• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Samsung Wave II si Samsung Galaxy S+ in portofoliul Vodafone - noi oferte pentru abonati

Samsung Wave II si Samsung Galaxy S+ in portofoliul Vodafone - noi oferte pentru abonati

Vodafone lanseaza o noua oferta de terminale, atat smartphone cat si telefoane obisnuite, pentru clientii serviciilor pe baza de abonament, noi si existenti.

Vodafone Smart este telefonul ideal pentru utilizatorii de-abia intrati in lumea smartphone-urilor. Cu un design atractiv, un meniu intuitiv si usor de utilizat, Vodafone Smart faciliteaza accesul in lumea internetului, a multitudinii de aplicatii disponibile si a comunicarii online. Vodafone Smart poate fi achizitionat la pretul de 0 Euro impreuna cu pachetul smartphone Vodafone Complet 500 si Internet pe mobil 250 MB, la 11,28 Euro/luna.

Clientii noi si existenti pot alege si Samsung Galaxy Gio, un smartphone extrem de rapid, datorita procesorului de 800 MHz cu care vine echipat, cu ajutorul caruia paginile de Internet se incarca instant. In plus, telefonul asigura accesul facil la email, precum si vizualizarea sau editarea documentelor de tip Office din atasamente. Samsung Galaxy Gio poate fi achizitionat la pretul de 24 Euro (TVA inclus), impreuna cu pachetul smartphone Vodafone Complet 500 si Internet pe Mobil 500MB, de 14,28 Euro/luna.

Oferta actuala de terminale de la Vodafone include doua smartphone-uri noi; Samsung Wave II si Samsung Galaxy S+.

Samsung Wave II este considerat cel mai performant smartphone cu sistem de operare Bada, la ora actuala. Este un smartphone elegant, cu un corp subtire din aluminiu, dar si cu specificatii tehnice de top: un ecran de 3.7’’ Super Clear LCD, procesor de 1GHz, o camera de 5Mp si acces la mii de aplicatii in magazinul Samsung App Store.

Samsung Wave II poate fi achizitionat la pretul de 39 Euro (TVA inclus) impreuna cu pachetul smartphone Vodafone Complet 800 si  Internet pe Mobil 500MB la 16,6 Euro/luna.

Samsung Galaxy S+ este continuatorul smartphone-ului de succes Samsung Galaxy S. Echipat cu un procesor mai rapid, cea mai noua versiune a platformei Android, un acumulator mai mare si acelasi ecran Super AMOLED de 4’’, Samsung Galaxy S+ poate fi achizitionat la pretul de 69 Euro (TVA inclus), impreuna cu pachetul smartphone Vodafone Complet 1500 si Internet pe mobil 1GB la 31,79 Euro/luna.

Oferta Vodafone include si un alt smartphone de top: LG Optimus 2X. Cu LG Optimus 2X, aplicatiile si paginile de Internet se incarca instant, datorita procesorului dual core de 1 GHz, pe un ecran de 4’’, cu o luminozitate excelenta. 

Printre specificatiile telefonului se numara inregistrarea video Full HD si sunetul high definition. LG Optimus 2X poate fi achizitionat la pretul de 99 Euro (TVA inclus), daca este achizitionat cu pachetul smartphone Vodafone Complet 1500 si Internet pe Mobil 1GB la 31.79 Euro/luna.

Abonatii Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, mai pot opta pentru: Vodafone 555 Blue, telefon lansat astazi in Romania, ce ofera cea mai buna experienta de utilizare Facebook pe un telefon din clasa sa, datorita integrarii excelente cu aplicatia Facebook. Terminalul este disponibil la un pret de 19 Euro (TVA inclus), impreuna cu un abonament special, ce include 800 de minute in retea, 80 de minute nationale si 100 MB trafic de date, pentru 8 Euro/luna.
Samsung Star II, la un pret de 29 Euro (TVA inclus), impreuna cu cu abonamentul Vodafone Complet 500 (pe 2 ani). Nokia C3, la un pret de 39 Euro (TVA inclus), impreuna cu cu abonamentul Vodafone Complet 500 (pe 2 ani) .

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 8.930. 315 de clienti, la 30 iunie 2011.  Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu un numar de 381 milioane de clienti in intreaga lume, inregistrat la 30 iunie 2011. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//