• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Autocurat.ro - servicii centralizate de spalare auto prin retea

Autocurat.ro - servicii centralizate de spalare auto prin retea

Compania S.A.S Grup, liderul pietei românesti de solutii de monitorizare auto prin GPS, a deschis o nouă linie de business: Autocurat.ro – o retea de spălătorii auto în întreaga tară, care furnizează servicii doar pe baza de abonament si numai companiilor (persoanelor juridice).

„Extinderea serviciilor oferite companiilor care au parcuri auto este o strategie de business firească pentru S.A.S Grup, având în vedere faptul că, prin activitatea noastră de bază, ne adresăm acestui segment de piată si avem vânzări către aceste firme. Discutând adesea cu managementul companiilor cu flote auto am sesizat că, desi majoritatea vehiculelor de firmă sunt spălate des, ca si mecanism acest lucru este foarte dificil si birocratic, asa încât am hotărât să venim cu o solutie nouă, care – din câte stim - nu exista anterior pe piata românească si care elimină toate greutătile,” a arătat Adrian Dinu, director general S.A.S Grup.

La debut, Autocurat.ro are o retea de 200 de spălătorii, dintre care 30 sunt în Bucuresti, iar restul în orasele mari din tară; până la sfârsitul anului curent, Autocurat.ro va cuprinde 600 de spălătorii.

“Spălătoriile îsi păstrează autonomia contabilă si de management si continuă să furnizeze si serviciile de spălare auto individuală pe care le ofereau si până în prezent. În plus însă, spălătoriile selectate în retea furnizeaza si serviciile pentru flote auto. Trebuie spus că avem o echipă speciala care vizitează spălătoriile din capitală si din tară, le testează si strâng recomandari despre acestea, asa încât includem în reteua Autocurat.ro doar spălătoriile care furnizează servicii la anumite standarde”, a precizat Adrian Dinu.

Spre deosebire de spălarea obisnuită a masinilor detinute, care implică o multime de bonuri, borderouri si chitante, prin Autocurat.ro o firmă-client primeste si plăteste o singură factură ce acoperă toate spălările auto pentru toată flota, în toată tara, pe o anumită perioadă de timp. În plus, soferii primesc vouchere- similare tichetelor de masa- o parte din fiecare tichet rămânând pentru decont dupa ce este vizat de spălătorie.

”Companiile care au cel putin o sucursală si detin minim 5-10 vehicule sunt foarte interesate de solutia noastră întrucât lucrurile se simplifică dramatic pentru ei ca si birocratie, operatiunile sunt mai usor de urmărit, iar costurile scad foarte mult. In general spălarea auto se decontează pe bază de bon fiscal, astfel încât firmă o poate deduce doar ca si cheltuială; în cazul Autocurat.ro însă, o companie primeste factură fiscală, asa încât îsi poate deduce TVA-ul aferent, iar pretul mediu la o spalare auto este foarte competitiv”, a subliniat directorul S.A.S Grup. si pentru spălătoriile auto business-ul este mai usor de controlat si urmărit, întrucât plătile se fac centralizat, de către Autocurat.ro, pe bază de factură, în cuantumul tichetelor ce dovedesc prestarea serviciilor.

Alături de spălătorii selectionate cu grijă, eliminarea birocratiei si deducerea TVA-ului, soferilor masinilor care vor folosi ticketele  Autocurat.ro li se promite prioritate la spălare în cazul în care este aglomeratie sau chiar spălarea “la domiciliu”, cu ajutorul statiilor mobile. Statiile mobile de spălare auto sunt foarte potrivite pentru companiile cu flote mari si care au spatii adecvate pentru spălare la sediul lor, asa încât întreaga activitate este mult mai operativă si nu consumă timp suplimentar cu deplasarea masinilor la spălătorii, operatiunile de spalare putând fi efectuate inclusiv noaptea, de către personalulul calificat al Autocurat.ro (juridic- Autocurat Flote Auto SRL).

Investitia pentru lansarea noii linii de business a fost de 100.000 Euro, în 3 statii de spălare mobile, în echipele de selectare si verificare permanentă a spălătoriilor din retea în întreaga tară etc.

Compania  S.A.S GRUP, constituită în 2002, are ca obiect  de activitate atât dezvoltarea si implementarea sistemelor integrate de supraveghere si urmărire autovehicule prin satelit, cât si executarea de software în domeniu. În urmă cu 5 ani, S.A.S GRUP  a introdus pe piata românească sistemul profesional de urmărire si supraveghere din satelit a flotelor auto prin intermediul unei solutii AVL- Automatic Vehicle Location (în România solutia AVL este mai cunoscuta sub numele de “sistem GPS”).

Compania S.A.S GRUP este lider pe piata sistemelor profesionale de localizare vehicule prin AVL. Circa 700 de companii utilizează tehnologia AVL (sistem GPS) - S.A.S Grup, fiind montate peste 11.000 de unităti.

Datele furnizate de echipamentele GPS sunt transferate cu ajutorul solutiilor  de transfer de date Orange, cu tehnologie de ultimă oră, performante remarcabile si largă acoperire.

În parteneriat cu firma Wizrom Software, S.A.S Grup a dezvoltat un sistem integrat de routare si raportare a abaterilor fată de traseele planificate/ precalculate ale unei flote auto. Sistemul de routare furnizat de Wizrom Software permite automatizarea distributiei sau livrărilor, precum si stabilirea rutelor de parcurs optime de către vehiculele din flota auto; ulterior, solutia S.A.S GRUP evidentiază în timp real abaterile fată de rutele programate.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//