• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Noua tehnologie Nvidia 3D Vision, noi monitoare si ochelari 3D

Noua tehnologie Nvidia 3D Vision, noi monitoare si ochelari 3D

NVIDIA lansează a doua generatie de produse NVIDIA 3D vision, proiectate pentru a oferi pasionatilor de jocuri o experientă 3D uluitoare pentru vizionarea de filme, fotografii si jocuri.

NVIDIA 3D Vision 2, noua generatie a tehnologiei 3D de la NVIDIA, vine cu o nouă pereche de ochelari ce dispun de un design nou, adaptat nevoilor împătimitilor de jocuri.  Printre noile caracteristici, se numără si tehnologia NVIDIA 3D LightBoost, o tehnologie nouă care aduce îmbunătătiri sesizabile experientei 3D datorită dublării luminozitătii pentru imaginiile afisate, în comparatie cu alte tehnologii 3D.

Noile caracteristici oferă pasionatilor de jocuri cea mai recentă platformă 3D pentru noile jocuri ale acestei toamne, inclusiv Batman: Arkham City, LA Noire si altele.  În plus, prin intermediului ecosistemului NVIDIA 3D Vision Ready, NVIDIA oferă suport pentru cea mai largă selectie de continut 3D de calitate si monitoare compatibile.

“Cu ajutorul ochelarilor NVIDIA 3D Vision 2, alături de notebook-urile si monitoarele compatibile cu tehnologia 3D LightBoost, utilizatorii se vor putea bucura de experiente 3D cu adevărat impresionante,”declară  Phil Eisler, general manager, 3D Vision, NVIDIA. “Echipa de ingineri NVIDIA a adus îmbunătătiri incredibile tehnologiei 3D pentru PC, obtinând un produs ce oferă o experientă de gaming uluitoare, care surclasează chiar si filmele 3D de la Hollywood.”

“Tehnologia 3D LightBoost de la NVIDIA face jocurile 3D, filmele si fotografiile mai impresionante si mai reale ca niciodată,” declară David Wung, senior director product management, Open Platform Business (OPBG) Group, ASUS Computer International.  “Cu ajutorul tehnologiei 3D LightBoost si a noilor monitoare full-HD, contrastul culorii este mai bogat, texturile si detaliile subtile ale imaginii par că depăsesc perimetrul ecranului, iar calitatea generală a experientei este extraordinară. Suntem bucurosi să fim primul producător de monitoare care oferă această calitate a imaginii 3D prin intermediul monitorului ASUS VG278H.”

Ochelarii 3D Vision 2 de la NVIDIA au fost construiti special pentru pasionatii de jocuri si împătimitii tehnologiei 3D.  Acestia oferă o profunzime mai mare jocului prin intermediul lentilelor cu o dimensiune cu 20% mai mare decât a celor din prima generatie, rezultând o suprafată de vizualizare mai mare si un factor mărit de blocare a luminii exterioare. În plus, ochelarii 3D Vision 2 sunt construiti dintr-un mix de materiale usoare pentru o purtare mai confortabilă, alături de căstile de joc.

Ochelarii, care sunt dotati cu tehnologia active-shutter de la NVIDIA, precum si cu transmitătorul IR fără fir, permit pasionatilor de jocuri si 3D să acceseze cea mai largă selectie de continut 3D de înaltă calitate disponibilă, incluzând peste 550 de jocuri 3D full-HD 1080p, mai mult de 100 de filme  3D Blu-ray si mii de filme 3D si fotografii via YouTube si 3DVisionLive.com. În plus, ochelarii 3D Vision 2 sunt compatibili cu orice continut si produse 3D Vision Ready, incluzând este 70 de monitoare 3D Vision, notebook-uri si proiectoare, aplicatii video si aparate foto-video.

3D LightBoost este noua tehnologie NVIDIA care oferă o imagine 3D de 2 ori mai luminoasă în comparatie cu alte solutii 3D existente si o calitate îmbunătătită a culorii. De asemenea, tehnologia măreste luminozitatea ambientală, făcând tastatura si mouse-ul mai vizibile si reducând efectul de 3D ghosting.

Primul monitor desktop certificat pentru tehnologia 3D LightBoost este ASUS VG278H, un monitor LED full HD (1920x1080) de 27 inci, cu iesire 3D HDMI 1.4, precum si Dual-link DVI pentru jocurile 3D full HD 1080p 3D. Prin intermediul tehnologiei exclusive ASUS Trace-Free II, monitorul dispune de o rata de refresh de 120Hz si timpi de răspuns de doar 2ms, oferind imaginii un aspect clar, ultra-neted. Noul monitor ASUS VG278H va fi disponibil împreună cu 2 perechi de ochelari 3D Vision 2 începând cu luna octombrie 2011, la un pret aproximativ de $699 dolari.

Alte monitoare de la Acer si BenQ, compatibile cu tehnologia 3D LightBoost, vor fi disponibile în lunile următoare. Lista notebook-urile compatibile cu tehnologia 3D LightBoost include modele Toshiba – Satellite P770/P775, Dynabook Satellite T572, Dynabook T572 si Qosmio X770/X775 – altele fiind asteptate în următoarele luni. 

Kitul de ochelari 3D Vision 2, care include o pereche de ochelari 3D Vision 2 si un emitător IR wireless USB, va fi disponibil la nivel mondial începând cu luna octombrie, la pretul de $149. De asemenea, pachetul va fi disponibil si pe magazinul online NVIDIA. Ochelarii 3D Vision 2 achizitionati individual sunt disponibil la pretul de $99.

NVIDIA este liderul mondial în tehnologia 3D destinată sistemelor de calcul personale.  Tehnologia NVIDIA 3D Vision si 3D Vision 2, care includ aplicatia 3D Vision si ochelarii shutter activi, oferă imagini 3D stereoscopice impresionante pentru pasionatii de jocuri, filme si fotografie, atunci când este folosită alături de unitătile de procesare vizuală NVIDIA si a unui monitor sau proiector 3D. Tehnologia NVIDIA 3D Vision oferă suport pentru cea mai bogată gamă de continut 3D disponibil, printre care peste 550 de jocuri 3D, filme Blu-ray 3D, fotografii 3D si difuzare video pe Internet.

Tehnologia permite utilizatoriilor să urce, să distribuie si să vizualizeze fotografii 3D de înaltă rezolutie dar si filme 3D, prin intermediul site-ului NVIDIA 3DVisionLive.com, prima comunitate online 3D Vision. 

În plus, aplicatia NVIDIA 3DTV Play oferă consumatorilor posibilitatea conectării sistemelor PC sau notebook la HDTV-uri 3D si dispozitive audio/video compatibile cu standardul HDMI 1.4 pentru a se bucura de cel mai nou continut 3D chiar în propriul living.

Tehnologia NVIDIA 3D Vision Pro îmbină ochelarii shutter-activi fără fir si o aplicatie profesionistă pentru a transformă automat aplicatiile orientate către business în format 3D stereoscopic pentru a creste gradul de utilizarea si productivitatea utilizatorilor. Tehnologia 3D Vision Pro este proiectată pentru a fi folosită concomitent de utilizatori multipli, în mod colaborativ si foloseste o interfată de comunicare radio 2.4GHz bidirectională.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//