• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

www.bileteUCL.ro - ePayment mizeaza pe 75.000 de bilete vandute online la meciurile din Champions League

www.bileteUCL.ro - ePayment mizeaza pe 75.000 de bilete vandute online la meciurile din Champions League

ePayment, integrator de solutii de plata online, companie membra a grupului PayU, mizeaza pe comercializarea online a peste 75.000 de bilete la meciurile pe care FC Otelul Galati le va sustine pe teren propriu in UEFA Champions League. Biletele la toate cele 3 meciuri – cu SL Benfica, Manchester United si FC Basel – au fost puse in vanzare de miercuri, incepand cu ora 14.00, in exclusivitate prin site-ul companiei partenere Ascend Netsolutions www.bileteUCL.ro.

ePayment a mai colaborat anterior cu Federatia Romana de Fotbal, MyTicket si Danco Pro Communications (www.biletefotbalonline.ro) pentru comercializarea online a biletelor la meciul inaugural pentru National Arena, Romania-Franta.

„In lunile trecute au fost achizitionate prin www.biletefotbalonline.ro, www.myticket.ro precum si prin site-ul Federatiei Romane de Fotbal, toate folosind solutia de plata ePayment, 37.653 de bilete la meciul Romania-Franta, in valoare de aproximativ 340.000 de euro. Acum mizam pe cel putin 75.000 de bilete la cele 3 meciuri din Champions League pe care Otelul le va disputa pe teren propriu”, spune Cristian Herghelegiu, Business Development & Strategy la ePayment.

Impreuna cu partenerii sai, ePayment isi propune sa incurajeze cumpararea si plata online a biletelor pentru meciurile de fotbal, datorita avantajelor aduse cumparatorului final: rapiditate, siguranta, simplitate.

„Ascend Netsolutions, prin site-ul www.bileteUCL.ro detine exclusivitatea pentru punerea in vanzare online a biletelor pentru meciurile Campioanei Romaniei disputate acasa in cadrul Champions League. Prin intermediul site-ului se pot cumpara bilete si pachete de bilete cu 30% reducere (pentru toate cele trei meciuri disputate acasa de echipa galateana) pentru o perioada limitata. Biletele pot fi platite online cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs in momentul livrarii”, a spus Mihai Paun, CEO Ascend Netsolutions.

Meciurile  pe care FC Otelul Galati le va disputa in UEFA Champions League, pe teren propriu, vor avea loc pe 27 septembrie (cu SL Benfica), 18 octombrie (cu Manchester United) si 22 noiembrie (cu FC Basel).

ePayment este furnizor de solutii de plata online integrate, parte a grupului international PayU, detinut de Naspers Ltd, al doilea jucator in eCommerce la nivel global.

PayU desfasoara operatiuni de integrare plati online in Polonia, Cehia, Romania si Ungaria, procesand in 2010 un numar de 31 milioane de tranzactii in valoare de peste 800 milioane de euro.

In Romania, ePayment este lider pe piata de plati online, cu peste 2 milioane de tranzactii procesate in 2010 in valoare de 121 milioane de euro si o cota de 90% din volumul total al tranzactiilor derulate prin Romcard. Pentru 2011, ePayment estimeaza un volum de tranzactii derulat prin magazinele care au implementata solutia ePayment de peste 160 milioane de euro.

Compania dezvolta solutia integrata de plati online ePayment, dedicata companiilor care detin sau doresc sa isi deschida o afacere online in Romania sau in tarile in care activeaza grupul PayU.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//