• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Absolut, parte a portofoliului Pernod Ricard Romania

Absolut, parte a portofoliului Pernod Ricard Romania

Incepand din 15 septembrie, vodca Absolut s-a alaturat celor 37 de marci din portofoliul Pernod Ricard Romania, compania devenind astfel lider al categoriei imported vodka pe piata din Romania.

Pernod Ricard, al doilea producator de bauturi alcoolice din lume, a achizitionat la sfarsitul lunii martie 2008, compania suedeza Vin & Sprit, producatorul marcii Absolut.
 
Absolut este al treilea cel mai mare brand de bauturi spirtoase din lume si este lider mondial in categoria premium vodka, fiind disponibil in 126 de tari. Daca in 1979, cand a fost prima data exportat, se vindeau, la nivel mondial, 100.000 de litri de vodca Absolut, in 2003 aceste vanzari au ajuns la 72 milioane litri, iar in prezent volumele depasesc 90 de milioane de litri. In Romania, Absolut ocupa locul doi in categoria imported vodka conform datelor International Wine and Spirit Record, cu un volum de circa 211.000 litri vanduti in 2007 si o cota de piata de aproximativ 24%.

"Absolut este un brand care aduce un plus de valoare portofoliului de produse Pernod Ricard. Cred ca potentialul imens al acestui brand iconic poate fi valorificat cu succes de catre compania noastra in sensul cresterii vanzarilor pe piata din Romania. Obiectivul pe care ni-l propunem este sa ducem Absolut acolo unde ii este locul, respectiv pe prima pozitie in categoria imported vodka", a declarat Tudor Furir, Director General Pernod Ricard Romania.

Vodca Absolut a luat nastere in Suedia si a fost exportata prima data in 1979. Dupa succesul din SUA, a fost introdusa in cele mai multe tari din Europa, Asia si Pacific incepand cu mijlocul anilor `80. Absolut a devenit imediat una din cele mai bine vandute marci de vodca premium din lume.

Atributul esential al acestui produs premium este puritatea, vodca Absolut fiind obtinuta printr-o metoda unica care presupune distilarea continua, inventata in secolul XIX de Lars Olsson Smith, considerat "Regele vodcii". Revolutionara pentru acea vreme, ea presupune distilarea de cateva sute de ori pana la obtinerea produsului final.  

Garantia calitatii deosebite a fiecarei sticle de Absolut in parte, vanduta oriunde in lume, este faptul ca este produsa intr-un singur loc: distileriile din Ahus, in sudul Suediei, o regiune cu traditie recunoscuta in fabricarea acestui tip de bautura. In acest fel, exista control asupra fiecarei faze de productie si asupra produsului final. Zilnic, in fabrica din Ahus se produc circa 500.000 de sticle de vodca Absolut. Chiar si sticlele de Absolut sunt produse langa Ahus.

Plecand de la forma unei sticlute traditionale suedeze de medicamente din secolul al XVIII-lea, designul usor de recunoscut al sticlei, devenit deja sinonim cu numele Absolut, a inspirat artisti, fotografi, muzicieni si fashion designeri din intreaga lume. De-a lungul timpului, acestia au contribuit la construirea identitatii brandului Absolut in jurul unor atribute precum claritate, simplitate, dar si inovatie.

Compania franceza Pernod Ricard este unul dintre principalii producatori si distribuitori de bauturi spirtoase si vinuri la nivel international avand in portofoliu marci de prestigiu precum Ricard, Ballantine’s, Chivas Regal, Absolut, Royal Salute, Quenn Anne, Malibu, Beefeater, Havana Club, Wyborowa, Jameson, Martell, The Glenlivet, Jacob’s Creek, Mumm si Perrier-Jouët. Pernod Ricard detine o cota de piata de 25% din totalul importurilor de bauturi alcoolice din Romania.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//