• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Noul card de credit co-branded Vodafone - Citibank, pentru abonatii Vodafone

Noul card de credit co-branded Vodafone - Citibank, pentru abonatii Vodafone

Vodafone România adaugă noi beneficii programului de loialitate destinat abonaţilor săi şi lansează, în parteneriat cu Citibank România, cel mai avantajos card cobrand de pe piaţă – Citi Vodafone Plus.

Clienţii Vodafone primesc mai multe puncte de loialitate, datorită diversificării modalităţilor de acumulare a punctelor, care acum includ: utilizarea noului card Citi Vodafone Plus; achiziţionarea unui accesoriu din magazinele Vodafone şi online; folosirea simultană a mai multor servicii Vodafone: voce mobilă/fixă, date mobile.

În plus, beneficiarii programului de loialitate au acum la dispoziţie mai multe modalităţi de valorificare a punctelor, acestea putând fi folosite pentru achiziţia de telefoane, accesorii, Internet pe mobil, minute în reţea/naţionale, internaţionale, convorbiri cu numere favorite, SMS-uri.

„Prioritatea noastră este să oferim clienţilor Vodafone mai multă valoare şi mai multă uşurinţă în folosirea serviciilor noastre, inclusiv prin îmbunătăţirile aduse acum programului de loialitate. Parteneriatul dintre Vodafone şi Citibank reprezintă un pas important în diversificarea beneficiilor oferite clienţilor noştri, dar şi în încurajarea utilizării cardurilor pe piaţa românească. Cu noul card Citi Vodafone Plus, abonaţii Vodafone pot să profite din plin de o combinaţie unică de avantaje: mai multe puncte de loialitate şi reduceri semnificative la peste 1200 de comercianţi, prin simpla folosire a cardului în viaţa de zi cu zi”, a spus Inaki Berroeta, Preşedinte şi Chief Executive Officer Vodafone România. 

„La baza parteneriatului dintre Citibank şi Vodafone stă un set de valori comune: două branduri globale puternice care şi-au propus să ofere cele mai bune servicii şi experienţe de consum clienţilor lor prin inovaţie constantă. Prin acest parteneriat cu Vodafone, extindem gama de produse bancare dedicate valorificării inteligente a resurselor financiare cu noul card de credit Citi Vodafone Plus”, a spus Tibor Pandi, Director General Citibank România.

Cardul de credit Citi Vodafone Plus aduce numeroase beneficii utilizatorilor Vodafone: aceştia primesc un bonus de 500 de puncte de loialitate la prima tranzacţie cu cardul şi câte 8 puncte pentru fiecare 10 lei cheltuiţi, la cumpărăturile obişnuite: în toate supermarket-urile şi hypermarket-urile, în benzinării, magazine de îmbrăcăminte şi încălţăminte, restaurante şi baruri, cinematografe şi la orice achiziţie a produselor şi serviciilor Vodafone.

Deţinătorii cardului beneficiază de opţiunea de plată automată a facturii Vodafone din contul cardului şi primesc reduceri speciale în reţeaua Citi Partner, la peste 1200 de comercianţi din întreaga ţară (hoteluri, restaurante, magazine, agenţii de turism, săli de fitness, centre medicale), printre care se numără Domo, Otter, Geox, Mango, Sony Center, Oxette, Swatch, Cellini şi mulţi alţii.

Nu în ultimul rând, deţinătorii cardului Citi Vodafone Plus beneficiază de acces gratuit în 17 muzee importante din ţară, printre care Castelul Peleş, Castelul Bran, Muzeul Brukenthal, Muzeul Satului, Muzeul Naţional de Istorie al României, Muzeul Naţional de Artă al României.

Printre alte beneficii ale utilizării cardului, menţionăm: tranzacţii şi asistenţă 24/7 prin CitiPhone, Citibank Online şi Citi Mobile, plăţi contactless (clientul nu este nevoit să scoată cardul din portofel pentru efectuarea plăţilor). Cardul de credit Citi Vodafone Plus este destinat exclusiv clienţilor Vodafone, abonaţi persoane fizice. Informaţii suplimentare privind procesul de eliberare a cardului, precum şi criteriile de eligibilitate pot fi găsite la adresa www.citibank.ro.

Programul de loialitate „Vodafone pentru tine” păstrează toate beneficiile anterioare, dintre care menţionăm: acumularea de puncte în funcţie de vechimea în reţea şi de valoarea facturii, precum şi utilizarea cardurilor cobranded existente în portofoliu. 

Ca noutate, clienţii Vodafone pot acum să folosească  şi magazinul online  pentru a-şi valorifica mai usor şi mai rapid punctele de loialitate. Pentru informaţii suplimentare privind programul „Vodafone pentru tine”, www.vodafone.ro/loialitate.

Vodafone România este divizie a Vodafone Group Plc.. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicaţii mobile din lume, cu un număr de 8.930.315 milioane de clienţi în întreaga lume, înregistrat la 30 iunie 2011. Vodafone are divizii în 30 de ţări de pe cinci continente şi peste 40 de reţele partenere în întreaga lume. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com.

Citi, cea mai importantă companie internaţională de servicii financiare, deţine 200 de milioane de conturi de clienţi în peste 160 de ţări din lume. Citi furnizează persoanelor fizice, companiilor, guvernelor şi instituţiilor o gamă largă de produse şi servicii financiare, inclusiv credite şi servicii bancare pentru persoane fizice, activităţi bancare şi de investiţii pentru companii, garanţii bancare şi managementul averilor.

Citibank este prezentă în România încă din anul 1996 şi furnizează produse şi servicii financiare de înaltă calitate companiilor naţionale şi internaţionale, companiilor mici şi medii, sectorului public, organizaţiilor non-profit şi persoanelor fizice.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//