• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Focus Sat - grila de programe TV extinsa, canale HD si pachetul FilmBox

Focus Sat - grila de programe TV extinsa, canale HD si pachetul FilmBox

Focus Sat anunta lansarea noii oferte de toamna, care introduce o grila de programe TV extinsa si mai multe premiere pentru abonatii de televiziune prin satelit. Cu aceasta ocazie, Focus Sat lanseaza 3 canale HD si pachetul FilmBox, de care abonatii companiei se pot bucura pâna la sfârsitul anului, fara niciun cost suplimentar.

Oferta Focus Sat este disponibila în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2011 si aduce o grila extinsa de canale TV pentru pachetul Familia, prin adaugarea GSP TV, Fishing and Hunting, FilmBox Basic, SkyNews si Bloomberg. Pretul pachetului este de 25 de lei. Totodata, Focus Sat lanseaza pachetul HD, care va fi acordat gratuit, pâna la sfârsitul anului, tuturor clientilor activi, abonati ai pachetului Familia. La acest moment, pachetul HD include 3 canale – Discovery HD, ESPN America HD si SUNDANCE HD.

“Cu noua oferta de toamna, aducem abonatilor Focus Sat o experienta de vizionare mult îmbunatatita – mai multe programe, canale HD, un nou pachet de filme. Nu ne vom opri aici, continuam sa ne îmbunatatim în permanenta oferta: de exemplu în ianuarie 2012 vom extinde grila de canale HD cu înca 4 posturi TV. Mai mult, pentru ca ne dorim ca abonatii sa aiba o experienta cât mai placuta alaturi de noi, le punem la dispozitie cel mai flexibil sisitem de plata dintre platformele DTH existente din România”, declara Catalin Itu, Country Director Focus Sat România.

O alta noutate pe care Focus Sat o anunta este introducerea pachetelor Mozaic si FilmBox.

Mozaic înlocuieste pachetele Aventura si Aventura Plus, este disponibil la un pret de 10 lei si contine mai multe canale (3 canale în plus fata de Aventura Plus si cu 6 lei mai ieftin decât acesta). Clientii Focus Sat abonati la pachetele Aventura si Aventura Plus vor fi automat migrati catre pachetul Mozaic.

Pachetul FilmBox include canalele premium FilmBox Family si FilmBox Extra 1 si va fi acordat gratuit tuturor clientilor Focus Sat pâna la sfârsitul anului 2011, iar apoi va fi disponibil la pretul de 11 lei.

Totodata, Focus Sat lanseaza pachetul si cartela Complet, care includ pachetul Total si pachetul FilmBox, pretul fiind de 60 de lei.

Focus Sat ofera clientilor sai cel mai flexibil sistem de plata dintre platformele de televiziune prin satelit disponibile în România. Acest sistem include cartele preplatite, încarcare prin coduri PIN disponibile în toate lanturile nationale de magazine de electronice si electrocasnice, plata online, SMS-uri cu valoare, precum si o retea cu peste 20.000 de puncte de prezenta, dezvoltata împreuna cu partenerii Paypoint si Payzone.

Focus Sat România, primul operator de televiziune digitală prin satelit din România, s-a lansat în noiembrie 2004. Focus Sat este singurul operator de servicii Direct-to-Home din România care oferă un sistem de plată prin cartele de reîncărcare pre-pay. În luna aprilie 2006, compania Focus Sat a fost achizitionată integral de UPC România, parte a grupului american Liberty Global International. La 30 iunie 2011, Focus Sat avea un portofoliu de 242.000 de clienti, în crestere cu 29% fata de acelasi trimestru al anului 2010.

UPC România este una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara noastră. Retelele UPC România deservesc, în acest moment, aproximativ 1.124.300 de clienti în 200 orase. Potrivit viziunii companiei, această lume fascinantă în care trăim, dar deseori complexă, trebuie să fie accesibilă tuturor. Cei 15.000 de angajati UPC din Europa dau viată viziunii companiei prin simplitatea si căldura umană care se regăsesc în fiecare din actiunile lor. UPC România este afiliată la Liberty Global, Inc.

Liberty Global, Inc. este liderul industriei mondiale de comunicatii prin cablu oferind servicii avansate de video, voce si internet în bandă largă, pentru a-si conecta clientii la lumea informatiei, a comunicării si a divertismentului. La data de 30 iunie 2011, LGI oferea servicii de înaltă calitate, către aproximativ 18 milioane de clienti din 14 tări în principal în Europa, Chile si Australia. Liberty Global, Inc. detine actiuni în companii de distributie de programe si continut media, cum este Chellomedia în Europa.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//