• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Xerox WorkCentre 5300 - securizare a datelor, control al costurilor si productivitate

Xerox WorkCentre 5300 - securizare a datelor, control al costurilor si productivitate

Xerox lansează seria de multifuncţionale alb-negru WorkCentre 5300 pentru formate A3, un sistem de lucru complex, care oferă o productivitate ridicată, este dotat cu funcţii avansate de scanare, având cele mai înalte niveluri de securitate a datelor şi a reţelei.

WorkCentre 5300 le permite utilizatorilor să realizeze simultan cinci sarcini: RIP (Raster Image Processor), primirea, programarea operaţiunilor, procesarea documentelor aflate în coada de aşteptare şi transmiterea lor. Astfel, permite, spre exemplu, copierea, imprimarea, scanarea şi trimiterea de faxuri, chiar şi atunci când alte operaţiuni rulează în acelaşi timp.

Destinată în principal IMM-urilor, seria de echipamente WorkCentre 5325/5330/5335 tipăreşte la viteze înalte, de până la 35 de pagini pe minut, având o rezoluţie de 1200x1200 dpi, fără să afecteze calitatea imprimării.

„WorkCentre 5300 este o soluţie avansată, construită să facă performanţă şi să aducă plus-valoare afacerilor. Echipamentul dispune de funcţii şi opţiuni complexe de copiere, imprimare, scanare şi securizare a datelor. Numeroasele niveluri de control al costurilor permit o administrare riguroasă a costurilor mari, prin limitarea, urmărirea şi atribuirea lor”, afirmă Mihai Ciobanu, Enterprise Business Product Manager Xerox România şi Republica Moldova. 

Echipamentul economiseşte timp şi măreşte eficienţa din birouri, prin funcţii şi opţiuni care automatizează sarcinile zilnice de lucru cu documentele. De exemplu, Fax Forward to Email trimite automat faxurile primite de la dispozitiv în căsuţa de email din computer. 

Seria WorkCentre 5300 este dotată cu numeroase opţiuni avansate de scanare, precum scanare către fişier, în reţea, către documente PDF indexate pentru căutare şi standard color. Echipamentul converteşte documentele fizice în documente digitale, pentru o gestionare facilă şi o arhivare automată. Utilizatorul poate să previzualizeze materialele de scanat şi documentele stocate în dispozitiv pe ecranul color şi să acceseze rapid documentele, graţie unei opţiuni avansate de comprimare, care reduce semnificativ dimensiunile fişierelor.

Cu ajutorul Xerox Standard Accounting, administratorii pot seta limite privind numărul de operaţiuni de imprimare, copiere, scanare şi trimitere de faxuri, pentru utilizatorii individuali, grupuri sau departamente.

De asemenea, noua serie de echipamente este dotată cu tehnologii avansate de optimizare a securităţii datelor şi a reţelei. Funcţia Secure Print păstrează documentele în coada de aşteptare, până când destinatarul decide pe care le să le printeze. Utilizatorii pot converti documentele fizice în fişiere digitale securizate, cu ajutorul opţiunii Scanare către un document PDF-protejat prin parolă (Scan to Password-protected PDF).

În plus, sistemul previne accesul neautorizat cu ajutorul funcţiilor şi tehnologiilor încorporate: autentificarea standard de reţea, Secure Access Unified ID System şi Common Access Card Enablement Kit.

Criptarea hard diskului pe 256 de biţi şi suprascrierea folosesc standardul FIPS 140-2, care asigură securitatea datelor. Datele sensibile rămân în interiorul reţelei, datorită autentificării accesului în reţea şi a e-mail-ului criptat, alături de suport pentru IPsec, 802.1X şi SNMPv.3.0 – cele mai noi protocoale de securitate.

Echipamentul se potriveşte oricărui mediu de lucru, inclusiv celor aglomerate - ocupă un spaţiu foarte mic şi beneficiază de tehnologii de ultimă oră, care reduc consumul de energie şi zgomotul, diminuând impactul asupra mediului.

Tehnologia Xerox EA Toner permite o temperatură de topire mai scăzută,  la 20 grade Celsius (68 grade Fahrenheit). Scanerul LED consumă numai o treime din energia folosită de tradiţionalele lămpi Xenon. Multifuncţionalul tipăreşte faţă-verso, ceea ce permite economisirea energiei şi banilor. De asemenea, acesta îndeplineşte cerinţele ENERGY STAR pentru utilizarea energiei.

WorkCentre 5300 este o variantă îmbunătăţită a gamei de succes Xerox WorkCentre 5225/5230/5735. 


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//