• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

ING Asigurari de Viata aduce in Romania trei programe globale de investitii

ING Asigurari de Viata aduce in Romania trei programe globale de investitii

ING Asigurari de Viata aduce pe piata din Romania trei programe de investitii cu expunere globala, pentru a oferi clientilor care detin asigurari unit-linked posibilitatea de a investi in actiuni emise de companii de renume la nivel mondial, in industria imobiliara sau in piata de marfuri. 

Noile programe de la ING sunt unice pe piata de investitii asociate produselor unit-linked din Romania prin faptul ca ofera acces la pietele globale de actiuni, imobiliare sau marfuri. Optiunea de diversificare globala a plasamentelor vine sa completeze accesul la piata locala si regionala disponibil prin intermediul programelor de investitii existente deja in portofoliul ING Asigurari de Viata (BOND, MIXT25,  MIXT50, MIXT75, EQUITY).

“Prin lansarea celor trei programe unit-linked ne dorim sa oferim publicului posibilitatea de a explora noi oportunitati de investitii pe piete internationale si in industrii greu accesibile individual fara sume importante de bani, beneficiind in acelasi timp de managementul unor profesionisti. Totodata, gradul sporit de diversificare geografica si sectoriala pe care il ofera, alaturi de celelalte programe unit-linked din portofoliul ING Asigurari de Viata, contribuie la diminuarea riscului investitional si la imbunatatirea randamentelor pe termen lung pentru clientii nostri”, a declarat Cornelia Aurelia Coman, director general ING Asigurari de Viata.

Global Opportunities este un fond de actiuni globale care urmareste sa exploateze oportunitatile de crestere din economia reala investind in actiuni ale unor companii active in domenii cu potential de dezvoltare pe termen mediu-lung cum sunt energiile alternative, inovatia tehnica si industriala, revolutia digitala etc.
 
Global Real Estate investeste in actiuni ale companiilor active in sectorul imobiliar, oferind o lichiditate mai mare fata de investitiile directe in acest sector. Programul are expunere pe diverse active imobiliare cum sunt spatiile de birouri, spatiile industriale, cele comerciale sau rezidentiale etc.

Commodity Enhanced investeste in instrumente financiare care au la baza principalele categorii de marfuri tranzactionate - energie, bunuri agricole si animale, metale pretioase si metale industriale.

Noile programe pot fi incluse in portofoliul de investitii atat de catre clientii care detin deja o asigurare unit-linked la ING (alocarea primei in diferite programe putand fi modificata oricand pe durata contractului) cat si de catre clientii noi. Persoanele care incheie o asigurare unit-linked au posibilitatea de a alege intre programe de investitii cu grade diferite de risc (scazut, moderat sau ridicat), in functie de profilul de risc investitional determinat in cadrul procesului de analiza a nevoilor financiare.

La ING Asigurari de Viata, categoria asigurarilor unit-linked reprezinta la sfarsitul lunii iunie a.c. 55% din portofoliul total de contracte in vigoare. In privinţa motivelor pentru care clienţii au ales sa încheie o asigurare de viata unit-linked, 36% dintre clienti urmaresc acumularea unor venituri suplimentare pentru perioada pensiei, 16% economisesc pentru copii si 48% pentru obiective diverse, nenominalizate.

„In 1998 ING Asigurari de Viata a lansat in premiera pe piata locala produsele tip unit-linked si de atunci am inovat permanent aceasta categorie de produse, in beneficiul clientilor. Prin aceasta noua lansare, ne adresam acelor clienti interesati atat de beneficiile „clasice” ale asigurarii, cat si de potentialul unor investitii, care inteleg faptul ca volatilitatea pietelor la un moment dat poate oferi pe termen lung oportunitati interesante”, a declarat Cornelia Aurelia Coman.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//