• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Oxygen PR gestioneaza contul de comunicare Accace

Oxygen PR gestioneaza contul de comunicare Accace

Oxygen PR gestionează, începând din această toamnă, strategia de comunicare a companiei Accace, unul dintre liderii în management financiar din Europa Centrală si de Est.

Accace a ales Oxygen PR pentru dezvoltarea si implementarea strategiei de comunicare a companiei în România, prin diferite activităti, precum media relations, comunicare corporativă, brand PR, B2B si evenimente. Oxygen PR va derula strategii de comunicare pentru a creste nivelul de awareness al Accace în piată.

"Accace are foarte multe de oferit în materie de servicii, deoarece vine cu experientă complexă la nivel regional. Este o companie care a venit pe piata din România cu inovatie si solutii dinamice, si dorim să facem cunoscute aceste lucruri. Vom avea cu sigurantă o colaborare complexă si vom oferi solutii integrate de comunicare, pentru a crea dialog si a stabili o relatie de lungă durată între Accace si publicul său tintă", a declarat Tereza Tranaka, Managing Partner Oxygen PR.

"Am ales Oxygen PR deoarece au înteles exact ceea ce înseamnă Accace, valorile noastre, cu ce ne diferentiem pe piata din România si cum dorim să fim perceputi. Suntem siguri că această colaborare va fi una de succes, care ne va ajuta să comunicăm partenerilor nostri că Accace este o companie dedicată inovatiei si pregatită oricând să vină în întâmpinarea nevoilor clientilor, oriunde s-ar afla acestia", a adăugat Mihaela Virlan, Managing Director Accace România & Bulgaria.

Oxygen PR, specializată în domeniul relatiilor publice si social media, este una dintre cele mai dinamice firme de PR din România. Agentia furnizează servicii integrate de comunicare: relatii publice, comunicare corporativă, afaceri guvernamentale, relatii cu media, traininguri media, business coaching, comunicare de criză, brand PR, evenimente, CSR, interactive & social media, creare content de blog, video casting / podcasting, precum si comunicare internă.

Portofoliul de clienti ai Oxygen PR cuprinde branduri locale si internationale, precum Garanti Bank, Heineken Romania, Vodafone, Cinema City, Olympus Dairy Industry, Sprider Stores, Oasis Development, Skoda, Bene etc.

Accace este lider în servicii de consultantă în Europa Centrală si de Est, oferind corporatiilor servicii inovatoare si adaptate nevoilor specifice ale clientilor în materie de management financiar – finante si contabilitate, consultantă fiscală, salarizare si dreptul muncii, înmatriculare si înregistrare, recrutare si training, precum si implementarea MS Dynamics NAV.

Într-un mediu economic si legislativ în permanentă schimbare, precum este cel din România, Accace pune în context si face previziuni cu privire la efectele pe care diversele proiecte de lege sau decizii ale autoritătilor ar putea să le aibă asupra companiilor, sfătuind în acelasi timp clientii cu privire la cele mai bune solutii pentru a-si proteja si creste afacerile.

Portofoliul Accace include corporatii care îsi desfăsoară activitatea în Europa Centrală si de Est în toate industriile, multe dintre ele companii de referintă listate la bursele din New York, Londra sau Frankfurt.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//