu CNPAS largeste oferta dedicata clientilor seniori de varsta ai Libra Bank, care de mai multi ani acorda bonus permanent +0.25% la dobanzile standard la depozitele constituite de pensionari, dobanzile speciale ajungand in prezent pana la 11,75% pe an.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//