• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

10 luni cu 13% crestere pentru AdePlast

10 luni cu 13% crestere pentru AdePlast

Compania AdePlast a înregistrat în perioada ianuarie - octombrie a acestui an o cifră de afaceri de 123.000.000 lei, în crestere cu 13% fată de aceeasi perioadă a anului trecut.

“Ne aflăm cu această cifră în prognoza pe care am facut-o la începutul acestui an. Chiar dacă situatia economică nu este foarte roz, ne mentinem această cotă până la sfârsitul anului. Una dintre cele mai importante realizări pentru AdePlast a fost faptul că am atins pozitia numărul 1 în topul companiilor de profil, ceea ce confirmă încă o dată că traseul pe care ni l-am propus este unul câstigător”, declară Marcel Bărbut, proprietarul AdePlast.

În luna august a acestui an compania a finalizat cea mai modernă fabrică de polistiren din această parte a Europei, cu o investitie de aproximativ 4 milioane de euro, având o capacitate anuală de productie de 700.000 mc pe an.

“În luna septembrie am produs în noua fabrică de la Ploiesti 22.000 metri cubi de polistiren, iar în octombrie am crescut la 28.000 metri cubi. Pentru primele două luni de functionare, rezultatele sunt mai mult decât multumitoare, însă trebuie să luăm în considerare că am pornit productia în plin sezon, când există cea mai mare cerere de polisiren din an”, mentionează Marcel Bărbut.

Pentru anul 2011 produsele “vedetă” ale companiei se mentin în acelasi trend ca anul trecut. Astfel cele mai vândute produse sunt în ordine: Polistirol (adeziv pentru polistiren), Tinci (mortar), Gletul Meseriasului si AFI (adeziv de faiantă interior). Un alt produs care a obtinut rezultate bune în acest an este chitul de rosturi, care a avut la nouă luni o crestere de 163%, fată de anul trecut, fiind pus pe raft într-un nou ambalaj.

“La începutul anului am pus în functiune o linie ultramodernă de ambalare a produselor noastre în saci de polietilenă, în conditiile în care ambalajele traditionale sunt din hârtie. În cazul chiturilor, foarte importantă pentru utilizator este culoarea originală a produsului, care acum se poate vedea printr-o zonă transparentă de la baza sacului”, precizează Marcel Bărbut.

În ceea ce priveste exportul, tările cu cele mai multe comenzi livrate sunt Moldova si Ungaria. Până la sfârsitul anului vor fi livrate către Liban 400 de tone de produse “albe”destinate lucrărilor cu marmură si granit. Exporturile către Liban se fac prin divizia Adeplast Orient, deschisă la Beirut.

AdePlast este cel mai important producător român de adezivi si mortare uscate, cu două facilităti de productie dezvoltate la nivel national, o fabrică la Ploiesti si una la Oradea. Capacitatea totală de productie pentru sectorul mortarelor se ridică la 700.000 de tone anual.

Productia de vopsea, tencuieli decorative si de adezivi speciali în stare umedă se ridică la 80.000 de tone. Unitatea de productie de vopseluri si tencuieli decorative este una dintre cele mai moderne la nivel national, fiind inaugurată la începutul anului 2009 la Oradea.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//