• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Michelin Romania - o noua platforma de recrutare

Michelin Romania - o noua platforma de recrutare

Michelin România lansează o platformă de recrutare online pentru facilitarea gestionării proceselor de recrutare. Astfel, accesand www.recrutare.michelin.ro sau sectiunea de recrutare a website-ului www.michelin.ro, candidatii pot avea acces si aplica la posturile Michelin disponibile în România sau în alte locatii în care Grupul este prezent.

Procedura de aplicare a fost mult simplificată: candidatii îsi pot crea un cont furnizând doar numele si adresa de e-mail. Apoi, după introducerea câtorva informatii generale, pot atasa CV-ul, scrisoarea de intentie si orice alt document pe care îl consideră util pentru procesul de recrutare. Sunt necesare maxim 10 minute pentru a crea un profil complet, iar contul poate fi ulterior accesat de oriunde.

«Acest nou instrument de recrutare va facilita accesul candidatilor la posturile disponibile în cadrul Michelin, permitând în acelasi timp companiei să gestioneze mai usor aplicatiile primite si să găsească persoana potrivită pentru un post. Toti cei interesati de oportunitătile de angajare în cadrul Michelin pot accesa lista de posturi disponibile sau îsi pot depune candidatura în mod spontan, pentru a intra în baza de date Michelin. » a spus Alexandra Macoviciuc, Responsabil Recrutare, Michelin România si Balcani.

De asemenea, noua aplicatie facilitează comunicarea dintre Michelin si aplicanti – acestia pot vizualiza oricând statusul candidaturii lor, pot aduce modificări profilului creat si pot primi mesaje de la membrii echipei de recrutare Michelin.

«Estimăm ca în următorii doi ani acelasi sistem va fi implementat în toate statele unde Michelin este prezent, oferind candidatilor avantajul de a avea o imagine de ansamblu asupra dimensiunilor companiei si oportunitătilor pe care aceasta le oferă. În paralel, expertii Michelin lucrează la un nou portal de recrutare care va contine, pe lângă sectiunea de Cariere, informatii despre Grupul Michelin, testimoniale ale angajatilor si articole de specialitate", a spus Alexandra Macoviciuc, Responsabil Recrutare, Michelin România si Balcani.

Noul sistem de recrutare Michelin respectă în totalitate confidentialitatea datelor personale si dreptul candidatilor de a-si retrage aplicatia. Astfel, numai echipa de recrutare si gestionarii de carieră pot accesa dosarele candidatilor, pentru o perioadă de maxim doi ani de la înscrierea acestora pe site.

Michelin se află printre putinele companii străine din România care oferă angajatilor săi  posibilitatea de a avea un parcurs profesional pe termen lung, în mai multe domenii de activitate, investind în pregătirea profesională a acestora încă de la început.

Orice nou angajat sau orice persoană care îsi schimbă postul beneficiază de un plan initial de formare, care facilitează preluarea noilor responsabilităti. De asemenea, fiecare angajat are acces la training-uri atât profesionale, cât si în zona competentelor generale sau de management. Astfel, în anul 2010, fiecare angajat Michelin a beneficiat, în medie, de 60 de ore de training.

Compania de orgine franceza Michelin Grup, specializata în productia si comercializarea de anvelope, a fost înfiintata în anul 1889 de catre fratii André si Edouard Michelin.

Grupul Michelin produce si comercializează anvelope pentru orice tip de vehicul, de la autoturisme până la avioane si de la biciclete si motociclete la utilaje de teren, excavatoare de mare tonaj, camioane si navete spatiale. Activitatea grupului include si servicii de suport, prin intermediul ViaMichelin.com, publicarea de ghiduri de călătorie, de hoteluri, de restaurante, hărti si atlase rutiere.

În prezent, Michelin activează în 170 de tări unde detine 70 de unităti de productie (în 18 tări) si peste 111.000 de angajati.

Grupul Michelin si-a început activitatea în România în august 2001 si a cunoscut o dezvoltare rapida. Începând cu ianuarie 2005, România a devenit centru regional pentru activitatile comerciale ale Grupului din Albania, Bosnia Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Macedonia, Muntenegru si Serbia.

Michelin detine în România trei fabrici, doua la Zalau si una la Floresti si o retea comerciala. Activitatile Grupului în România constau în productia de diferite tipuri si marci de anvelope, comercializarea de anvelope noi si resapate printr-o retea nationala de distributie, exportul de anvelope si cord metalic către alte părti ale lumii.

10 ani de activitate în România înseamnă pentru Michelin investitii de peste 265 de milioane de Euro, aproape 3.000 de angajati si trei unităti de productie la cele mai înalte standarde internationale ale Grupului Michelin. În decursul celor 10 ani, Michelin s-a implicat, de asemenea, în proiecte sociale si campanii nationale de educatie în sigurantă rutieră, linie strategică de implicare socială a companiei la nivel global. 
 
În perioada 2001 – 2010, Michelin România a realizat o productie de peste 450.000 de tone de anvelope si peste 150.000 de tone de cord metalic.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//