• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

EBS - un nou Centru de Competente si Expertiza SAP la Bucuresti

EBS - un nou Centru de Competente si Expertiza SAP la Bucuresti

Grupul EBS a inaugurat in Octombrie 2011 un nou sediu la Bucuresti. Echipa EBS din capitala va oferi in prima etapa servicii de consultanta si suport in domeniul SAP, atat pentru clientii din Romania cat si pentru cei din Vestul Europei.

“Decizia strategica luata la sfarsitul anului 2008 privitoare la intrarea pe pietele de servicii de tip SAP a condus la generarea unui numar ridicat de noi oportunitati de business, fapt ce a determinat infiintarea unei noi filiale EBS in Bucuresti. Ne dorim ca aceasta filiala sa devina un Centru de Competente si Expertiza SAP, etalon pentru piata interna cat si pentru cea externa. Bucurestiul ofera combinatia ideala dintre o baza vasta de resurse umane, un sistem educational de business bine dezvoltat si o preocupare in crestere in ceea ce priveste dezvoltarea de servicii in directia SAP".

"Astfel primii oameni care ni s-au alaturat in noua filiala au o experienta considerabila in domeniul serviciilor si dezvoltatilor de tip SAP. In prezent avem 8 colegi care lucreaza in filiala de la Bucuresti. Pasul urmator este sa crestem rapid numarul persoanelor cu experienta si in paralel sa instruim un numar de 4 - 6 absolventi de universitate. Pana la finalul lui 2011 ne dorim sa avem in Bucuresti cel putin 15 angajati cu experienta relevanta in ceea ce priveste SAP-ul”, a declarat Domnul Daniel Metz, CEO-ul Grupului EBS.

Grupul EBS are in prezent peste 500 de angajati si colaboratori externi, aproximativ 75% dintre acestia in cele 4 sedii din Cluj Napoca, iar restul in filialele de la Sibiu, Brasov si Bucuresti.

Filiala de la Sibiu este pozitionata ca un centru de competenta pentru tehnologiile Java, .NET, ABAP si sprijina activitatea companiei in special pe piata externa, iar cea de la Brasov deruleaza activitati de vanzari si consultanta pentru piata locala, in principal pentru solutiile SAP si Clarvision.

Anul trecut Grupul EBS a investit peste 0,5 Mil. Euro in domenii noi de business si instruirea angajatilor indeosebi in zona SAP. In primele 9 luni ale anului curent au fost investiti deja aproximativ 0, 7 Mil. Euro, o parte importanta din suma fiind destinata deschiderii biroului din Bucuresti.

Grupul EBS, ofertant de servicii si solutii software, a inregistrat in primele 9 luni ale anului 2011 venituri de 6.12 Mil. EUR, in crestere cu 45% fata de aceeasi perioada a anului 2010.

Veniturile pe piata locala au inregistrat o crestere de 25% iar cele de pe piata internationala de 51% fata de primele 9 luni ale anului trecut. Compania are in prezent peste 500 de angajati si colaboratori externi, avand parteneriate active cu furnizori globali de tehnologie software precum SAP, Microsoft, Oracle, IBM.

Pe plan national si internaţional EBS acopera intre ciclul de viata al unui produs software, de la analiza, consultanta, dezvoltare, testare, implementare, asigurarea calitătii, pana la servicii de training, suport si mentenanta sistemelor IT.

Privind prin prisma clientilor externi, succesul celor 11 ani de activitate EBS se identifica cu marci si firme de renume consacrate pe plan european si international, precum BMW, Ford, Daimler, SAP, SAB Miller, Delphi Packard, Electrolux, TDS Fujitsu etc.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//