• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

MedLife lanseaza laborator de analize medicale in Arad

MedLife lanseaza laborator de analize medicale in Arad

MedLife, cel mai mare operator medical privat din România, investeste în extinderea serviciilor medicale din Arad, punând la dispozitie pacientilor primul laborator de analize medicale MedLife - Genesys. Laboratorul este dotat cu echipamente de ultima generatie, furnizate de producători cunoscuti pe piata mondială, precum Abbott si Siemens. Parteneriatul cu renumitul laborator Cerba-Pasteur din Franta, cu experientă de peste 40 de ani, asigură accesul direct al pacientilor la ultimele descoperiri din domeniul analizelor de laborator, fără a fi nevoie de o deplasare în străinătate.

Pacientii pot accesa o gamă largă de servicii de analize de laborator din sfera: biochimie, hematologie si coagulare, imunologie, microbiologie, anatomie patologică, citologie, biologie moleculară, toxicologie, genetică. Laboratorul are o capacitate de prelucrare a 1000 de analize medicale, zilnic. De asemenea, acesta deserveste analizele medicale necesare pentru pacientii clinicii si  ale celor internati în spital pentru diverse interventii chirurgicale. Peste 70% din analize se eliberează în termen de maxim 24 de ore de la recoltare.

Reteaua informatică implementată în laborator, va permite transmiterea automatizată a cererilor de analize si a rezultatelor. În acest mod, rezultatele vor fi disponibile în curând pe noul website: www.medlife-genesys.ro, acestea putând fi accesate cu ajutorul CNP-ului pacientului si al unui cod unic primit la recoltare.

Până la finalul anului 2011 se vor deschide 50 de puncte de recoltare, care vor acoperi întreg judetul Arad.

„Deschiderea laboratorului MedLife Genesys face parte din strategia noastră de extindere si dezvoltare a serviciilor medicale, bugetul total de investitii planificat pentru această perioadă fiind de 2 milioane euro. Avem încredere că experienta si standardele ridicate de calitate pe care le implementăm, alături de suportul MedLife, cel mai mare operator de servicii medicale de pe piata românească, ne vor mentine pe primul loc în preferintele arădenilor”, a declarat Szabo Dan, director executiv Spitalul MedLife – Genesys.

Rezultatele celui mai recent studiu IMAS realizat la cererea MedLife indică faptul că dintre cei care au avut nevoie de serviciile unei unităti medicale private, peste 70% au solicitat analize de laborator. De asemenea, mai mult de jumătate dintre persoanele intervievate în cadrul studiului merg să îsi facă analizele cel putin o dată pe an. Dintre acestia, cei mai multi frecventează doar o dată pe an o unitate medicală în vederea efectuării analizelor.

Sondajul a fost realizat în luna august 2011, la nivel national, pe un esantion de peste 1.000 de persoane si reflectă importanta analizelor medicale în cadrul serviciilor medicale accesate de români.

În prezent, MedLife are o retea natională de 8 laboratoare medicale: 3 în Bucuresti, unul în Arad, unul în Cluj, unul în Timisoara si 3 în Brasov. În toate aceste unităti se recoltează zilnic peste 20.000 de analize.

Spitalul clinic Genesys a fost lansat în 2009 si reprezintă un centru de excelentă al medicinii arădene. Spitalul dispune de 3 săli de operatie, departament de terapie intensivă si un număr de 45 de paturi în rezerve de 1-2 locuri, ambulatorul pentru 30 de specialităti medicale, maternitate si servicii de laborator. Gama serviciilor medicale se completează cu servicii conexe precum scoala mamei, cursuri de puericultură, gimnastică pre-natală si o farmacie cu circuit deschis.

Din 2011 clinica Genesys este integrată în grupul MedLife, beneficiind de expertiza si know-how-ul celui mai mare operator de servicii medicale private din România.

MedLife activează pe piata din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locală.

Având o expertiză de 15 ani, MedLife a reusit să se impună pe piata de profil prin aplicarea unui sistem integrat de servicii medicale: ambulatoriu, spital, laborator de analize, imagistică, iar din 2010 si servicii farmaceutice.

La ora actuală, MedLife îsi desfăsoară activitatea în 9 Hyperclinici din Bucuresti, Timisoara, Brasov si Arad, 8 laboratoare proprii de analize, 4 spitale în Bucuresti, Arad si Brasov, 3 maternităti, 28 de centre medicale generaliste în Bucuresti si în tară, 6 centre cu specializare unică si în colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toată tara.

Conform studiului intenational realizat de Reader's Digest, MedLife este pentru al doilea an consecutiv cel mai de încredere brand în rândul românilor la categoria “Clinică Privată”.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//