• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Saxo Bank devine sponsor principal al echipei de ciclism Riis

Saxo Bank devine sponsor principal al echipei de ciclism Riis

Saxo Bank, banca daneză specializată în tranzactionări si investitii  online, va deveni sponsorul principal al echipei de ciclism Riis pentru anul 2012. În 2011, sponsorizarea echipei a fost asigurată în comun cu SunGuard, una dintre companiile lider mondial în servicii software si tehnologie, dar acum Saxo Bank a optat pentru a deveni sponsor unic. Toate cele trei părti au agreat că este momentul cel mai bun pentru o tranzitie lină, prin care SunGuard va întrerupe sponsorizarea.

Saxo Bank sponsorizează echipa Riis Cycling din 2008. Decizia de a deveni, din nou, singurul sponsor are la bază o dorintă sinceră de a sustine echipa si o hotărâre comercială de a consolida avantajele multiple oferite de acest angajament suplimentar.

“Din 2008, Saxo Bank si Riis Cycling au format un parteneriat grozav. Sunt mândru că o companie cu adevărat profesionistă cum este Saxo Bank continuă să vadă beneficii comerciale în sponsorizarea echipei noastre, si, mai mult, îsi exprimă angajamentul si încrederea în munca noastră, devenind sponsor unic. Aceasta este dovada unui parteneriat excelent si sunt convins  că, pe viitor, mai sunt multe de câstigat din această relatie", a spus Bjarne Riis, managerul echipei.

Într-o declaratie comună, Kim Fournais si Lars Seier Christensen, co-presedinti si co-fondatori ai Saxo Bank, au spus:
 
“Pentru Saxo Bank a apărut posibilitatea de a deveni sponsor unic al echipei Riis Cycling, o ofertă pe care nu am putut să o refuzăm. Încă de la început am dorit să sustinem echipa lui Bjarne Riis si, tinând cont de continua noastră expansiune geografică, această sponsorizare are mult sens si din punct de vedere comercial. În timp ce decizia de a continua ca sponsor unic este una strategică, colaborarea noastră din trecut cu această echipă a fost una fantastică si de abia asteptăm să vedem echipa Saxo Bank concurând pe soselele lumii în 2012.”

SunGard a devenit co-sponsor al echipei Riis Cycling în 2010. Acest lucru a permis companiei să anunte, în timpul Turului Frantei din 2010, contractul de co-sponsorizare pentru 2011 si 2012.

“Am avut un parteneriat extraordinar cu SunGuard. Le voi fi mereu recunoscător pentru încrederea acordată si pentru faptul că ne-au fost alături, în calitate de sponsor, într-un moment dificil pentru echipă. Totusi, SunGuard nu a ascuns niciodată faptul că acest parteneriat nu făcea parte din strategia lor pe termen lung“, a completat Bjarne Riis.

Cum Saxo Bank este gata să preia din nou pozitia de sponsor unic, părtile au convenit ca SunGuard să se retragă si să încheie contractul pentru anul viitor. Acordul nu afectează bugetul echipei pentru anul 2012.

George Thomas, vice-presedinte comunicare SunGuard, a spus: “În ultimii doi ani am avut un parteneriat de succes cu echipa Riis Cycling si suntem fericiti că am participat la reusita echipei. Decizia de a încheia sponsorizarea a fost una de afaceri si nu a avut nicio legătură cu echipa. stim că îi lăsăm pe mâna unui sponsor extraordinar, Saxo Bank, si le dorim mult succes în continuare.”

În 2012, numele echipei va fi „Saxo Bank Professional Cycling Team”- “Echipa de ciclism profesionist Saxo Bank”.

Saxo Bank este o bancă specializată în investitii si tranzactionări online. Banca permite clientilor să tranzactioneze instrumente valutare (FX), CFD-uri, ETF-uri, actiuni, contracte Futures, optiuni si alte instrumente derivate prin intermediul a trei platforme de tranzactionare; platforma pe bază de browser SaxoWebTrader, platforma care poate fi descărcată SaxoTrader si SaxoMobileTrader, o platformă pentru telefonul mobil.

Platformele sunt disponibile în peste 20 de limbi, direct de la Saxo Bank sau prin intermediul unuia dintre clientii institutionali ai băncii. White label reprezintă pentru Saxo Bank o zonă de business importantă si presupune personalizarea si crearea de mărci pentru platformele de tranzactionare  pentru alte institutii financiare si brokeri.

Saxo Bank are peste 120 de clienti white label si deserveste mii de clienti retail în peste 160 de tări. Saxo Asset Management a fost lansat în 2009 pentru a deservi segmentul investitorilor bogati si, de atunci, si-a triplat volumul bunurilor pe care le gestionează. Saxo Bank are sediul în Copenhaga si birouri în Australia, Cehia, Franta, Grecia, Italia, Japonia, Olanda, Singapore, Spania, Elvetia, Marea Britanie si Emiratele Arabe Unite.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//