• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Nokia a anuntat lansarea competitiei Calling All Innovators

Nokia a anuntat lansarea competitiei Calling All Innovators

Nokia a anuntat lansarea competitiei Calling All Innovators, un concurs global adresat dezvoltatorilor pentru crearea de aplicatii mobile care vor veni in sprijinul societatii.

Calling All Innovators invita dezvoltatorii sa creeze aplicatii pentru mediul mobil care sa aiba un impact pozitiv asupra calitatii vietii umane. Nokia va oferi pana la 150.000 de dolari in numerar si premii si va sprijini castigatorii competitiei in distribuirea aplicatiilor mobile.

Dean Kamen, inventatorul care a revolutionat tehnologia, cunoscut in special drept creator al vehiculului Segway PT si fondator al FIRST, (For Inspiration and Recognition of Science and Technology), o organizatie care impulsioneaza elevi de liceu din intreaga lume sa studieze materii legate de stiinta si tehnologie, sprijina competitia Calling All Innovators.

"De peste 15 ani imi concentrez eforturile asupra cultivarii curiozitatii inventatorilor in devenire, in special a celor foarte tineri, aratandu-le ca stiinta, tehnologia si solutionarea problemelor sunt domenii importante care aduc multe satisfactii", a afirmat Dean Kamen. "Avand in vedere faptul ca in prezent dispozitivele mobile sunt la fel de puternice ca si computerele personale, fiind si omniprezente, o provocare lansata tinerilor dezvoltatori pentru crearea unor aplicatii extrem de utile poate transforma un simplu dispozitiv mobil intr-un catalizator pentru sprijinirea societatii in diferite modalitati".

Nokia si Dean Kamen impartasesc convingerea ca tehnologia poate reprezenta un element cheie in declansarea unor schimbari sociale si de mediu semnificative, in special in economiile emergente, unde lupta pentru putinele resurse disponibile constituie adesea un obstacol in calea potentialului de dezvoltare umana.

"Stim ca 50% dintre bolile cunoscute ar putea fi eradicate daca oamenii ar avea acces la apa potabila", a  declarat Dean Kamen, care a fost intotdeauna implicat in mod activ in proiecte sociale globale, primind in anul 2006 premiul Global Humanitarian Action decernat de Natiunile Unite.

Nokia si Kamen lanseaza o provocare dezvoltatorilor care se inscriu in competitia Calling All Innovators sa analizeze multitudinea de posibilitati existente. Ar fi o realizare importanta daca un dispozitiv mobil ar putea testa potabilitatea apei sau ar permite locuitorilor unor sate situate departe de civilizatie sa gestioneze sau sa distribuie resurse pretioase precum electricitate sau apa.

"Datorita importantei acordate de Nokia responsabilitatii sociale, sprijinim eforturile continue ale lui Dean Kamen de a ajuta societatea prin intermediul tehnologiei", a declarat Tom Libretto, Vicepresedinte, Forum Nokia. "Calling All Innovators nu inseamna doar crearea de aplicatii pentru mediul mobil care ar putea ajuta societatea, ci crearea de aplicatii mobile care cu siguranta vor ajuta societatea. Imaginati-va o aplicatie care ar putea ajuta echipele de interventie in realocarea resurselor in timp real in zone afectate de dezastre - aceasta ar reprezenta un sprijin imens, atat pentru populatia afectata, cat si pentru echipele de interventie".

Provocarea ECO: "Adu-ti contributia creand o aplicatie care sa minimizeze impactul industriei mobilitatii asupra mediului la nivel global si gasind metode de a dezvolta solutii care sa sprijine utilizatorii in luarea de decizii viabile, precum reducerea consumului de energie sau a amprentei de carbon".


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//