• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Samsung Omnia este disponibil pe piata romaneasca, prin intermediul Hat Group Romania

Samsung Omnia este disponibil pe piata romaneasca, prin intermediul Hat Group Romania

Samsung Omnia, in Romania prin Hat

Smart phone-ul imbina performantele unui terminal business cu stilul si experienta multimedia pentru a oferi consumatorului conectivitate maxima. Astfel, Samsung Omnia (care inseamna "totul" in latina si "dorinta" in araba), depaseste caracteristicile obisnuite ale telefoanelor mobile existente pe piata.

Omnia face ca diferenta dintre un PC si telefonul mobil sa devina insesizabila, datorita caracteristicilor sale. I900 are integrat cel mai nou sistem de operare, Windows Mobile 6.1 Professional, dar si Microsoft Office Mobile integral pe un ecran full touch. Astfel, prin intemediul programelor Microsoft Office Mobile, poti accesa documente in PowerPoint, Excel si Word.

De asemenea, functia de Push e-mail ofera utilizatorilor o extensie mobila a experientei utilizarii PC-ului, acestia fiind in contact permanent cu partenerii de afaceri sau cu prietenii.

Sistemul de operare Windows Mobile 6.1 Professional ofera utilizatorilor posibilitatea de a downloada programe aditionale, exact ca si in cazul PC-ului de acasa sau de la birou. Pentru usurinta in navigare, un mouse optic, similar cu cel al unul laptop, permite o utilitate crescuta a telefonului mobil si un control imbunatatit.

"Samsung i900 Omnia este un telefon de top bazat pe platforma Windows Mobile 6.1 Professional de la Microsoft , fiind una dintre lansarile cele mai importante ale acestui an in Romania din sfera smart-phone. Ne bucuram sa introducem pe piata locala, impreuna cu Samsung, un smart phone Windows Mobile, versatil, cum este Omnia, care se adreseaza atat segmentului consumer prin functiile multimedia avansate, dar si mediului business prin aplicatiile Microsoft preinstalate", a declarat Ionut Gaota, Windows Mobile Product Manager Microsoft Romania.

Samsung Omnia ofera o experienta digitala de top prin intermediul ecranului sau generos (3.2 inch WQVGA LCD), perfect pentru vizionarea fisierelor video sau a slide show-urilor in high-resolution. in plus, suportul MultiCodec pentru DivX, Xvid sau alte formate video, elimina problemele referitoare la conversia formatelor.

Omnia este dotat cu o camera de 5MP (CMOS), cu autofocus, functii de detectare a fetei si chiar a zambetului. De asemenea, memoria interna a acestui telefon ofera utilizatorului un spatiu generos de stocare: 8 GB sau 16GB. in plus, Omnia include si functia GPS, cu capabilitati de navigare si orientare.

Interfata TouchWiz, patentata de Samsung, transforma utilizarea acestui telefon intr-o experienta unica, dar in acelasi timp, plina de simplitate! Iar touch screen-ul high-resolution faciliteaza interactiune dintre utilizator si functiile telefonului.

"Noul Samsung Omnia este un telefon mobil care ofera utilizatorilor romani cele mai bune caracteristici si optiuni, adaptate la cerintele acestora. Acest telefon premium este unic prin combinatia perfecta dintre designul de referinta, inovatie si tehnologia de top, castigand una dintre pozitiile de lider in ceea ce priveste telefoanele mobile", a declarat Doru Oraselu, Marketing Manager Hat Group Co. Romania.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//