• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Al treilea Emmy castigat de Ericsson pentru solutiile sale de TV Digital

Al treilea Emmy castigat de Ericsson pentru solutiile sale de TV Digital

Ericsson (NASDAQ: ERIC) va primi un premiu Emmy, unul dintre cele mai prestigioase premii din industria de televiziune, ca recunoaştere pentru tehnologia sa Active Format Description care permite ca televizoarele cu aspect de imagine 4:3 să primească un semnal de imagine de mărimea potrivită pentru a asigura calitate, chiar dacă imaginea originală a fost transmisă în format wide screen (16:9).

Academia Naţională de Artă şi Ştiinţe de Televiziune (National Academy of Television Art & Sciences) a anunţat că decernarea premiului va avea loc în cadrul unei ceremonii în timpul CES din ianuarie 2012.

Tehnologiile şi sistemele Active Format Description au fost create de Ericsson pentru a răspunde nevoii operatorilor de cablu de a furniza servicii de televiziune în format analog în paralel cu servicii digitale HDTV wide screen în Statele Unite ale Americii.

Robert Seidel, preşedinte al comitetului de inginerie şi tehnologie din cadrul Academiei Naţionale de Artă şi Ştiinţe de Televiziune, a declarat: „Ericsson şi şapte alte companii vor primi acest premiu în semn de recunoaştere pentru iniţiativa lor de a dezvolta şi implementa tehnologia Active Format Description (AFD) în multe dintre produsele lor, dar şi pentru eforturile lor de a convinge industria să adopte un sistem end-to-end pentru AFD, ceea ce va permite ca zeci de milioane de gospodării americane cu televizoare cu transmisie în format analog să se bucure de imagini de calitate.”

Per Borgklint, Senior Vice President şi Head of Business Unit Multimedia în cadrul Ericsson, a spus: „Fără această tehnologie, 70 de milioane de case din SUA care au doar televizoare cu aspect de imagine 4:3 ar vedea doar bucăţi de bucăţi şi nu imaginea originală, aşa cum a fost ea gândită şi transmisă de producător. Suntem foarte mândri că eforturile noastre în această zonă au fost recunoscute de Academie, iar acest premiu este o dovadă a angajamentului pe care ni l-am luat să susţinem dezvoltarea televiziunii digitale în toată lumea”.

Acesta este al treilea Emmy primit de Ericsson. În 2007, platforma OpenStream Digital Services a fost recunoscută pentru rolul crucial jucat în dezvoltarea serviciilor de televiziune video-on-demand (VOD).

În 2008, grupul din Ericsson responsabil pentru dezvoltarea soluţiilor de compresie video a primit un premiu Emmy pentru proiectarea şi implementarea sistemelor MPEG-4 Advanced Video Coding (AVC) pentru televiziune HD. Lansate în 1948, premiile Emmy pentru Tehnologie şi Inginerie recompensează inovaţiile în tehnologia de transmisie TV şi asigură recunoaşterea acelor soluţii care au un impact semnificativ asupra tehnologiei de televiziune. Un grup de profesionişti excepţionali din industrie analizează şi recomandă tehnologiile cele mai interesante şi alcătuieşte o listă cu posibilii câştigători ai premiului.

Ericsson este cel mai  important furnizor mondial de tehnologie şi servicii pentru operatorii de telecomunicaţii. Lider de piaţă în domeniul tehnologiilor mobile 2G, 3G şi 4G, Ericsson oferă suport pentru reţele cu peste 2 miliarde de abonaţi şi deţine o poziţie importantă pe segmentul serviciilor de administrare a reţelelor. Portofoliul companiei cuprinde infrastructură pentru telefonie mobilă şi fixă, precum şi soluţii broadband şi multimedia pentru operatori, companii şi dezvoltatori. Companiile în joint-venture Sony Ericsson şi ST-Ericsson le oferă consumatorilor dispozitive mobile personale cu funcţii dintre cele mai complexe.

Ericsson îşi materializează viziunea de a oferi „comunicaţii pentru toţi” prin intermediul inovaţiei, tehnologiei şi soluţiilor sustenabile de afaceri. Activi în 180 de ţări, cei peste 90.000 de angajaţi au generat, în 2010, venituri de 28,2 miliarde USD (203,3 miliarde coroane suedeze). Fondată în 1876 şi având sediul la Stockolm, în Suedia, Ericsson este listată la Bursa Nordică OMX din Stockolm şi pe NASDAQ din New York.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//