• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Galaxy Nexus cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich si display HD Super AMOLED

Galaxy Nexus cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich si display HD Super AMOLED

Samsung Electronics Co., Ltd, unul dintre principalii furnizori de tehnologie mobilă, si Google, anuntă astăzi lansarea smartphone-ului GALAXY Nexus, primul telefon din lume dotat cu Android 4.0, Ice Cream Sandwich, cea mai nouă versiune a platformei Android. GALAXY Nexus prezintă un display HD Super AMOLED de 4,65” cu rezolutie de 720p, si procesor 1,2GHz dual core.

„Samsung si Google au lucrat împreună pentru a duce experienta tehnologiei mobile la un alt nivel. Suntem bucurosi să oferim cea mai bună experientă smartphone Android pentru posesorii de GALAXY Nexus. Vom merge mai departe cu platforma Android pentru a le oferi utilizatorilor experiente fascinante în lumea tehnologiei mobile”, a spus JK Shin, Presedintele Samsung Mobile Communications Business.

„Ice Cream Sandwich dovedeste că platfoma Android a dus mai departe inovatia cu o versiune care functionează pe telefoane si tablete. Functii precum Android Beam si Face Unlock arată munca inovatoare a echipei noastre, iar GALAXY Nexus demonstrează puterea din spatele sistemului de operare Ice Cream Sandwich”, a spus Andy Rubin, Vicepresedinte Senior în cadrul Mobile for Google.

Sistemul de operare Ice Cream Sandwich aduce un aer si o înfătisare cu totul si cu totul noi platformei Android. Acesta prezintă o interfată reproiectată cu multitasking îmbunătătit, notificari, Wi-Fi hotspot, suport NFC si o experientă web totală. GALAXY Nexus prezintă butoane software de navigare, pentru prima oară pe smartphone-urile cu platformă Android. Blocarea ecranului, ecranul de pornire, aplicatiile telefonului si toate celelalte elemente au fost regândite si reproiectate pentru a face platforma Android simplă atractivă si utilă.
 
De asemenea, Ice Cream Sandwich prezintă si o nouă aplicatie People, care permite interactiunea cu prietenii, familia si colegii, vizualizarea fotografiilor acestora la rezolutie înaltă, si urmărirea celor mai recente update-uri ale statusurilor de pe reteaua Google+ si alte retele sociale. GALAXY Nexus prezintă o cameră reproiectată cu functie de captare panoramică, captare video de 1080p, delay zero între momentul în care apesi pe buton pentru a face fotografia si momentul captării imaginii si efecte precum fete amuzante si schimbarea fundalului.   

GALAXY Nexus oferă posibilitatea de a sincroniza e-mail-ul, contactele si alte date pe toate dispozitivele pe care le detineti. Utilizatorii au acces la mai mult de 300.000 aplicatii si jocuri de pe Android Market sau, în unele tări, acestia pot cumpăra si citi cărti, închiria filme si rula filme direct pe telefon. În Statele Unite ale Americii, utilizatorii pot, de asemenea, descărca muzică în aplicatia Cloud folosind Music Beta de la Google pe care o pot asculta oricând, chiar si offline.

Ice Cream Sandwich introduce inovatii precum Face Unlock, care foloseste functia de recunoastere a fetei pentru deblocarea telefonului. Folosind tehnologia NFC, Android Beam vă permite să împărtăsiti rapid pagini web, aplicatii si videoclipuri de pe YouTube cu prietenii dumneavoastră prin simpla alăturare a telefoanelor. Puteti folosi chiar si efecte amuzante în timp ce filmati sau aveti conversatii video prin intermediul Google Talk.

GALAXY Nexus este creat să furnizeze o experientă „pur Google” si, odată cu aceasta, veti fi primul care va primi actualizările de software si noile aplicatii imediat ce vor fi disponibile.

De asemenea, Google prezintă si multe servicii Google Mobile, inclusiv: Android Market, Gmail, Google Maps 5.0 cu hărti 3D si navigatie turn-by-turn, Google Earth, Movie Studio, YouTube, sincronizare Google Calendar, si aplicatii Google+ îmbunătătite.

GALAXY Nexus este primul smartphone care prezintă un display de 4,65’’, cu o înaltă rezolutie de 720p (1280x720), care asigură că vă veti bucura de capacitătile captivante de divertisment si navigare rapidă la o calitate superioară.

Urmând conturul display-ului original al Nexus S, GALAXY Nexus vine cu forme rotunjite care se potrivesc perfect palmei dumneavoastră si formei fetei atunci când vorbiti la telefon. Materialul din care este realizat capacul bateriei îmbunătăteste ergonomia dispozitivului si împiedică alunecarea telefonului. Cu o grosime de doar 8,94m si cu o ramă de 4,29mm, GALAXY Nexus oferă o portabilitate extraordinară alături de un ecran mare.

De asemenea, GALAXY Nexus prezintă un procesor extrem de rapid 1,2GHz dual core, care oferă putere si viteză superioare, asigurându-vă o utilizare deplină si usoară a functiilor multitasking sau posibilitatea de a viziona la capacitate maximă, pe display-ul mare, în culori intense, a jocurilor sau videoclipurilor. Conectivitatea LTE or HSPA+ împreună cu procesorul dual core, care furnizează navigare web la viteză înaltă, vă asigură acces la internet oriunde v-ati afla.

GALAXY Nexus va fi disponibil în Statele Unite ale Americii si Asia din luna noiembrie si treptat si pe celelalte piete globale.

Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial în industria semiconductorilor, a telecomunicatiilor, a dispozitivelor media digitale si a convergentei digitale, cu vânzări consolidate de 135.8 miliarde USD în anul 2010. Compania are aproximativ 190.500 de angajati în 206 de birouri din 68 de tări, fiind alcatuită din opt divizii principale de afaceri - Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Memory, System LSI si LCD. Recunoscut ca unul din brandurile cu cea mai rapidă dezvoltare în lume, Samsung Electronics este lider în productia de monitoare digitale, chip-uri de memorie, telefoane mobile si televizoare TFT-LCD.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//