• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Studiu despre energia eoliana, lansat de TPA Horwath si casa de avocatura Schoenherr si Asociatii

Studiu despre energia eoliana, lansat de TPA Horwath si casa de avocatura Schoenherr si Asociatii

TPA Horwath România si Schoenherr si Asociatii SCA anuntă publicarea unei analize detaliate a sectorului de energie eoliană din România în contextul dinamicii din spatiul european si a dezvoltării investitiilor în domeniul energiei regenerabile. Studiul „Energia Eoliană în România - 2011” indică o crestere cu 161,72% a capacitătii instalate în energia eoliană în România în perioada ianuarie-mai 2011, comparativ cu întregul an 2010.

Studiul „Energia Eoliană în România în 2011” evidentiază faptul că România are o sansă reală de a deveni unul dintre principalii consumatori ai acestui tip de energie regenerabilă din Europa. Acest fapt este reflectat în rata importantă de crestere a capacitătii instalate în 2010, crestere de 1.071% fată de anul precedent, în timp ce în perioada ianuarie-mai 2011, capacitatea instalată de energie eoliană a crescut cu 161,72% fată de întregul an 2010.

Studiul pune la dispozitia investitorilor informatii cheie menite să le ofere acestora suport începând cu stadiile incipiente de prospectare si dezvoltare a proiectului până la finalizarea si operarea unui parc  de ferme eoliene. Analiza include, de asemenea, date pertinente despre evaluarea amplasamentului si viteza vântului, obtinerea tuturor avizelor legale necesare legate  de  legislatia de mediu si reglementările în domeniul constructiilor, conectarea la retea, operarea, vânzarea de electricitate si analiza profitabilitătii. Studiul abordează, în plus, informatiile relevante referitoare la cadrul legal, fiscal si posibilitătile de finantare existente pentru dezvoltarea unui proiect de energie eoliană.
 
“Energia Eoliană în România – 2011” este o analiză completă ce constituie o sursa solidă de business intelligence pentru investitorii interesati să dezvolte proiecte de energie eoliană în România. Acest studiu reprezintă încă un pas pe care TPA Horwath România îl face pentru a veni în întâmpinarea cerintelor viitorilor si actualilor săi clienti si reafirmă angajamentul nostru fată de piata locală, în general, si fată de sectorul energiei regenerabile în mod special. România este una dintre tările cu cea mai mare crestere din Uniunea Europeană în sectorul energiei eoliene, iar potentialul său este absolut remarcabil. Provocările pe care le întâmpină investitorii constau tocmai în ritmul de crestere, dar si în întelegerea modului în care trebuie abordate aspectele financiare si legale”, a declarat Klaus Krammer, Head of German Desk at TPA Horwath România.

“Energia Eoliană în România – 2011” este prima editie a unei analize anuale realizate de TPA Horwath România si Schoenherr si Asociatii SCA. Editia românească a studiului despre energia eoliană este a doua după cea din Polonia realizată de Grupul TPA Horwath.

TPA Horwath România si Schoenherr si Asociatii SCA colaborează cu Asociatia Română pentru Energie Eoliană si va participa la Romanian Wind Energy Forum 2011, organizat la Constanta, în perioada 6-8 Septembrie.

TPA Horwath este o firmă internatională de consultantă, contabilitate si audit, înfiintată în România în 1998, devenind astăzi una dintre cele mai importante companii din tară în acest domeniu de activitate. TPA Horwath detine un portofoliu semnificativ de clienti care îsi desfăsoară activitatea în diverse industrii, inclusiv sectorul energiei regenerabile, oferind servicii de audit, contabilitate, consultantă fiscală si în afaceri.

Grupul TPA Horwath, cu sediul central la Viena în Austria, este un grup ce îsi desfăsoară activitatea de la nivel local la nivel global. Cele 11 birouri regionale din Austria sunt completate de 9 birouri nationale din tările Europei Centrale si de Est: Bulgaria, Croatia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia si România. Reteaua TPA Horwath oferă consultantă clientilor săi în planurile acestora de extindere regională. Cu peste 950 de profesionisti in 10 tări, TPA Horwath este unul dintre grupurile de consultantă de top din regiune.

TPA Horwath este, de asemenea, membru al retelei Crowe Horwath International, grup aflat în top 10 retele de consultantă în contabilitate la nivel global. Crowe Horwath International include peste 140 de companii independente ce oferă servicii de consultantă si contabilitate, 640 de birouri si 28.000 de profesionisti si angajati in peste 100 de tări din întreaga lume.

Schoenherr a fost fondată în 1950 la Viena si s-a dezvoltat pentru a deveni  o firmă de avocatură corporate de top din Austria si Europa Centrală si de Est. Operând prin birourile localizate în Belgrad, Bratislava, Bruxelles, Bucuresti, Budapesta, Kiev, Liubliana, Praga, Sofia, Viena, Varsovia si Zagreb (birou în cooperare), Schoenherr este o adevărată firma europeană. În prezent, aproximativ jumătate dintre cei 310 avocati ai firmei sunt activi în sediile din afara Austriei.

În România, Schoenherr si-a început operatiunile în 1996, fiind la acel moment una dintre primele firme de avocatură ce oferea servicii juridice la standarde de calitate europeană. De-a lungul anilor, Schoenherr si Asociatii a fost implicat în proiecte de cea mai mare anvergură si a oferit solutii juridice la probleme de cele mai variate tipuri. În prezent, Schoenherr se afla în topul primelor 10 firme de avocatură din România (potrivit publicatiei de business Ziarului Financiar, martie 2011).

Specialistii în energie a casei de avocatură Schoenherr oferă consultantă ăn domeniul energiei la nivel international dar si pe plan local, inclusiv tranzactii, aspecte de drept imobiliar, dezvoltare de proiecte, fuziuni si achizitii, privatizări, parteneriate public private, probleme de reglemenare, reglementări legale în domeniu achizitii publice, consiliere strategică, probleme de concurentă, litigii si arbitraj.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//