• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Noul Accord Facelift 2012, disponibil in Romania

Noul Accord Facelift 2012, disponibil in Romania

Honda Accord Sedan Facelift 2012 îsi face debutul în România începând cu luna Octombrie 2011. Modelul a trecut printr-o serie de modificări de stil, emisii, confort la rulare si manevrabilitate, toate acestea fiind acum îmbunătătite.

Cuprinsul modificărilor: Aspect exterior restilizat; Modificări de detaliu ale finisajelor interioare; Îmbunătătiri ale nivelului de emisii si economie de carburant în cazul tuturor motoarelor; Îmbunătătiri ale confortului la rulare si manevrabilitate sporită pentru toate modelele; Auto High-Beam Support System si Active Cornering Lights debutează în gama Accord.

Design Exterior

Modificări discrete, dar notabile, ale blocurilor optice si barelor de protectie completează modificările de sub capotă. Farurile au un aspect mai curat, mai proaspăt, semnalizatoarele care anterior aveau culoarea chihlimbarului acum au finisaje clare. În cazul echipărilor de vârf farurile sunt bi-HID (xenon fază scurtă si lungă) si dispun de sistemul Active Cornering Lights pentru o vizibilitate sporită pe timp de noapte. Grila a fost subtil redesenată, si dispune acum de un contur cu finisaje cromate, în acelasi ton cu materialul folosit pentru exteriorul grilei, pentru o imagine mai sportivă. Nisele admisiei si farurilor de ceată au fost reprofilate, forma conică a acestor zone aducând un plus sportivitate si oferind un aspect mai ferm automobilului.

Spatele modelului Sedan a fost îmbunătătit subtil, blocurile optice având finisaje rosii pentru lumina de mers înapoi si indicatori care să se asorteze, oferind un echilibru designului zonei. Stilul exclusivist al Sedanului este completat de o garnitură cromată deasupra numărului de înmatriculare pe majoritatea echipărilor. Elementele de design exterior sunt finisate cu trei noi culori – Alabaster Silver, Graphite Luster si Celestial Blue Pearl, pe lângă cele disponibile până acum.

Designul interior

Schimbările de stil la exterior au fost completate de un număr de modificări subtile la interior, majoritatea echipărilor având acum tapiterii din materiale noi pentru scaune si panourile usilor, schimbând aspectul habitaclului. Spatiul pentru picioare în cazul majoritătii modelelor este acum iluminat cu albastru dacă farurile sunt aprinse.

Un habitaclu mai silentios

Performanta NVH (’noise-vibrations-harshness’) impresionantă a modelelor Accord a fost îmbunătătită prin adoptarea unei spume de densitate mărită în si sub capotă si în zona bordului. Izolarea fonică de sub podea a fost de asemenea revizuită si îmbunătătită prin utilizarea scuturilor fonoabsorbante pe tevile de esapament. Seria de tehnici de izolare fonică este completată cu o usoară crestere (+0,9 mm) în grosime a lunetei, îmbunătătind experienta pasagerilor.

sasiul

Inginerii din Japonia au lucrat cu omologii lor din Germania si Marea Britanie pentru a rafina amortizoarele modelului Accord pentru o gamă largă de conditii de drum întâlnite în Europa. Ameliorarea detaliată a amortizoarelor duale a adus îmbunătătiri atât în stabilitatea la viteze mari pentru deplasarea pe autostradă cât si în confortul la rulare, chiar si pe drumuri proaste.

Active Cornering Lights

Una dintre cele mai vizibile schimbări la vârful echipărilor Accord este adăugarea sistemului Active Cornering Lights, ce permite iluminarea sporită când autovehiculul virează. Lumini suplimentare au fost subtil integrate în blocurile optice, distribuind toată lumina către lateralul vehiculului pentru a ajuta soferul în conditii slabe de vizibilitate. Lampa de pe partea relevantă se va aprinde când soferul semnalizează în directia respectivă sau când volanul este rotit mai mult de 90 de grade. La mersul înapoi, ambele lămpi vor fi activate pentru a asigura soferului o vizibilitate sporită în lateral.

Sistemul de asistentă pentru faza lungă

O nouă tehnologie în iluminare dezvoltată de Honda este Sistemul de asistentă pentru Faza lungă, care este  echipat pe vehiculele cu faruri bi-HID (xenon fază scurtă si lungă). Acest sistem este controlat de o cameră CMOS amplasată pe parbriz, în zona oglinzii retrovizoare. Camera detectează farurile sau stopurile vehiculelor din fată si reduce automat intensitatea luminii la faza scurtă, dacă faza lungă este activată. Acest sistem permite soferului să se concentreze pe deplin la conditiile de drum, fără a fi nevoit să controleze manual luminile.

Noul Accord este disponibil pentru vânzare din luna Octombrie anul curent, în reteaua de dealeri autorizati Honda, cu preturi începând de la 19480 EUR (nu include TVA).


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//