• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Vitamax Q10 pentru revitalizarea si fortificarea organismului

Vitamax Q10 pentru revitalizarea si fortificarea organismului

Noul Vitamax Q10 este un supliment alimentar cu vitamine, minerale, Ginseng şi coenzima Q10, care susţine capacitatea de efort fizic şi intelectual a organismului, fiind special creat pentru persoanele adulte care vor să-şi păstreze un tonus fizic şi psihic ridicat pentru cât mai mult timp.

Vitaminele şi mineralele sunt elemente esenţiale pentru o bună funcţionare a organismului, însă multe dintre acestea nu pot fi produse de către organism şi sunt furnizate prin alimentaţie. Prin dozarea optimă a ingredientelor active, Vitamax Q10 ajută la menţinerea aportului necesar de vitamine şi minerale corespunzător vârstei, revitalizează şi fortifică organismul.

Coenzima Q10 este un nutrient important, cu rol în producerea de energie la nivelul tuturor celulelor organismului uman, fiind cunoscut mai ales pentru efectul antioxidant şi de reînnoire celulară care ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire. Coenzima Q10 îmbunătăţeşte funcţia cardiacă, ajută la reglarea tensiunii arteriale, a nivelului de colesterol şi a glicemiei.

Ginsengul este o componentă naturală care îmbunătăţeşte calitatea vieţii şi creşte longevitatea prin proprietăţile tonifiante şi energizante pe care le deţine. Ginsengul ameliorează reacţia organismului la factorii de stres fizic şi psihic, revitalizează organismul prin stimularea sistemului imunitar şi a sistemului nervos, are efect tonic şi antioxidant.

Vitamax Q10 susţine organismul şi procesele metabolice mai ales atunci când, prin înaintarea în vârstă, scade lipsa de energie şi intervin stările de degradare accelerată a organismului. De asemenea, susţine funcţionarea normală a aparatului cardiovascular, susţine  sistemul imunitar, îmbunătăţeşte procesele metabolice şi circulaţia sanguină, creşte capacitatea de concentrare, memorare şi stimulează funcţia cognitivă.

O cutie Vitamax Q10 conţine 15 capsule moi. Doza zilnică recomandată este 1 capsulă moale pe zi, după micul dejun, administrată cu o cantitate suficientă de apă. Produsul nu se recomandă copiilor cu vârsta sub 12 ani şi femeilor însărcinate.

Acesta este un supliment alimentar. Citiţi cu atenţie prospectul. Vitamax Q10 vine şi cu o ofertă specială - pentru un produs cumpărat, al doilea este oferit gratuit, cele două cutii asigurându-vă necesarul pentru administrarea timp de o lună întreagă. Promoţia se desfăşoară în farmacii, începând cu luna septembrie, în limita stocului disponibil. Preţ recomandat – 33 ron.

Vitamax Q10 este cel de-al doilea produs din gama Vitamax şi a fost gândit ca un supliment alimentar pentru menţinerea şi susţinerea tonusului fizic şi mental. Primul produs din gama Vitamax a fost lansat cu peste 10 ani în urmă şi a devenit lider de piaţă pe segmentul de vitamine şi minerale*, ca urmare a aprecierii  consumatorilor. Vitamax este un produs indicat în stările de epuizare fizică sau psihică, pentru refacerea organismului după perioada de convalescenţă, îmbunătăţeşte imunitatea organismului şi randamentul psihic, este util în tulburările de concentrare şi în scăderea stresului determinat de tulburările sistemului nervos.

GlaxoSmithKline (GSK) este una dintre cele mai mari companii farmaceutice şi de îngrijire a sănătăţii din lume bazate pe cercetare. Compania GSK este dedicată  îmbunătăţirii calităţii vieţii umane, cu scopul de a permite oamenilor să facă mai multe, să se simtă mai bine şi să trăiască mai mult.

Divizia de Consumer Healthcare aduce un plus de dinamism companiei GlaxoSmithKline prin intermediul unor mărci foarte cunoscute, precum: Panadol, Coldrex, Sensodyne şi Aquafresh şi, la fel ca şi în cazul tuturor produselor noastre, forţa care ghidează business-ul de Consumer Healthcare este ştiinţa. Cu patru centre de cercetare şi dezvoltare dedicate şi un departament de Regulatory Affairs special creat pentru această divizie, compania noastră consideră inovaţia ştiinţifică la fel de importantă precum excelenţa în marketing şi oferă competenţe de vârf în fiecare dintre ele.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//