• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Zipper, noul nume al GPV Mail Services Romania

Zipper, noul nume al GPV Mail Services Romania

Furnizorul de servicii integrate de tratare a corespondentei GPV Mail Services România va activa din această toamnă sub un nou brand - ZIPPER. Rebranding-ul a fost realizat cu ajutorul agentiei de branding si digital Grapefruit.

GPV Mail Services România, cu operatiuni în Bucuresti si Cluj, a fost vândută de către compania franceză GPV Groupe în 2010 către alte două companii cu operatiuni în mai multe tări europene (Allami Nyomda si Dijbeszedo), fiecare dintre acestea preluând câte 50% din actiuni. Iesind de sub umbrela GPV, compania din România a apelat la Grapefruit pentru crearea unui nou brand.

Sub noul brand ZIPPER vor fi integrate treptat si alte companii din România ale celor doi actionari. Compania oferă jucătorilor mari din industriile bancară, telecomunicatii, utilităti si administratie publică asistentă pentru relatii de masă (mass relationship support), prin solutii care integrează servicii traditionale si digitale.

”ZIPPER îsi propune să devină lider în domeniul serviciilor de asistentă pentru relatii de masă în România”, spune Doru Vîjîianu, directorul general al ZIPPER, precizând că, pe anumite tipuri de servicii (precum tratarea corespondentei) compania e deja unul dintre principalii jucători în piata din România.”Celor preocupati de eficienta afacerii lor le permitem să se concentreze pe competentele lor cheie, oferindu-le asistentă pentru relatii de masă, de la un capăt la altul al fluxului informational”, a mai spus Vîjîianu.

De ce ZIPPER? ”Noul brand ZIPPER vorbeste de siguranta pe care compania o creează pentru clienti, de fidelitate si apropiere – câteva dintre principalele însusiri pe care GPV Mail Services le-a demonstrat timp de 7 ani pe piata din România si pe care ZIPPER va continua să le ofere”, spune stefan Liute, director de strategie al Grapefruit.

Simbolul din logo-ul ZIPPER este o metaforă – două lanturi umane, interpuse, formând un fermoar. ”Această metaforă vizuală vine să întărească promisiunea de sigurantă, apropiere fată de client, si de umăr (sau sprijin) puternic – pe care ZIPPER le oferă unora dintre cei mai pretentiosi clienti corporatisti din România”, mai spune Liute. ”Când gestionezi informatii confidentiale în numele clientilor, încrederea se construieste în timp, om cu om, umăr cu umăr”, explică Liute simbolul creat de Grapefruit pentru ZIPPER.

ZIPPER oferă servicii integrate (traditionale si digitale) în domeniul relatiilor de masă, care includ servicii de pregătire si tratare a corespondentei, servicii de facturare, prezentare si încasare electronică a facturilor, servicii de arhivare electronică si produse securizate. De mai multi ani, ZIPPER este lider pe segmentul financiar-bancar în servicii de pregătire si tratare a corespondentei.

La proiectul de rebranding au lucrat: Design: Liviu Maxim; Strategie si naming: stefan Liute, Adriana Liute; Project management: Radu toncu. Din partea ZIPPER: Doru Vîjîianu (Director general), Mircea Petrache (Director de marketing).

ZIPPER, furnizorul de servicii integrate pentru relatii de masă, este unul din primii furnizori de servicii de pregătire si tratare a corespondentei din România, creat în 2004. Compania are sediul în Cluj-Napoca si operatiuni în Bucuresti si Cluj, deservind clienti din sectoarele telecomunicatiilor, utlitătilor, serviciilor publice si, în special, din domeniul bancar.

Zipper procesează circa 90 de milioane de expedieri si 120 de milioane de print-uri cu date variabile pe an, si a digitizat circa 10 milioane de documente în ultimul an, urmând să mărească această capacitate până la sfârsitul lui 2012. În 2011, Zipper a început să ofere servicii de facturare, prezentare si încasare electronică a facturilor.

Grapefruit, agentia care privese brandul ca interfată, este cea mai premiată agentie românească de branding si digital la nivel international. Grapefruit a creat sau transformat câteva dintre cele mai puternice branduri din România în ultimii 11 ani, precum Antibiotice, Azuga, Alevia, Labormed, Mercury360, Prigat, Transavia, Kober Zertifikat, sau NNDKP. În mediul digital, Grapefruit a crescut performanta unor branduri precum Dacia, Renault, ING Bank, OTP Bank, Pfizer, Abbott Laboratories, Kanal D, sau Connex. Cu birouri în Bucuresti si Iasi si o echipă de 23 de oameni, Grapefruit are peste 500 de proiecte în portofoliu si mai bine de 200 de clienti din 13 tări, de pe 4 continente. Agentia a semnat cel mai premiat proiect românesc de rebranding la nivel international (Labormed).


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//