• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

GPeC 2011 si LTV.ro realizeaza cea mai complexa transmisiune live din .ro

GPeC 2011 si LTV.ro realizeaza cea mai complexa transmisiune live din .ro

Pe 22 noiembrie 2011, Gala Premiilor eCommerce va fi transmisa live pe internet prin ceea ce organizatorii denumesc "cea mai complexa transmisiune live din internetul romanesc".

Gala Premiilor eCommerce, aflata la cea de-a sasea editie anul acesta, reprezinta evenimentul etalon pentru magazinele online din Romania, dar si un reper pentru utilizatorii acestora datorita standardelor ridicate pe care Gala le impune prin intermediul competitiei. 

Transmisiunea live a acestui eveniment este organizata si pusa in practica de catre LTV.ro, televiziunea online care isi propune sa adapteze modul in care se produce continutul video la noul mediu al Internetului.

Astfel, echipa LTV.ro dedicata acestei transmisiuni live va numara 15 persoane care vor fi active in locatia evenimentului, la Crystal Palace Ballrooms. Vor fi produse 10 ore de transmisiune live neintrerupta pe parcursul zilei, iar filmarea se va face cu 8 camere video din 5 setup-uri de transmisiune diferite.

Deoarece Gala Premiilor eCommerce 2011 are doua parti distincte (Conferintele GPeC si festivitatea de premiere) care se defasoara in sali diferite, intregul echipament de transmisie va fi relocat la mijlocul evenimentului, ceea ce reprezinta o provocare organizatorica pentru echipa de emisie.

In pauzele dintre segmentele evenimentului precum si inainte de inceperea acestuia, echipa LTV.ro va transmite discutii interesante cu specialisti din domeniul online precum si cu participantii la competitie, proprietarii magazinelor online. Dupa decernarea premiilor vor fi transmise interviuri "la cald" cu castigatorii premiati in cadrul Galei.

Toate aceste discutii si interviuri se vor desfasura in spatii special amenajate de tip mini-studio (setup-uri). In cadrul evenimentului vor exista 3 astfel de setup-uri speciale.

Un element inedit va fi si transmisiunea live a "covorului rosu", transmisiune care va fi comentata inclusiv din sala Galei de catre un reporter mobil.

Materialul video produs si transmis live de catre LTV.ro nu va fi distribuit in mod exclusiv, ci va putea fi retransmis live gratuit de catre site-urile romanesti pe baza de acreditare data de organizatori.

Organizatorii ofera si 3 invitatii VIP cu acces in backstage. Astfel, cei 3 castigatori care isi doresc sa participe la eveniment, nu numai ca vor avea asigurate locuri tip VIP in salile evenimentului, dar vor avea acces neingradit in backstage si vor putea discuta cu organizatorii, cu invitatii sau vor putea vedea echipa de transmisie live in actiune.

"LTV.ro ne-a surprins extrem de placut prin complexitatea intregului proiect de transmisie live a Galei Premiilor eCommerce. Am ramas mut de uimire cand am vazut schitele si graficele setup-urilor, amplasarea camerelor de filmat sau cand am aflat ca 15 persoane din stafful televiziunii se vor ocupa de transmisie. E un proiect urias, iar cei care nu vor putea fi prezenti in sala – desi vor pierde sansa de a cunoaste si dialoga cu specialistii prezenti – pot urmari intreg evenimentul live intr-o maniera deosebita pentru online-ul romanesc", declara Andrei Radu, organizatorul Galei Premiilor eCommerce.

"Pentru noi este un eveniment deosebit de important deoarece aceasta transmisiune solicita foarte mult abilitatile noastre organizatorice. O televiziune online nu are si nu trebuie sa aiba dotarile unei televiziuni clasice. In acelasi timp, pe ecran lucrurile trebuie sa se vada cel putin la fel de bine ca la orice televiziune. Aceasta este miza noastra", au declarat oficialii LTV.ro.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//