• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Evolio si I-GO isi unesc fortele pentru a cuceri piata romaneasca de GPS-uri

Evolio si I-GO isi unesc fortele pentru a cuceri piata romaneasca de GPS-uri

Compania romaneasca Evolio anunta semnarea unui contract de colaborare cu Nav and Go-compania producatoare a softului de navigatie I-GO.

Colaborarea vizeaza implementarea celor mai noi tehnologii pentru GPS-urile marca Evolio, pentru a oferi utilizatorilor o experienta deosebita in ceea ce priveste confortul si rapiditatea in operare, precum si o rutare optima in conditii reale de trafic.

Cele doua companii lanseaza astazi Hi-Speed 4 si Hi-Speed 5, GPS-uri de 4, respectiv 5 inchi, bazate pe softul de navigatie IGO PRIMO – cel mai avansat soft de navigatie din punct de vedere tehnologic.

GPS-urile Hi-Speed se remarca prin faptul ca semnalul de satelit este receptionat in numai 9 secunde din momentul aprinderii, iar autonomia GPS-ului (in lipsa incarcatorului) este de minim 2 ore. In functie de nevoie, se pot selecta modurile Auto, Bicicleta sau Pieton.

O noutate a GPS-urilor Hi-Speed o reprezinta posibilitatea monitorizarii consumului de combustibil si alegerea rutei de navigatie care ofera un consum minim de carburant. Datorita graficii 3D imbunatatite, vizualizarea reliefului, a pasajelor, a trecerilor de nivel, si a cladirilor este foarte realista. In timpul deplasarii, grafica este cursiva, fara intreruperi.

Platforma hardware a GPS-urilor Hi-Speed este bazata pe procesorul Centrality Atlas V, Dual-Core, de 533 Mhz, fiind completata de o memorie RAM de 128 MB, DDR2 si NAND Flash de 4GB.

Evolio dezvolta, in colaborare cu IGO, si tehnologia Intuitive Navigation, ce ofera optiunea selectarii de rute alternative in conditii de blocaj in trafic. De asemenea, Intuitive Navigation transmite locatia radarelor fixe si a celor mobile. Pentru o mai buna ghidare, tehnologia Intuitive Navigation ofera si posibilitatea accesarii de fotografii din satelit.

Evolio a investit peste 200000 euro in dezvoltarea noii platforme, propunandu-si sa atinga o cota de piata de peste 25% In urmatoarele 6 luni. 

Lansat în 2007, Evolio este unul din cele mai importante branduri românesti de produse IT&C. Sub brandul Evolio se comercializează: produse GPS , netbook-uri, produse de comunicatii fixe si mobile, produse multimedia si accesorii.

Evolio revolutionează modul în care oamenii interactionează si accesează informatia prin integrarea produselor sale cu aplicatii de Internet ce oferă acces la continut îmbogătit, actualizabil online si adaptat pentru consumatorii români.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//