• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Alte 40 de vile din ansamblul rezidential Oxford Gardens, livrate de Willbrook International

Alte 40 de vile din ansamblul rezidential Oxford Gardens, livrate de Willbrook International

Dezvoltatorul de origine britanică Willbrook International anuntă finalizarea si livrarea pe piată a 40 de noi vile din ansamblul rezidential de lux Oxford Gardens, dintre care un procent de 25% sunt închiriate sau vândute. Acest ansamblu este cel mai mare proiect din nordul Bucurestiului, situat lângă scoala Americană ce se întinde pe o suprafată de 168.935 metri pătrati si include 204 vile utilate la cele mai înalte standarde ale tehnologiei si designului.

Willbrook International reconfirmă astfel reputatia unui dezvoltator imobiliar de lux, care respectă termenii de finalizare a proiectelor sale, în ciuda conditiilor dificile create de actualul context economic international. Performanta Willbrook International este cu atat mai deosebită în contextul în care majoritatea jucătorilor de pe piată si-au suspendat proiectele. Serviciile oferite chiriasilor săi includ locuri de joacă pentru copii, piscine, spa-uri, restaurant, wine bar, terenuri de tenis, servicii de concierge, toate reunite sub forma unui club de 5 stele cu o suprafată de 6.000 de metri pătrati, care va fi inaugurat la inceputul anului viitor.

Clubul va dispune si de servicii de spa, sauna, hammam si spatii de servit cina intr-o ambiantă călduroasă. Cel mai aproape de finalizare sunt terenurile de tenis, de dimensiuni mari, care vor functiona atat vara, cât si iarna. Aici se vor putea face programări de lectii individuale, cât si de grup pentru iubitorii sportului alb, fie ei adulti sau copii.

Definit ca un „diplomatic village”, acest proiect este dedicat pietei de închirieri corporatiste si diplomatice. Oxford Gardens reprezintă locul unde excelenta, luxul si tehnologia de ultimă oră se armonizează cu principiile arhitecturii “verzi”. Acest ansamblu este dezvoltat conform celor cinci zone-cheie ale sănătătii omului si protectiei mediului înconjurător: dezvoltare durabilă la locul de constructie, economisirea apei, eficientă energetică, selectia materialelor si calitatea mediului interior.

“Oxford Gardens este un proiect de înaltă clasă, asociat cu traditia englezească si foarte aproape de sufletul meu. Mă bucură enorm faptul că a doua fază a acestui proiect este finalizată, iar un total de 40 de vile cu finisaje excelente, cu o atentie sporită la detalii si cu o locatie de vis asteaptă să fie locuite. Oxford Gardens oferă un nou concept de viată, cu standarde exclusiviste, unde chiriasii vor beneficia de servicii si produse exclusiviste ale căror valoare este dată de calitate si inovatie. Consider, încă o dată, că Willbrook si-a îndeplinit cu succes misiunea de a satisface gusturile fiecărui client conform promisiunilor făcute”, declară Daiana Voicu, Managing Partner Willbrook International.

Filozofia Willbrook este aplicată si proiectului Oxford Gardens, care reflectă talentul de a îmbina armonios arhitectura la standarde de excelentă cu un design de înaltă calitate, atent la detalii, într-o locatie deosebită, completat de servicii private exclusiviste definite de atribuite ca inovatie si calitate, cu o  investitie totală care se ridică la suma de 100 milioane de euro.

Un alt beneficiu oferit de către Willbrook International clientilor săi este cardul exclusivist Black Card pentru servicii private premium. Totodată, toti posesorii acestui card sunt invitati să facă parte din marea comunitate globală Willbrook International. Black Card este un card de beneficii, conceput special pentru nevoile si dorintele clientilor, oferindu-le o gamă de privilegii si reduceri substantiale în activitătile de zi cu zi din următoarele sectoare: restauratie, sănătate, frumusete, fitness, comert de lux si călătorii.

Willbrook International este o corporatie internatională, înfiintată în Marea Britanie, care oferă o gamă completă de servicii imobiliare profesionale care se adresează atât indivizilor cât si companiilor. Încă de la infiintare, compania s-a concentrat pe oportunitătile de afaceri din Europa Centrală si de Est. Începând cu 1998, Willbrook International a dezvoltat imobile rezidentiale de lux, clădiri de birouri, comerciale si industria­le în România, Cehia, Letonia, Georgia, Bulgaria si Turcia.

Misiunea companiei este de a dezvolta si sustine concepte unice pe pietele locale, combinând expertiza internatională cu inovatia si designul local. Urmărim o dez­voltare durabilă si protejarea mediului si dorim să creăm valoare si beneficii atât pentru companie, cât si pentru clientii nostri.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//