• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Alcatel - Lucent, Orange si SAP vor informatiza sistemul de sanatate din Romania

Alcatel - Lucent, Orange si SAP vor informatiza sistemul de sanatate din Romania

Alcatel-Lucent, Orange Romania si SAP Romania, au anuntat formarea unui consortiu care va raspunde provocarilor din domeniul informatizarii sistemului de sanatate din Romania.

Alcatel-Lucent, liderul mondial in furnizarea si integrarea solutiilor de comunicatii, Orange, liderul de piata in domeniul telecomunicatiilor din Romania si SAP, lider al pietei de aplicatii pentru gestiunea intreprinderilor si solutii de afaceri, si-au unit fortele pentru a pune la dispozitia sistemului de sanatate din Romania solutii la cheie, functionale si complete.

Cele trei companii ofera solutii care au la baza retele de comunicatii stabile, de avangarda si multi-functionale pentru a face posibila oferta de servicii de sanatate innovative si pentru a eficientiza functionarea sistemelor de sanatate, atat a celui public cat si a celui privat.

Prin acest parteneriat, Alcatel-Lucent, Orange Romania si SAP Romania isi reunesc expertiza si experienta globala pentru a furniza generatia urmatoare de solutii inovative de e-health pentru sistemul sanitar romanesc. Aceast consortiu are capacitatea sa ofere noi posibilitati furnizorilor si sa duca la imbunatatirea serviciilor de ingrijire a pacientilor.

Alcatel-Lucent are o vasta experienta in ingineria si designul solutiilor de comunicatii, implementare si integrare a intregii game de echipamente IT&C si aplicatii asociate, operare si mentenanta a acestora precum si servicii de suport tehnic.

Telecomunicatiile sunt un factor cheie nu numai pentru cresterea economica, dar si pentru dezvoltarea sociala. Odata cu evolutia rapida a tehnologiei si odata cu cresterea vitezei, asistam acum la un punct de cotitura in evolutia societatii. Generatia urmatoare de retele fixe si mobile este esentiala pentru oferirea si dezvoltarea informatizarii societatii, a educatiei, a sistemului de sanatate si guvernamant in Romania, pentru alinierea la exigentele europene.

Orange Romania, prin expertiza France Telecom, are resursele si abilitatea de a raspunde la aceste provocari si de a oferi solutii si servicii pentru a veni in intampinarea nevoilor cetatenilor, profesionistilor si furnizorilor in sistemul de sanatate.

Solutiile de ultima generatie SAP pentru sanatate permit instutiilor din domeniul medical o administrare mai eficienta, reducerea costurilor si servicii mult mai bune pentru pacienti. Cu ajutorul solutiei SAP pentru sanatate, institutiile din domeniul medical pot realiza planificari, analize financiare detaliate si pot integra sarcinile contabile si cele de administrare a resurselor umane.

Solutia asigura functionalitati consistente pentru managementul serviciilor asigurate pacientilor, reducand semnificativ procesarea manuala a datelor. Comunicarea in cadrul institutiei este astfel imbunatatita, iar analiza costurilor, procesele logistice, intretinerea echipamentelor si alte operatiuni vor putea fi administrate mai eficient.

"Sistemul de sanatate are nevoie de produse si servicii de comunicatii in timp real, complexe si in acelasi timp sofisticate. Comunicatiile nu sunt competenta primara a celor din acest domeniu, dar reprezinta un element esential in derularea activitatii acestora. Astfel, acestia cauta parteneri care sa inteleaga nevoia de tehnologii si solutii de comunicatii dintre cele mai diverse si in acelasi timp sa integreze aceste optiuni intr-o solutie completa si performanta", a declarat Dan Bedros, Presedintele grupului Alcatel-Lucent pentru Europa de Sud-Est.

"Institutiile din domeniul sanatatii trebuie sa ofere in permanenta servicii de cea mai buna calitate pentru pacientii lor. Confruntate cu reglementari legislative tot mai stricte si cu presiunea costurilor, organizatiile din acest domeniu au nevoie de sisteme inovative, care sa optimizeze atat procesele clinice, cat si cele administrative, a declarat Valentin Tomsa, Director General SAP Romania.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//