• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Next Automobile, dealer Toyota – Pitesti, aniverseaza 7 ani

Next Automobile, dealer Toyota – Pitesti, aniverseaza 7 ani

Next Automobile-Pitesti, dealer autorizat Toyota, aniverseaza 7 ani de performanta si inovatie  pe piata auto din Romania, avand o cifra de afaceri de 12 milioane RON in primele 9 luni ale acestui an, 2011 fiind anul in care compania cu sediul central in Pitesti castiga cota de piata si isi consolideaza pozitia solida de pe piata locala.

Infiintata in 2004, Next Automobile, dezvolta o preocupare speciala pentru protectia mediului, numarandu-se printre primele dealership-uri din Romania care a obtinut certificate ISO 14001 pentru ecologie, implicandu-se in diferite proiecte si promovand un stil de viata eco. De retinut faptul ca primul model eco Toyota Prius, imediat dupa lansarea oficiala in Romania inca din anul 2006, a fost vandut de catre compania Next Automobile. De asemenea, compania respecta standardele Sistemului de Management Integrat de Calitate (ISO 9001) si Sanatate si Securitate Ocupationala (ISO 18001).

In cei 7 ani, reprezentanta Toyota numara peste 2000 de autoturisme vandute, iar acum 3 ani a reusit sa se extinda si in judetul Valcea prin deschiderea in 2008 a unui modern centru auto integrat de tip 3S realizat printr-o investitie greenfield de peste un milion de euro.

Secretul succesului pentru Next Automobile consta in oferirea de servicii de calitate si consultanta permanenta clientilor atat in procesul de vanzare, dar si in procesul de post-vanzare. Showroom-urile Next Automobile sunt echipate cu cele mai moderne echipamente, iar echipa de 40 de angajati  beneficiaza anual de traininguri de perfectionare.

“Motto-ul dezvoltarii este respectul fata de angajat. Celalalt pilon al strategiei de dezvoltare este continuarea implementarii principiului Kaisen, preluat din cultura japoneza, constand intr-un efort continuu de imbunatatire si dezvoltare a aptitudinilor si a cunostintelor, principiu care se aplica atat vietii profesionale, dar si celei private.  Mai departe dorim ca angajatii sa rasfranga acest principiu catre client”, declara Tiberiu Breazu, director general Next Automobile.

Proprietarii de automobile beneficiaza de service-ul auto performant. Investitiile continue in echipamente de ultima generatie permit un grad inalt de specializare si o excelenta calitate a reparatiilor, nu numai a modelelor marcii Toyota, dar si a celorlalte marci auto. Service-ul auto de la Pitesti a primit recunoasterea calitatii serviciilor sale de reparatii din partea Toyota Motor Europe. Next Automobile respecta Standardele Toyota de Excelenta in Service : Toyota Customer Service Management ( TSM) Bronze Level incepand din 2008 pentru Atelierul de Reparatii Auto si Toyota Customer Service Management (TSM) Silver Level incepand cu 2011 pentru Tinichigerie Vopsitorie.

Pentru ca satisfactia clientului este pe primul loc, dealerul Toyota de la Pitesti a dezvoltat pentru clientii sai sistemul “buy-back”, a implementat o politica de fidelizare a clientilor prin emiterea de carduri de reduceri si a obtinut cele mai bune tarife la politele RCA si Casco, datorita parteneriatelor strategice si exclusive cu cele mai importante companii de asigurari din Romania. In plus, Next Automobile ofera posibilitatea detinatorilor de autoturisme Toyota sa isi prelungeasca garantia automobilului cu inca 2 ani la un pret competitiv.

Showroom-urile Next Automobile ofera nu numai un cadru prietenos mediului, dar si un personal specializat, aflat mereu la dispozitia celor care le trec pragul atat cu oferte competitive, dar si cu avantaje considerabile in ceea ce priveste mentenanta automobilelor.

Next Automobile, dealer autorizat Toyota isi desfasoara activitatea in Pitesti si Ramnicu Valcea oferind servicii de calitate in ceea ce priveste vanzarea de autoturisme, service, asigurari si consultanta.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//