• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

MedLife si dr. Viviana Iordache au lansat Clinica de Dermatologie Estetica - DermaLife

MedLife si dr. Viviana Iordache au lansat Clinica de Dermatologie Estetica - DermaLife

MedLife, cel mai mare operator de servicii medicale private din România, lansează Centrul de Excelentă în Dermatologie Estetică DermaLife, unul dintre cele mai mari centre de specialitate din tară, care oferă servicii integrate pentru problemele pielii. În urma unei investitii strategice de 1 milion euro, MedLife îsi extinde reteaua de centre ultraspecializate, acoperind toată gama de servicii de dermatologie estetică.

Noua clinică DermaLife reuneste mai multe cabinete medicale, tehnologie de ultimă generatie, precum eMax, Laserul Perfecta, Foto Finder, Velasmooth PRO, Laser CO2, Radiocauter; bloc operator complet echipat care include stationar pentru recuperare postoperatorie si medici cu expertiză certificată sub directa coordonare a doamnei Dr. Viviana Iordache, specialistul cu o experientă de peste 10 ani în dermatologie estetică. Centrul se adresează celor care investesc resurse importante în tratamente estetice aplicate cu cele mai noi tehnologii în domeniu.

„Ne propunem ca în cadrul noii clinici să oferim toată gama de servicii de dermatologie: de la investigatii specifice bolilor de piele până la diagnostic si tratament modern, servicii de dermatologie estetică, iar în perspectivă vom oferi si chirurgie estetică. Aceste servicii împreună cu aparatura modernă de diagnostic si tratament, lasere de ultimă generatie, vor aduce un plus de valoare medicinei estetice din România”, a declarat dr. Viviana Iordache, medic specialist dermatolog, Coordonatorul clinicii DermaLife.

Noutatea clinicii DermaLife este tehnologia eMax, care reprezintă solutia completă pentru tratamentele estetice. Disponibil în premieră în România, eMax combină radiofrecventa cu laser si cu lumina înalt pulsată, fiind cel mai complex în domeniul laserelor medicale cu patent Elos. Această tehnologie oferă o gamă completă de aplicatii estetice pentru a trata cu succes cel mai amplu spectru de culori de păr, texturi de piele si culori de piele. eMax include combinatii de tratament precum: tratamentul ridurilor, rejuvenare facială, îndepărtarea părului nedorit, tratamentul acneei, tratarea venelor de pe picioare/leziunilor vasculare.

Parte a programului eMax, eMax Triniti reprezintă solutia completă pentru pielea fetei. Aplicarea acestei tehnologii permite corectia culorii si remodelarea dermică concentrată în trei pasi, în cadrul unei singure sedinte. Primul pas este rejuvenarea facială prin radiofrecventă (tratarea leziunilor vasculare inclusiv telangiectazia, simptomele de rozacee si angiom); al doilea pas este tonifierea pielii si un ultim pas este tratarea acesteia fără ablatie fractională (se pătrunde până la nivelurile dermice profunde pentru a permite generarea de colagen nou, protejând în acelasi timp epiderma). Rezultatul final este o piele netedă, tonifiată si reînnoită.

Printre alte tratamente si proceduri oferite de DermaLife se numără: epilarea definitivă, tratamente pentru corectia cicatricilor, inclusiv de acnee si a vergeturilor prin programe laser si radiofrecventă aprobat FDA, dermatoscopii computerizate, tehnici pentru îndepărtarea leziunilor cutanate prin excizii chirurgicale, radiocauterizări sau tratamente laser, ameliorarea căderii părului si tratamente laser pentru psoriasis, proceduri dermatocosmetice pentru toate tipurile de ten si toate problemele pielii, implanturi cu acid hialuronic, rejuvenarea facială prin tehnica „Dracula” - terapie care foloseste injectarea sângelui centrifugat, si altele.

Pe lângă tratamentele estetice disponibile, DermaLife va fi printre primele centre din tară care oferă monitorizare si terapii complete pentru cancerele cutanate. Programul începe cu diagnosticarea la nivelul nevilor pigmentari, monitorizarea acestora, aplicarea în caz de necesitate a tratamentului chirurgical, laser sau a altui tratament dermatologic, până la corectia finală a unor eventuale cicatrici postoperatorii. 

DermaLife este al saptelea Centru de Excelentă din reteaua de centre ultraspecializate MedLife. Celelalte centre sunt specializate în: medicina materno-fetală si reproducere umană, psihiatrie si psiho-terapie, gastroenterologie, proctologie, osteoporoză, obezitate si boli tiroidiene, fiziokinetoterapie si recuperare medicală.

Despre dr. Viviana Iordache: A absolvit Facultatea de Medicină în anul 1995 si a făcut specializare în dermatologie la Spitalul Clinic Colentina. În decursul anilor, a lucrat alături de alti colegi, medici dermatologi recunoscuti pe plan national, în diverse clinici cu notorietate din România unde si-a pus amprenta ca specialist. În 2011 fondează DermaLife - Centrul de Excelentă în Dermatologie si Medicină Estetică alături de  MedLife, cel mai mare operator în piata serviciilor medicale private. Este membru fondator si trezorier al Societătii Române de Medicină Estetică si Dermatologie chirurgicală din 2001, membru al Societătii Române de Dermatologie din 1996, membru al Societătii Europene de Dermatologie din 2003 si membru al Uniunii internationale de medicină Estetică, în 2005. De asemenea, din 2009 este membru al Academiei Americane de Dermatologie.

MedLife activează pe piata din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locală.

Având o expertiză de 15 ani, MedLife a reusit să se impună pe piata de profil prin aplicarea unui sistem integrat de servicii medicale: ambulatoriu, spital, laborator de analize, imagistică, iar din 2010 si servicii farmaceutice.

La ora actuală, MedLife îsi desfăsoară activitatea în 9 Hyperclinici din Bucuresti, Timisoara, Brasov si Arad, 8 laboratoare proprii de analize, 4 spitale în Bucuresti, Arad si Brasov, 3 maternităti, 28 de centre medicale generaliste în Bucuresti si în tară, 6 centre cu specializare unică si în colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toată tara.

Conform studiului intenational realizat de Reader's Digest, MedLife este pentru al doilea an consecutiv cel mai de încredere brand în rândul românilor la categoria “Clinică Privată”.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//